Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Erdem35
    Cezalı Üye
    • 03.07.2011
    • 163
    • İzmir

ligi tanımayan, oyuncu grubu hakkında bilgisi olmayan yabancı bir teknik adam gelirse bizim aliyi veliyi tanıyana, kadrosunu oluşturana kadar 3-4 hafta geçer. yine olan takıma olur. küme düşme potasında debelenip dururuz.

sezon bitene kadar takımı ligde tutabilecek yerli bir antrenörle çalışmalıyız. yılmaz vural bunu başarabilir. ben ofansif futbol anlayışını da beğenirim. sezon sonuna kadar yılmaz vuralla sözleşme imzalanmalı.

yabancı olacaksa da en azından ligi tanıyan cuper takıma adaptasyon sorunu çok yaşamaz. karadeniz havası almışlığı da var, seyirci psikolojisini az çok bilir.

mustafa hoca olması gerektiği gibi devre arasında istifasında ısrarcı ve samimi olsaydı o zaman boas'lar, stramaccionileri konuşabilirdik. bize bugün gelip yarın takıma katkı verecek bir teknik direktör gerekli.

Yorum

• Cyzio
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 24.02.2006
      • 6923
      • İstanbul

İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi

Senol Günese bela demek hangi akla hizmet ettigini cok merak ediyorum
      Giderken bıraktığı Trabzonspor'u hatırlıyor musunuz?

Unuttuysanız da normaldir, zira son hocamız sağ olsun onu bile arattırdı.

.
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Anıl C
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 07.05.2008
        • 20052
        • Mürşid-i Trabzonspor
        • Almanya

Şota adim adim Trabzonspor'a geliyo...
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        #23 #07

Yorum

• Travelair
          • 09.01.2005
          • 36195
          • İstanbul

Shota efendi adam. Ezerler Shota'yı. Bu yönetim de ezer, yönetim ezince futbolcular da ezer. Sonuç gelmeyince taraftar da ezer

Hami konusunda ise, Trabzonspor'u yönetecek kaptan pilota ihtiyaç var. İrtifa kaybediyor. Hava fırtınalı. Hami'nin o yükü çekmesi için önce başka takımlarda rüştünü ispat etmesi lazım. Hazır değil
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ibrahim Gaygusuz
            • 26.01.2009
            • 9526
            • Sef
            • İngiltere

Sota Kasimpasayla bitti, gelip Kasimpasanin yedekleri ile ne yapacak ?

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Mert Oğuzlu61
              • 04.06.2009
              • 20781
              • İstanbul

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi
              Trabzonsporun hocasinin taraftarda biraz kredisi olmasi lazim, Senol Günes gibi. Sota'nin bu kredisi var, hollanda da 3 sene boyunca v.Gaal, Koeman ve Advocaatin yardimciligini yapti. Kasimpasa'yi da fena oynatmiyor. Mevcut sartlar altinda en ideali Sota diyebiliriz.

Bielsa, Stramaccioni, Schaaf, Vilas Boas gibi isimler, bu yönetimler hayalcilik olur.

aynen öyle. yabancı fantazisine gerek yok zaten sezon sonu yönetim değişecek, elin yabancısına boş yere kültür şoku yaşatmayalım.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Royal Heart
                • 25.04.2011
                • 6684
                • İstanbul

Vakti zamanında Mustafa Reşit Akçay'ın istifası kabul görseydi de Boas haberleri çıksaydı bir nebze inanırdım.

Ha ciddi ciddi Avrupa'yı kafaya koymuşlar, ya batacaklar tamamen ya da tarihi bir zafer adına ne pahasına olursa olsun teknik direktörün dediğinden çıkmayıp gerekli transferleri yapacaklar derdim. Lâkin transfer sezonu Mustafa Reşit Akçay ile geçiştirildikten sonra Boas şu hâldeki kadroya neden gelsin ?

Hadi bu isim Boas da olmasın; ciddi başarı hedefleyen bir Şota olsun varsayalım veya ciddi bir hedefi olan X bir isim. (Bir bakayım gideyim derse Şota orası ayrı.)

Günü kurtarmak derdinde devam ediliyor ve yine bir kaostan çıkış hamlesi olarak Şenol Güneş ikna edilmeye çalışılır olmazsa sıradan bir ''Hoca'' ile devam edilir tahminime göre.
                En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 11.02.2014, 21:41.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Erdem35
                  Cezalı Üye
                  • 03.07.2011
                  • 163
                  • İzmir

şotayı o kadar çok severim ki gelip başarısız olmasını, yuhalanmasını, üzülmesini hiç istemem. bence bu dağınık, bitap, isteksiz, formsuz futbolcu güruhunu hizaya sokabilecek tecrübeye henüz sahip değil. keşke gelse başarılı olsa, pek ihtimal vermiyorum geleceğine de gelse başarılı olacağına da.

Yorum

• Alika87
                    • 27.05.2008
                    • 8714
                    • Bilgisayar Müh.
                    • Almanya

İlk olarak Erdem35 tarafından gönderildi
                    ligi tanımayan, oyuncu grubu hakkında bilgisi olmayan yabancı bir teknik adam gelirse bizim aliyi veliyi tanıyana, kadrosunu oluşturana kadar 3-4 hafta geçer. yine olan takıma olur. küme düşme potasında debelenip dururuz.

sezon bitene kadar takımı ligde tutabilecek yerli bir antrenörle çalışmalıyız. yılmaz vural bunu başarabilir. ben ofansif futbol anlayışını da beğenirim. sezon sonuna kadar yılmaz vuralla sözleşme imzalanmalı.

yabancı olacaksa da en azından ligi tanıyan cuper takıma adaptasyon sorunu çok yaşamaz. karadeniz havası almışlığı da var, seyirci psikolojisini az çok bilir.

mustafa hoca olması gerektiği gibi devre arasında istifasında ısrarcı ve samimi olsaydı o zaman boas'lar, stramaccionileri konuşabilirdik. bize bugün gelip yarın takıma katkı verecek bir teknik direktör gerekli.
                    yabanci hoca ön yargisiz baslar ise. Hasan'i Ahmet'i tanimadan formayi hakedene verir, o yüzden tercihim mutlaka yabancidan yana. Üstelik yabanci hocaya, yöneticiler fazla karisamaz.

Bugün gelip, yarin katki verecek hoca yok. O yüzden hami ile bile sezon sonuna kadar calisilmasindan yanayim.
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• cakalkerem
                      • 20.02.2012
                      • 13488
                      • Mühendis
                      • İstanbul

şota nın ne işi var

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Miserable
                        • 01.02.2014
                        • 992
                        • İstanbul

Yeni sezon için, Paul Le Guen-Rigobert Song ikilisi düşünülebilir. Song gibi bir adamdan o ya da bu şekilde faydalanmak lazım. Aynı şekilde, Berdyev-Tekke de olabilir yeni yönetimle.
                        "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• metehan
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 31.05.2004
                          • 4301
                          • Bilgisayar Müh.
                          • İstanbul

Ben, Şota'nın da çok iyi bir teknik adam olduğunu düşünmüyorum ama ben dahil, TS taraftarı tarafından o kadar seviliyor ki, teknik adam olması konusunda hiç düşünmem bile. Şota'ya mı bu hakkı vermeyeceğiz ? Buyursun gelsin. Bu yönetimle asla başarılı olunamayacağını unutmadan ama ...
                          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Misafir

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi
                            Bence Şenol Güneş olsun. En azından

-"Acaba ne zaman gene Trabzonspor'un başına bela olacak?..."

stresinden kurtuluruz.

.
                            aman Cyzio hocam şimdi başınızı ağrıtırlar diyecektim başladılar ALLAH kolaylık versin size

Yorum

• Cyzio
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 24.02.2006
                              • 6923
                              • İstanbul

İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi

aman Cyzio hocam şimdi başınızı ağrıtırlar diyecektim başladılar ALLAH kolaylık versin size
                              Merak etmeyin, sizin de başınızı ağrıtacaklar.

Öz evlâtlar dururken, gâvur hoca istemek de neyin nesi?

.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Yiğit Gayretli
                                BMN Yönetim Kurulu
                                • 09.12.2005
                                • 34541
                                • İstanbul

İlk olarak Erdem35 tarafından gönderildi
                                şotayı o kadar çok severim ki gelip başarısız olmasını, yuhalanmasını, üzülmesini hiç istemem. bence bu dağınık, bitap, isteksiz, formsuz futbolcu güruhunu hizaya sokabilecek tecrübeye henüz sahip değil. keşke gelse başarılı olsa, pek ihtimal vermiyorum geleceğine de gelse başarılı olacağına da.
                                Şu mesaj ipucu olsun

Vallahi ben bir şey söylemedim
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...