Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Nazim Can
    • 11.07.2013
    • 12595
    • Serbest Meslek
    • Almanya

İlk olarak Özgür Hacıosmanoğlu tarafından gönderildi
    Trabzonspor taraftarı nankördür. Kim ne derse desin böyledir bu. Gerek yönetim, gerek kulüp, gerek forma konusunda böyleyizdir biz.
    Dünyanın en iyi spor ürünü firmasıyla anlaşmamız vardır, ama beğenmeyiz. Kimsenin şimdiye kadar ses çıkartamadığı Aziz Yıldırım'ı alenen tehdit eden bir başkana sahibiz, ama söveriz. Nice oyuncuları harcamışızdır, nice hocaları harcadığımız gibi. Kabul etseniz de etmeseniz de Şenol Güneş gibi bir hocayı yiyip bitirmişizdir. Çalıştırdığı ülkenin takımını dünya üçüncüsü yapan, çalıştırdığı kulübü 2 kez lig şampiyonu yapan, Türkiye Kupasını Şanlıurfa'da şaha kaldıran bir hocamız var bizim. Uzaklarda. Çok doldum beyler. Yabancı yerli falan demiyorum, ama Trabzonspor'un teknik direktörü, ya da sportif direktörü Şenol Güneş olmalıdır.
    #direntrabzonspor
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Steril61
      • 22.11.2010
      • 1042
      • Muhasebe
      • İstanbul

Sezon sonuna kadar Yılmaz Vural hoca Hami ile beraber bu takımı çalıştırmaya devam etsin. Sezon sonunda çıtayı yükseltecek bir yönetim ve teknik adam gelsin. İyice dibe vurduk.

Yorum

• murat3861
        • 29.11.2009
        • 517
        • öğretmen
        • Kayseri

yönetimin işi çok zor.her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.kimi getirirlerse belli kesim tepki gösterecek.birinin çok istediğine,öbürü tepki gösteriyor.

Yorum

• ccd6167
          • 10.01.2008
          • 10504
          • ÖĞRENCİ
          • Kuzey Amerika

İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi
          bamba yada yumlu oynasın orda zokoradan daha cok iş yaparlar
          katılmamak elde değil..mustafa her zaman golu düşünen bi stoper herkes burun kıvırıyor ama adam atak bile başlattı dün..

Ama zihniyet abi..zihniyet değişmeli.

önce yönetim sonra taraftar

Yorum

• Mert'
            • 02.12.2008
            • 16976
            • İstanbul

Hiç isim yokmu ortalıkta ?
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hürgün Aygün

Verdiğin emekler için teşekkürler Mustafa hoca ama bu karar gerekliydi. Hayırlı olsun...
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• tanjugunduz
                • 27.06.2009
                • 2521
                • ÖĞRETMEN
                • İstanbul

Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Yilmaz VURAL bize uymaz mi ben futbol bilgisine ve ulkeyi ve ligi iyi tanidigini dusunuyorum

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• OFLU
                  Trabzonspor Kongre Üyesi

• 30.08.2006
                  • 3491
                  • OGRENCI
                  • İstanbul

Şenol Hocayı istiyor bence yönetim ama Şenol Hoca bu yönetimle çalışmaz.
                  Birde Abdullah Avcı diyen arkadaşlar, Abdullah Avcı Bursayı bekliyor benden söylemesi, Bursa kupadan elendiği gün Abdullah Avcıya imza attıracak, yazın bir kenara.
                  Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Jackdaniels
                    • 08.05.2005
                    • 4565
                    • Mimar
                    • Trabzon

Trabzonspor taraftarı nankördür. Kim ne derse desin böyledir bu. Gerek yönetim, gerek kulüp, gerek forma konusunda böyleyizdir biz.
                    Dünyanın en iyi spor ürünü firmasıyla anlaşmamız vardır, ama beğenmeyiz. Kimsenin şimdiye kadar ses çıkartamadığı Aziz Yıldırım'ı alenen tehdit eden bir başkana sahibiz, ama söveriz. Nice oyuncuları harcamışızdır, nice hocaları harcadığımız gibi. Kabul etseniz de etmeseniz de Şenol Güneş gibi bir hocayı yiyip bitirmişizdir. Çalıştırdığı ülkenin takımını dünya üçüncüsü yapan, çalıştırdığı kulübü 2 kez lig şampiyonu yapan, Türkiye Kupasını Şanlıurfa'da şaha kaldıran bir hocamız var bizim. Uzaklarda. Çok doldum beyler. Yabancı yerli falan demiyorum, ama Trabzonspor'un teknik direktörü, ya da sportif direktörü Şenol Güneş olmalıdır.

Şenol güneş mi olmalıdır bu tartışılır ama Başkan kesinlikle ve kesinlikle Hacıosmanoğlu olmamalıdır bu tartışılmaz...
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• cakalkerem
                      • 20.02.2012
                      • 13488
                      • Mühendis
                      • İstanbul

bu kadar zor olacağını sansa asla gelmezdi..

Kulübü yönetmek sadece azize saldırmak ve kupayla olmuyor malesef...

Geldiğinden beri hukukçusundan tut g.başkan yardımcılarından tut hocasından tut istifa edenlerin haddi hesabı yok...

Acaba bunların hepsi hatalımıy dı diye soruyor insan kendi kendine....

Eğer onlar hatalıysa Başkanımız aziz biri...

yok başkan hatalıysa gerekeni kendisi yapmalıdır....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Özgür Hacıosmanoğlu
                        • 01.09.2009
                        • 613
                        • Öğrenci - Radyoloji Tk. Stajyeri
                        • Ankara

İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi
                        Şenol güneş mi olmalıdır bu tartışılır ama Başkan kesinlikle ve kesinlikle Hacıosmanoğlu olmamalıdır bu tartışılmaz...
                        Son senesini KUPA KUPA diye ağlamaktan başka bişeyle ilgilenmeyen başkanlar lazım size o halde
                        50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Alika87
                          • 27.05.2008
                          • 8714
                          • Bilgisayar Müh.
                          • Almanya

Full HD diye bir arkadas var, her gün Aziz Yildirim'a küfür ediyor, onu baskan yapalim mi? Bence baskanlik icin yeterli bir kriter.
                          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Nazim Can
                            • 11.07.2013
                            • 12595
                            • Serbest Meslek
                            • Almanya

Son senesini KUPA KUPA diye ağlamaktan başka bişeyle ilgilenmeyen başkanlar lazım size o halde
                            budur nankör olmayan Tarbzospor taraftari, örnek taraftar, ibret alinasi taraftar.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• h@msi61
                              • 26.07.2005
                              • 11100
                              • ogrenci/elektronik muhendisi
                              • Kuzey Amerika

Mustafa Denizli napiyor acaba ya?

Yorum

• Özgür Hacıosmanoğlu
                                • 01.09.2009
                                • 613
                                • Öğrenci - Radyoloji Tk. Stajyeri
                                • Ankara

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi
                                Full HD diye bir arkadas var, her gün Aziz Yildirim'a küfür ediyor, onu baskan yapalim mi? Bence baskanlik icin yeterli bir kriter.
                                Bu da apayrı bir düşünme kabiliyeti, tabiiki Aziz Yıldırım'ın Full HD'nin adının geçtiği konuşmaları ortay çıktıktan sonra konuşacaksa düşünülebilir.
                                Komik duruma düşmeyiniz.
                                50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...