Bu kulübe kattıkların için teşekkürler hocam, yolun açık olsun.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Yok yok Berbatov'dan iyi golcü alacam deyip Şahin Aygüneş'i bize kakalayacak başgan lazım bize
Pardon hali hazırda ki başganımız yaptı bunu zaten.Yorum
-
-
Yorum
-
Mustafa Deniz li olabilir...
Neredeyse alsın getirsin başkan....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
-
No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Yorum
-
Trabzonspor taraftarı nankördür. Kim ne derse desin böyledir bu. Gerek yönetim, gerek kulüp, gerek forma konusunda böyleyizdir biz.
Dünyanın en iyi spor ürünü firmasıyla anlaşmamız vardır, ama beğenmeyiz. Kimsenin şimdiye kadar ses çıkartamadığı Aziz Yıldırım'ı alenen tehdit eden bir başkana sahibiz, ama söveriz. Nice oyuncuları harcamışızdır, nice hocaları harcadığımız gibi. Kabul etseniz de etmeseniz de Şenol Güneş gibi bir hocayı yiyip bitirmişizdir. Çalıştırdığı ülkenin takımını dünya üçüncüsü yapan, çalıştırdığı kulübü 2 kez lig şampiyonu yapan, Türkiye Kupasını Şanlıurfa'da şaha kaldıran bir hocamız var bizim. Uzaklarda. Çok doldum beyler. Yabancı yerli falan demiyorum, ama Trabzonspor'un teknik direktörü, ya da sportif direktörü Şenol Güneş olmalıdır.
is sadece aziz yildirima posta koymak ise basarili sayilabilir ama Trabzonsporda basari kriteri bu kadar basit degil. Sportif olarak Takim resmen surunuyor. bunun yaninda , kulup baskani fenerin amigosu gibi calisip alenen fenere is kotaran siyasete baskan titriyle ilismeye calisip makami ne kadar kuculttugunun farkinda bile degil. Azize posta koy guzelde azize aga babaligi yapanlari pas gecince insanlar ister istemez samimiyetten suphe ediyor.Yorum
-
keşke benimde namuslu futbol paydaşı akrabam olsada savunsam
bu arada azizin askerlik sorunu ile ilgili paşkan açıklama yapmadımı yoksa mitinglere hazırlık aşamasındam
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum