Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • srmnlii
    • 16.04.2010
    • 1051
    • Kocaeli

o ne biçim beddua laa supermiş
    En son srmnlii tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 14:22.

Yorum

• duyurukcu
      • 22.07.2013
      • 2926
      • Nevşehir

bazı arkadaşların başına şenol güneş kadar hamsi düşsün bide efsane yarattılar şenol hoca paragöz diye..gözleriyle görmezler kulakları ile duymazlar elin yazısıyla söylemiyle erdeğe giderler...dünya kupasındaki madalyasını bile masöre veren bir adamdan bahsediyorsunuz..hocalığını kişiliğini konuşmasını giyimini beğenmeyebilirsiniz..lakin mustafa denizlilerin fatih terimlerin milyon dolarlar aldığı bir ortamda şenol güneş bunlardan daha az alıyorsa bu bile haksızlıktır bence...herkesin sığındığı diline pelesenk ettiği bir söylemde şu''şenol güneş hazır kadrolara gelir başarılı olur''diğer gelen hocaların aldığı kadrolar sanki uzaydan geliyor..madem kadro hazır ondan önceki hocalar o hazır kadro ile neden başarılı olamıyor !!benim hemen hemen bütün başarılarımda bu adam varsa evet sonuna kadar şenol güneşciyim..daha iyisi varsa getirirsin..bazı aklı şaşkın arkadaşların ziya doğan samet aybaba hatta güvenç kurtar söylemlerinden;klubümüzü şikeyle itham eden her fırsatta fenerbahçeye olan sempatisinden bahseden yılmaz vural söylemlerinden onların adına hicap duyuyorum...ve bu arkadaşlarıma sevgi besliyorum ancak saygı duymuyorum...eğer şenol güneşi beğenmiyorsanız saygım var beğenmemek de en doğal hakkınız lakin vizyonu 0 başarısı 0 anadolu gezginlerini bu klube layık görmeniz sizinde vizyonunuzun bir göstergesi esasında..şenol hoca yerine bir başka isim koyacaksanız ortaya bu isimler başarısı belli yabancı kariyerli isimler olmalıdır ya da ışık gördüğümüz genç yeni jenerasyon hocalar(ertuğrul sağlam vb)..hepimizin eleştirdiği her maçta hücum oynatıyor özellikle 96 daki şikecilerle olan maçımızda eleştirdiğimiz Şenol hocanın hücum futbolunu şimdi her maçta rakibe eziliyoruz vahvahlarıyla özlüyoruz aslında hepimiz..biz o bazı bir kısım arkadaşlarımızın sevdalısı oldukları terim ve denizli'nin de hangi kadrolarla şampiyon olduklarını hangi kadrolarla takımlarından kovulduklarını ya da istifa etmek zorunda kaldıklarını da çok iyi biliriz..ben Trabzonsporluyum benim ilkelerim olmalı ben gaziantep-şikebahçe maçında sansar büyüka'nın hocam fenerbahçe hakemi de yendi diyebilirmiyiz sorusuna 'pek tabi diyebiliriz'' diyen ve Trabzonspor içerde zor maç kazanıyor (hemen hemen bütün maçları kazanan bir takım) aklınca psikolojik baskı oluşturmaya çalışan istanbul sevdalısı Denizli !! şampiyonluk yarışında fenerle puan farkı azalınca bugün başında bulunduğu federasyon için ağır ifadeler kullanan ve sezon sonu konuşacağım deyip şampiyonluktan sonra susan ve o eleştirdiği federasyonun hocası olmakta bir beis görmeyen dansöz Terim benim hocam olmamalı..diyeceksiniz ki efendim özer bu takımda oynuyor serkan bu takımda oynadı vs vs örneği çoğaltarak bana şu soruyu sorabilirsiniz,,hani bahsettiğin ilke ? gönül isterki yönetenler de bu ilkeleri taşısınlar ama onlar taşımıyor diye ben taraftar olarak Trabzonspor ilkelerinden vazgeçmemeliyim...yanlışı en fazla eleştirebilirim elimden başkası gelmez..eğer bu yazımda bazı renkdaşlarımı kırdım ise özür dilerim amacım maksadımı aşmamıştır umarım..saygılarımla..
      En son duyurukcu tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 14:32. Sebep: imla hatası

Yorum

• poetricus
        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
        • 05.09.2004
        • 11924
        • Trabzon

Şenol Güneş çalıştırdığı bütün takımlarda asgari ücrete talim etmiş, hatta o parayı da elini dahi sürmeden fakire fukaraya dağıtmıştır.
        En son poetricus tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 14:37.

Yorum

• Cangele
          • 20.08.2013
          • 259
          • Hollanda

Son 15 yilda 20 ye yakin Teknik direktör bu kulübe gelip gidiyorsa bundan herkesin; taraftari, hocalari, medyasi ve yönetimleri ders cikarmasi gerekir!
          "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• Kadir
            • 25.08.2006
            • 9648
            • Eskişehir

Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

İlk olarak Cangele tarafından gönderildi
            Son 15 yilda 20 ye yakin Teknik direktör bu kulübe gelip gidiyorsa bundan herkesin; taraftari, hocalari, medyasi ve yönetimleri ders cikarmasi gerekir!
            Tamam ama bu Türk futbolunun genel sorunu.

Yorum

• Mert'
              • 02.12.2008
              • 16976
              • İstanbul

Bunlar hala teknik direktör bulamadıysa Hami artık sezon sonuna kadar kalır/kalmalı.

Sezon sonu yönetim gider bir daha yeni teknik direktör getirerek yeni yönetimin önünü kesmesinler.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Alika87
                • 27.05.2008
                • 8714
                • Bilgisayar Müh.
                • Almanya

İlk olarak special one tarafından gönderildi
                Millet ibrahimovice yıllık 10 mılyon teklf ederken biz para t.direktor alacak para bulamıyoruz...
                eeeh? bize ne?
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• ensar_61
                  • 12.11.2010
                  • 525
                  • öğrenci
                  • Kocaeli

İlk olarak kadir tarafından gönderildi
                  tamam ama bu türk futbolunun genel sorunu.
                  bu yüzden zaten türk futbolu hiç gelişmiyor.en büyük sorun istikrar hem yönetim anlamında hem de teknik direktörler anlamında doğru kişiler seçilip istikrar sağlanmalı

Yorum

• aaahmet61
                    • 28.10.2006
                    • 4959
                    • şoför
                    • Trabzon

Trabzonspor’da sular durulmuyor. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’la yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör kim olacak sorusu sorulurken, yönetim kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, “Yönetim değişmeli, olağanüstü genel kurul olmalı” dedi ve

bu haber doğru mu ? biz daha neyi tartışıyoruz.daha t.d yi knuşuyoruzama trabzonspor bitmiş.

Yorum

• EmreK69
                      • 02.01.2014
                      • 192
                      • Bayburt

Bütün yetkiyi Henriqueye versinler. Adam kendi kadrosunu kursun ve Oyuncu-Antrönör olarak devam etsin. Carlosda öyle yapmisti rusyada

Yorum

• special one
                        • 04.01.2014
                        • 5553
                        • Çevre Mühendisi
                        • İstanbul

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi
                        eeeh? bize ne?
                        Teknik direktor problemi seni ilgilendirmiyorsa forumun yanlış başlığındasın dostum
                        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• Kadir
                          • 25.08.2006
                          • 9648
                          • Eskişehir

Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi
                          eeeh? bize ne?
                          Patagonya liginde oynamiyoruz, adam rakiplerimizin devleşen ekonomisinden bahsediyor.

Yorum

• Alika87
                            • 27.05.2008
                            • 8714
                            • Bilgisayar Müh.
                            • Almanya

İlk olarak Kadir tarafından gönderildi
                            Patagonya liginde oynamiyoruz, adam rakiplerimizin devleşen ekonomisinden bahsediyor.
                            komsun ferrari aliyorsan, sende lamgorghini almanmi gerekiyor?

Yahu bize baskalarindan, hep istanbula bakiyoruz, ezikler ne yapiyor, vay galatasaray Drogba'yi getirdi, bizde ayni kalibrede Malouda'yi getirelim. Sonuc ortada. Ne baskalarina agziniz sulanarak bakiyorsunuz. Kendi isimize konsantre olalim. Baskan olmuyor, en azindan taraftar olsun.

Istanbul takimlari maddi olarak bizden kat kat üstün olduklarini yeni mi fark ettiniz?

Yorum

• Alika87
                              • 27.05.2008
                              • 8714
                              • Bilgisayar Müh.
                              • Almanya

İlk olarak special one tarafından gönderildi
                              Teknik direktor problemi seni ilgilendirmiyorsa forumun yanlış başlığındasın dostum
                              Ne zamandan beri Ibrahimovic teknik direktör?

Yorum

• Ertan1982
                                • 27.08.2006
                                • 14888
                                • Almanya

Kabul edelim Trabzonlu hatta Türk Antrönör yok bizi calistira biecek.Nasi olmali aranan hoca
                                -Otoriter olmali baskana boyun eymemeli
                                -Oyuncular da disiplini saglamali
                                -Oyun icinde dogru hamle yapmasini bilmeli baskin yerken bir hame ile herseyi ters cevirip baskiyi bizim kurmamaizi saglamali
                                -Oyuncu listesi olmali yerli yabanci
                                -Taktik Kurdu olmali
                                -yeri gelir rakibe göre top oynatir zaaflarindan yararlanir yeri gelir atak oynatip rakibi ezer
                                -Genclere önem vermeli takima monte etmeli
                                -Medyada agirli olmali öyle ahpap cavus takilmamala soru sorarken Medya ahzir ola gecmeli karsisindaki
                                -Basariari olmali kisaca Winner mentalitesi Killer instincti olmali

Aklima gelen bunlar.Böyle bir Antrönör yok veya var ama bize gelmez.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...