Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
Yalnız şu var ki Hami her röportajında ''takım çok iyi gidiyor, muhteşemiz, süperiz'' diye yorumlarda bulunmuş.
Hami ile devam edilirse maç sonu röportajlarını gör sen o zaman.Yorum
-
ahaha dur karıştırma orasını

arkadaş Trabzonspor'a hizmet etmek için illa bir görev mi almak gerekiyor ben bunu anlamıyorum...Yani bu işlerle uğraşıyor olsam ben ne yapar ne eder bi çivi boşluğundan sokardım kendimi o ortama yani illa ruut olsun ekibinde bende olucam felan baskan olursam şu olucak felan bana samimi gelmiyor
En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 11.02.2014, 00:56.Yorum
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Sonuna kadar katılıyorum yalnız Hami Hoca'nın Pro Lisans'ı olmadığı için maç önü ve maç sonu röportajlarıyla basın toplantılarına katılamıyor. Ama kendisi medyada yer almayı çok sevdiği için mutlaka mixzone'lara gider ya da TV/Radyo'lara katılıp konuşur...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Arkadaş tam transfer dönemi bitti diye seviniyoduk şimdi de bu çıktı. Bir ay boyunca ne haberler döner burada tahmin etmek zor olmasa gerek.
"Sonuçta futbol teknik adamsız oynanmaz bunu sokaktaki çocuk bile bilir. "
"Bielsa'dan iyisini alacağız"
"Yeni teknik direktör Torino'ya yetişecek!"
"Teknik adamla anlaşıldı, pazartesi açıklanacak!"
"Duyanların ooo diyeceği bir isimle anlaşıldı"
"Mourinho ile anlaşma sağlandı, Pep'den haber bekleniyor. Pep olmazsa Mourinho imzayı atacak"
"Guardiola transfer iddialarını yalanladı"
"Trabzonspor'a gelmesine kesin gözüyle bakılan Mourinho'da şok gelişme. Yardımcı antrenör Steve Holland'ın grip olması sebebiyle teknik adamsız kalmak istemeyen Chelsea'den, Mourinho'ya vize çıkmadı. Transfer şimdilik askıda. Trabzonspor taraftarı yoğun bir şekilde Holland'a nane limon kaynatıyor. Dualarımız seninle Steve!"
"Yabancı teknik adam arayışlarında sonuca ulaşamayan yönetim, tecrübeli yerli isimlere döndü. Şenol Güneş, Yılmaz Vural ve Abdullah Avcı'ya teklif yapıldı. "
"Sırf teknik direktör almış olmak için teknik direktör almayız. Trabzonsporun sokağa atacak parası yok"
"Trabzonspor'da ilk transfer bombası patladı!! Beşirlispor altyapısının kantinciliğini yapan Aliveli Hasanhüseyinoğlu, Trabzonspor sağlık ekibinin başına getirildi. Yönetim, teknik direktör transferini de en yakın zamanda tamamlayacaklarını belirtti"
"Fenerbahçe maçına saatler kala yönetimin teknik direktör transferi için acil olarak toplandığı öğrenildi. Gündemdeki isim Ahmet Suat Özyazıcı"
"Trabzonspor yeni teknik direktörünü buldu! Resmi siteden yapılan açıklamada, halihazırda Mra gittiğinden beri idareyi devralan Hami Mandıralı'nın teknik direktörlüğe getirildiği, kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi."
"Hami Mandıralı yıllık 1.5 milyon euro garanti ücret ve maç başı bir adet basın açıklaması karşılığında imzayı attı. Yerel medyayla bir basın toplantısı yapan Hami Mandıralı, Trabzonspor'da öze dönüş operasyonu başlatacaklarını söyledi."En son atomantcum tarafından düzenlendi; 11.02.2014, 01:00.yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
yabancilari getir herifler neyin ne oldugunu anliyana kadar 3 ay tatil yapsinlar sonra yönetim degissin birde tazminatlarini öde tam olsun böylece yaz transferlerindede zorluk cek oh ne güzel vay be...burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
-
Ben zamaninda spor management okumak istiyordum, ama sonra is bulmakta zorlanirim diye vazgectim, baska birsey okudum. Iyi kötü, torpille, yalakalikla kendimi o kulübün icine sokardim. Ah simdi ben orda olacaktim. Ibrahim baskanim, sen dügünlere katil, köftecilerde keyif yap, nargileni ic, parti otobüsüyle cirit, sportif konulari komple bana birak. Gel de gör yeni Trabzonsporumuzuahaha dur karıştırma orasını

arkadaş Trabzonspor'a hizmet etmek için illa bir görev mi almak gerekiyor ben bunu anlamıyorum...Yani bu işlerle uğraşıyor olsam ben ne yapar ne eder bi çivi boşluğundan sokardım kendimi o ortama yani illa ruut olsun ekibinde bende olucam felan baskan olursam şu olucak felan bana samimi gelmiyor
Yorum
-
Bende cok seviyordum Mustafa hocayi. Yeterince mücadele edersen, hayallerin icin savasirsan, tüm hedeflerine kavusabilirsin. Bunun kaniti benim icin Mustafa hocaydi ve insallah Trabzon halki ona hakettigi saygiyi eksik etmez ve yine 1461'de yerini alir.Yorum
-
Trabzonspor için şu an en büyük tehlike stadyumun isim hakkından gelecek olan paralardır. Kimseyi peşinen suçlamıyorum; lakin camia olarak en çok dikkat etmemiz gereken husus bu. Umarım bu para çarçur edilmez. Bu gelir Trabzonspor'un tek umut kapısıdır ve yüzyılda bir böyle bir nimet gelir.Yorum
-
Ben zamaninda spor management okumak istiyordum, ama sonra is bulmakta zorlanirim diye vazgectim, baska birsey okudum. Iyi kötü, torpille, yalakalikla kendimi o kulübün icine sokardim. Ah simdi ben orda olacaktim. Ibrahim baskanim, sen dügünlere katil, köftecilerde keyif yap, nargileni ic, parti otobüsüyle cirit, sportif konulari komple bana birak. Gel de gör yeni Trabzonsporumuzu

hay kafamuza s....yum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum