Halilhodziç ismi yalanlandı sanırım resmi siteden direk isim verilmeden ''yabancı ve yerli'' söylemiyle.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Tolunay Hocadan özür dilenip bi şekilde geri getirilmeli.
Tabi yapılanlardan sonra geri gelmeyi kabul ederse.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiSol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Bize bu kötü durumda yönetimin dahi alamadığı insiyatifi alacak,gerekirse ückagıtcı oyuncuları kadro dışı bırakacak bir hoca lazım.
Yönetimin her dediğine eyvallah diyen,futbolcuların elinde oyuncak olan,pısırık bir kuklaya ihtiyacımız yok.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.Yorum
-
ben olsam beni basın yoluyla kovan bi başkan beni çağırsa söz konusu trabzonspor bile olsa o adam orda oldugu sürece gelmemTRABZONSPOR
@yvzbkts61Yorum
-
Şenol Güneş'i de her seferinde çok istedim.Bence çok başarılıydı.En büyük şansı olan öz evlat oluşu aslında en büyük şansızlığıydı.
Bu forumda da yapılan bir çok eleştiride takım dağıtılırken yeterince ses çıkarmadığı,yapılan transferlere müdahale etmediği dile getiriliyor.İşte ''öz evlat''olgusu burada devreye giriyor,adınız Şenol Güneş olsa bile kurum olarak Trabzonspor zarar görür endişesiyle ses çıkaramıyorsunuz.Kapalı kapılar ardında yönetimin yüzüne karşı olsa bile yapacağınız eleştiriler yönetimler üzerinde baskı oluşturmuyor.
Çünkü siz öz evlatsınız.Herşeyi kabul etmek,bütün yükü omuzlamak,yeri geldiğinde de günah keçisi olmak zorundasınız.
Zamanında Yılmaz Vural'ın gelmesini çok istemiştim.Geldide,ama yaşanan bir çok şey gitmesine neden oldu.Özellikle Shota'nın gidişinin faturası ona kesildi.Yanlış hatırlamıyorsam Ogün'ün cenazede uğradığı saldırı da onun teknik adamlığı dönemine denk gelmişti.Bu saldırı o zamanki takımın ahengini çok bozmuştu.Bu da onun şansızlığı oldu.Bizden gittikten sonra futbolun tamamen show tarafında yer aldı.
Artık bize hiçbir yararı olmaz.
Ersun Yanal'ı da çok istedim.En azından iyi bir takım kurup gitmişti.Yalnız kurduğu ve yönettiği bütün takımlar ligin ikinci yarısını çıkaramazlar.Bizdeykende aynısı oldu.Şimdide aynısını yaşıyor.Tek şansı şimdiki takımının kadro derinliğinin çok daha iyi olması.Yanlız onunla ilgili tarifini yapamadığım kötü bir his taşıyordum.Sanırım bizi ta o zaman bile bir atlama tahtası olarak görüyordu.
Fatih Terim'i ve Mustafa Denizli'yi hiç bir zaman bu takımda görmek istemedim,hala daha öyle düşünüyorum.
Tolunay Kafkas'ı zaten yedik.Geriye kalanların hemen hemen hiçbiri yeterli değil.
Osman Özköylü'yü inşallah bir kaç yıl sonrası için düşünüyorum.Şayet erken gelirse onuda bozuk paraymışcasına bir güzel harcarız.
Abdullah Avcı'ymış,geçin onu bir kalem.Bu konuda duygusal davranmak istemiyorum fakat futbol taraftarlığı tamamen duygularla alakalı bir şey değilmi zaten?Mİlli takımın hocası olduğu dönemde ki milli takım kampıyla ilgili Tolga Zengin'in yakınmalarını unuttukmu? Ya emre denilen şahsın bizimle olan problemleri ortadayken(ki bu problemlerin en büyüğü bence bir milli maç dönüşü Sadri Şener'in de o uçağa binebileceğini düşünerek uçağın kapısında dövmek için beklemiş olmasıdır.)koluna milli takım kaptanlığı pazu bandını takmış olmasıdır.Bunu asla affetmem,hatta bilsem ki bize şampiyonlar ligini kazandıracak.
Benim aklıma başkaca bir yerli alternatif gelmiyor.Bir ihtimal Metin Diyadin diyorum.Yorum
-
Yorum
-
Canım abicim geçen sene ki takımı bir düşün Sapara,Emerson ve daha niceleri ki aldığı mağlubiyetlerden birkaçı; Fenerbahçe ile evimizde 0-3, Galatasaray maçı 2--0 yenildik ki o maçtan 3 gün sonra kupa finali vardı 1-0 kaybettik yine. Yani Tolunay hoca geçen sene takımı ipten aldı ve bu bir başarıdır.
tolunaya bu sene icin kendi kurdugu takim ile sezona baslama sansi verilmeli miydi? evet ama bulundugu sure zarfinda pozitif bir katkisi olmadi takima. Ondan oncede kolay yeniliyorduk , onunla da kolay yeniliyorduk. bunun neresinde basari ?Yorum
-
Yorum
-
yeniden bi yapılanma projesiyle ..mesela kloopun dortmunla rodgers ın lıverpoolla mazzarının napolıyle yaptıgı gıbı 3 seneye yayılan proje
1. Ayak takım temızlıgı oyuncu kazanma
2. Ayak altyapıdan oyuncu cıkarma ve genc oyuncular takıma kazandırmak
3. Ayak takımın en son halini görüp nokta transfer yapmakYorum
-
ya bırakın gözünüzü seveyim adını duymadıgımız merter dun kü macta 1 asist yaptı
zokora 12832832 senedir asist gol yokYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum