o ne biçim beddua laa
supermiş
supermiş
25 yıllık sitemizde e-posta adreslerinizin değiştiğini ve giriş yapamadığınızı biliyoruz. Bilgilerini yenilemek isteyen kullanıcılarımız bize 0850 346 0997 WhatsApp hattından ulaşabilirler.
bide efsane yarattılar şenol hoca paragöz diye..gözleriyle görmezler kulakları ile duymazlar elin yazısıyla söylemiyle erdeğe giderler...dünya kupasındaki madalyasını bile masöre veren bir adamdan bahsediyorsunuz..hocalığını kişiliğini konuşmasını giyimini beğenmeyebilirsiniz..lakin mustafa denizlilerin fatih terimlerin milyon dolarlar aldığı bir ortamda şenol güneş bunlardan daha az alıyorsa bu bile haksızlıktır bence...herkesin sığındığı diline pelesenk ettiği bir söylemde şu''şenol güneş hazır kadrolara gelir başarılı olur''diğer gelen hocaların aldığı kadrolar sanki uzaydan geliyor..madem kadro hazır ondan önceki hocalar o hazır kadro ile neden başarılı olamıyor !!benim hemen hemen bütün başarılarımda bu adam varsa evet sonuna kadar şenol güneşciyim..daha iyisi varsa getirirsin..bazı aklı şaşkın arkadaşların ziya doğan samet aybaba hatta güvenç kurtar söylemlerinden;klubümüzü şikeyle itham eden her fırsatta fenerbahçeye olan sempatisinden bahseden yılmaz vural söylemlerinden onların adına hicap duyuyorum...ve bu arkadaşlarıma sevgi besliyorum ancak saygı duymuyorum...eğer şenol güneşi beğenmiyorsanız saygım var beğenmemek de en doğal hakkınız lakin vizyonu 0 başarısı 0 anadolu gezginlerini bu klube layık görmeniz sizinde vizyonunuzun bir göstergesi esasında..şenol hoca yerine bir başka isim koyacaksanız ortaya bu isimler başarısı belli yabancı kariyerli isimler olmalıdır ya da ışık gördüğümüz genç yeni jenerasyon hocalar(ertuğrul sağlam vb)..hepimizin eleştirdiği her maçta hücum oynatıyor özellikle 96 daki şikecilerle olan maçımızda eleştirdiğimiz Şenol hocanın hücum futbolunu şimdi her maçta rakibe eziliyoruz vahvahlarıyla özlüyoruz aslında hepimiz..biz o bazı bir kısım arkadaşlarımızın sevdalısı oldukları terim ve denizli'nin de hangi kadrolarla şampiyon olduklarını hangi kadrolarla takımlarından kovulduklarını ya da istifa etmek zorunda kaldıklarını da çok iyi biliriz..ben Trabzonsporluyum benim ilkelerim olmalı ben gaziantep-şikebahçe maçında sansar büyüka'nın hocam fenerbahçe hakemi de yendi diyebilirmiyiz sorusuna 'pek tabi diyebiliriz'' diyen ve Trabzonspor içerde zor maç kazanıyor (hemen hemen bütün maçları kazanan bir takım) aklınca psikolojik baskı oluşturmaya çalışan istanbul sevdalısı Denizli !! şampiyonluk yarışında fenerle puan farkı azalınca bugün başında bulunduğu federasyon için ağır ifadeler kullanan ve sezon sonu konuşacağım deyip şampiyonluktan sonra susan ve o eleştirdiği federasyonun hocası olmakta bir beis görmeyen dansöz Terim benim hocam olmamalı..diyeceksiniz ki efendim özer bu takımda oynuyor serkan bu takımda oynadı vs vs örneği çoğaltarak bana şu soruyu sorabilirsiniz,,hani bahsettiğin ilke ? gönül isterki yönetenler de bu ilkeleri taşısınlar ama onlar taşımıyor diye ben taraftar olarak Trabzonspor ilkelerinden vazgeçmemeliyim...yanlışı en fazla eleştirebilirim elimden başkası gelmez..eğer bu yazımda bazı renkdaşlarımı kırdım ise özür dilerim amacım maksadımı aşmamıştır umarım..saygılarımla..
Yorum