Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
evet doğru söylemiş aykut ve talebeleri şike yapmamıştır..tapelerde aykut ve futbolcular yok..neresinde gariplik bu söylemin..sadce şikeden haberi olan futbolcular vardır semih gibi emre gibi volkan gibi..Yılmaz Vural ismi gündeme geldiğinde, herkese ''balık hafızalı'' diye saldıranlar, Şenol Güneş denince hafıza canavarı kesiliyor ya, ona yanıyorum... Efendim ne demiş Yılmaz Vural, ''Nitu maçı sattı'' demiş... Ne demesini bekliyordunuz? İçeride Serdar Çakman denen hakem müsvettesinin el gazıyla 3 atmışsın, uçakta Trabzon'a gelirken şampiyonluk kutlaması yapmışsın... 5 yiyip dönmüşsün... O tarihte 35 yaşında bir teknik adamsın... Herkes tepende... Bravo Trabzonspor demesini bekliyordunuz herhalde... Hastayım bu romantizme... Bunun haricinde, Trabzonspor'da teknik direktör olduğu dönem için ''başarısızdır'' demek için bayağı bir zorlamak lazım... Yemeyin bizi...
Not: Aykut ve talebeleri şike yapmamıştır... (Şenol Güneş)
Daha önemli not: Bu yazı Şenol hoca ile Yılmaz hocayı karşılaştırmak için yazılmamıştır.
daha daha önemli not: yılmaz vuralla karşılaştırmak için yzılmıştır
Yorum
-
Yorum
-
Şikeden haberleri var ama olsun,temizler!evet doğru söylemiş aykut ve talebeleri şike yapmamıştır..tapelerde aykut ve futbolcular yok..neresinde gariplik bu söylemin..sadce şikeden haberi olan futbolcular vardır semih gibi emre gibi volkan gibi..
mi????Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Konu döndü dolaştı Şenol Güneş'e geldi yine... Gerçi beklenen bir gelişmeydi... Çünkü bu manada müthiş bir PR başarısı ile, ''kurtarıcı'' olarak kazımıştır kendisini hafızalara... Hangi hafızlara? Bunu yiyen hafızalara... Şimdi 14.689'cu defa ''Şenol hoca kimseyi göndermedi, yerliler kalsın dedi''ye döndü konu... Biz de 67.893 defa yazdık ve dedik ki: ''Biz Şenol hocaya çok güvendik... O anda bu oyuncular satılırsa ben yokum diyebilecek bir tavır bekledik... Diyemedi...'' Bunu çok büyük Trabzonspor'lu olmasına, öz evlat olmasına bağlayan kolaycılara gülerim sadece... Öz evlatsan, doğruyu yapacaksın... Doğru da bir tane... Yokum deseydi, başta benim gibi bir anti Şenol'cu olmak üzere, hepimiz arkasında olurduk... Kulüp bu durumlara düşmezdi... Kaç bin defa daha yazalım...Yorum
-
Zaten kendisi hakkında bütün kaygılar daha önce bir arkadaşın dediği gibi ''şimdi başarılı olup olmayacağı'' üzerine gelişiyor.Yılmaz Vural ismi gündeme geldiğinde, herkese ''balık hafızalı'' diye saldıranlar, Şenol Güneş denince hafıza canavarı kesiliyor ya, ona yanıyorum... Efendim ne demiş Yılmaz Vural, ''Nitu maçı sattı'' demiş... Ne demesini bekliyordunuz? İçeride Serdar Çakman denen hakem müsvettesinin el gazıyla 3 atmışsın, uçakta Trabzon'a gelirken şampiyonluk kutlaması yapmışsın... 5 yiyip dönmüşsün... O tarihte 35 yaşında bir teknik adamsın... Herkes tepende... Bravo Trabzonspor demesini bekliyordunuz herhalde... Hastayım bu romantizme... Bunun haricinde, Trabzonspor'da teknik direktör olduğu dönem için ''başarısızdır'' demek için bayağı bir zorlamak lazım... Yemeyin bizi...
Not: Aykut ve talebeleri şike yapmamıştır... (Şenol Güneş)
Daha önemli not: Bu yazı Şenol hoca ile Yılmaz hocayı karşılaştırmak için yazılmamıştır.
Yoksa Yılmaz Vural ,Trabzonspor'da başarısız bir dönem geçirdi demek için ya o yılları hatırlamayan bir ergen olmak lazım yada hatırlayıp da inadına yalan söyleyen bir ehtiyar!
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Yorum
-
fb li futbolcuların şikeden haberleri yoktu. luganonunda bu yönde açıklaması vardı...
bizim şikeden haberimiz yoktu ama oynadığımız maçlarda birşeyler olduğunu tahmin ediyordum diye...
adam karabük maçı sonrası dedi '' paraya karşı emeğin savaşını verdik '' diye..
Siz hala nelerden bahsediyorsunuz...
Tamam Şenol Hoca gelmesin. bende gelmesi taraftarı değilim ama yazarkende biraz mantıklı yazmak lazım....Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
colman ve zokoranın orta sahası olduğu hiçbir takım başarıya ulaşamaz oraya öyle iki adam lazım ki rakibi kendi yarı saha yuvarlağımızın başlangıcında karşılayacak topla araları çok iyi olacak oyun görüşleri de tartışılmayacak seviyede olacak böyle iki adamı bu kadroya koyarsak takım iyi oynamaya herkesin beğenisini kazanmaya başlar ardından da aynı kaliteli hamleleri forvet forvet arkasına yaptığımızda şampiyonluğa oynarız , 10 oyuncu var sahada tüm oyuncuları 2şerli gruplara ayırıp bir usta bir çırak yerleştirmeliyiz ustalar gittikçe çıraklar kalfalaşmalı ve yeni çıraklar bulmalıyızYorum
-
Bu yazıya cevap yazsam size yazık... Yazmasam bana... Bu kadarını yazıp beklemeye geçelim madem...evet doğru söylemiş aykut ve talebeleri şike yapmamıştır..tapelerde aykut ve futbolcular yok..neresinde gariplik bu söylemin..sadce şikeden haberi olan futbolcular vardır semih gibi emre gibi volkan gibi..
Yorum
-
Emrenin Kağan'a (a.güçlü) attığı ''aşk'' mesajını nasıl yorumlamalıyız hocam?fb li futbolcuların şikeden haberleri yoktu. luganonunda bu yönde açıklaması vardı...
bizim şikeden haberimiz yoktu ama oynadığımız maçlarda birşeyler olduğunu tahmin ediyordum diye...
adam karabük maçı sonrası dedi '' paraya karşı emeğin savaşını verdik '' diye..
Siz hala nelerden bahsediyorsunuz...
Tamam Şenol Hoca gelmesin. bende gelmesi taraftarı değilim ama yazarkende biraz mantıklı yazmak lazım....Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
o tip oyunculara her zaman biz 2 milyon euro öneririz onlarda hep 2.5 isterler hiçbir zamanda anlaşamayız...colman ve zokoranın orta sahası olduğu hiçbir takım başarıya ulaşamaz oraya öyle iki adam lazım ki rakibi kendi yarı saha yuvarlağımızın başlangıcında karşılayacak topla araları çok iyi olacak oyun görüşleri de tartışılmayacak seviyede olacak böyle iki adamı bu kadroya koyarsak takım iyi oynamaya herkesin beğenisini kazanmaya başlar ardından da aynı kaliteli hamleleri forvet forvet arkasına yaptığımızda şampiyonluğa oynarız , 10 oyuncu var sahada tüm oyuncuları 2şerli gruplara ayırıp bir usta bir çırak yerleştirmeliyiz ustalar gittikçe çıraklar kalfalaşmalı ve yeni çıraklar bulmalıyız
Ondan sonra b ,c,d planlarını devreye sokarız...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
-
haklısın canım kardesımsiz peşkeşden ne anlıyorsunuz aceba..armutla ananası karıştırıyosun..birisi sözleşmesi biten futbolcuya gitmi demiştir hayır aksine çıktı söyledi kalması gerektiğini söyledim dedi..diğeri ise fb li yöneticinin isteği ile senin futbolcunu ayartmaya kalkıyor..nasıl benzerlik kurdun hayret..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum