Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yav başımızdaki adam her ota boka fetö deyip duruyor buna da fetönün oyunu diyecekler şerefsizler 17 aralıkta olduğu gibi. Fetö yaptı da sen şike yapmadın mı itoğlu it diye sorarlar adama. Bide 17 aralık tapelerine inanıp bunlara montaj diyen fenerliler var ki onlar tam komedi. Ülkede adalet olmadığı için bişey beklemiyorum ben bu da yanlarına kâr kalacak.
    Bunu ben 17-25 olayi çiktigindan beri söylüyorum : muhalif yani akpyi sevmeyen fbliler inanilmaz geri zekâli inanilmaz yüzsüz ve serefsiz.. 17-25 için akpye yüklenmek için ortaligi ayaga kaldir, fb olunca kumpas mumpas cemaat feto falan, hassiktir lan derler adama
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Söylediklerine ben de katılıyorum.
      Fakat Kpss'de bile bir hak yoktu. Adamlar soruları çalıp senin benim hakkımı yediler.
      Mülakat işini ben de tasvip etmiyorum fakat pkk'lı birini devlete almamak için güvenlik soruşturması tarzı şeyler olmalı.
      Her şeyden önce herkesin eşit yarıştığı adam akıllı bir sınav sistemi tesis edilmelidir.
      Allah bilir kaç bin kişi illegal yollarla devlette iş sahibi oldu.
      Adalet duygusu böyle böyle inciniyor işte...
      Sırf pkklıları alt etmek için mülakatta kirpinin kaç iğnesi var sorusu soruluyor zaten. Tüm vatanseverler kirpideki iğne sayısını bildiğinden ve tüm pkklılar bu sayıyı bilmediğinden müthiş bir ayıklama yapılıyor. Kusura bakmayın da fazla iyimsersiniz...

Ayrıca o tapelerin ses kayıtlarının yayınlanmasının bahsettiğiniz anlamda bizim açımızdan en ufak sıkıntı doğuracak yanı yoktur. Biz sportif yargıyla ilgileniyoruz ve sportif yargıda şike kanıtlanmış, cezası UEFA tarafından verilmiş, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi'nden de onaylanmıştır. Hatta şike sahaya yansımadı, şike kararı klüp karar defterinde yazmıyor gibi saçma sapan bahanelerle fenerbahçe klübüne ceza vermeyen TFF bile ilhan ekşioğlu, şekip mosturoğluna, korcan çelikaya hak mahrumiyeti cezası vermiştir.
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• günler önce yazmistim: transfer basliginda ekici yerine atif ve bilmem hangi cöpü alalim diye can atanlar hic zahmet edip burada yazmasin

sizin masaya oturdugunuz adamlar o telefon kayitlarinda dinlediginiz insanlardir!
        en degerli topcunu onlara pazarliyorsun, el sikisoyrsun
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• mevcut kanıtların 1000 katını da bulsanız hiç bir şey olmasın
          senin stadını açıp adını koyan siyasi hiç bir şey olmasına izin vermez tıpkı daha önce yaptığı gibi
          var mı aksini iddia eden ?

kapatın gitsin konuyu , az gerçekçi olun
          trabzonspor nasıl küme düşmez onu konuşmak gerek

Yorum

• Bir de Muharrem efendi bunlarla barışmak için kııııı... nı yırtıyor.
            "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Ben mi yanlış hatırlamıyorum yoksa Aralık sonunda CAS kararını açıklamayacak mıydı?
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Ahahah ulan biz bide son hafta sivasta bunların puan kaybetmesini falan bekledik ya ne ne keriz adamlarmışız lan komediye gel
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sırf pkklıları alt etmek için mülakatta kirpinin kaç iğnesi var sorusu soruluyor zaten. Tüm vatanseverler kirpideki iğne sayısını bildiğinden ve tüm pkklılar bu sayıyı bilmediğinden müthiş bir ayıklama yapılıyor. Kusura bakmayın da fazla iyimsersiniz...

Ayrıca o tapelerin ses kayıtlarının yayınlanmasının bahsettiğiniz anlamda bizim açımızdan en ufak sıkıntı doğuracak yanı yoktur. Biz sportif yargıyla ilgileniyoruz ve sportif yargıda şike kanıtlanmış, cezası UEFA tarafından verilmiş, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi'nden de onaylanmıştır. Hatta şike sahaya yansımadı, şike kararı klüp karar defterinde yazmıyor gibi saçma sapan bahanelerle fenerbahçe klübüne ceza vermeyen TFF bile ilhan ekşioğlu, şekip mosturoğluna, korcan çelikaya hak mahrumiyeti cezası vermiştir.

Ben de zaten mülakat işi yanlıştır diyorum. Adaletli değildir diyorum.
                  Fakat eşit bir Kpss tarzı sınavdan sonra Güvenlik Soruşturması yapılması gerekir diyorum.
                  Bu konuda farklı düşünmüyoruz sanırım.
                  Şikenin sportif yönü konusunda hepimiz hemfikiriz zaten.
                  Adalet gelecekse yurt dışından gelecek. Maalesef başka türlü gelmesi mümkün değil...

Yorum

• Bu ses kayıtları yüksek ihtimal yalanlanacaktır, çünkü bunların doğru olduğunu söylemek demek malum dönemlerde hükumet adına çıkan bir çok ses kaydınında gerçekliğini tekrar tartışmaya açmak demek olacak.
                    Bu nedenle neresinden bakarsak bakalım işimiz çok zor,imkansıza yakın bana kalırsa.
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

En başından beri hep söyledim. Bu memlekette kim ne pislik yaptıysa fetö (eski adıyla cemaat) yalanına sarıldı. Kimse samimi olup; ergenekon/balyoz, şike, 17/25 aralık gerçek diyemiyor.

Şimdi alttaki capse bakalım; ne demek istiyor acaba? Bu utanç trabzonlular olarak bize yeter.

Loading %61..
                      En son omondoles tarafından düzenlendi; 01.01.2017, 18:59.

Yorum

• overlordumuz paralelin oyunu dediyse öyledir

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Yorum

• ses kayıtlarını indirebileceğimbir link var mı?
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ses kaydını bırak görüntüler çıksa 7/24 yayınlansa yine bir halt olmaz. Bu ülkede hala adalet olduğunu düşünenelere üzülüyorum.
                            Doğru tespit.

O zaman şunu derler "Fetö medyayı ele geçirdi ve bütün görüntüler montaj "

Yorum

• Aziz Yıldırım gavatı ben çıkıp şike yaptım dese yinede kimse ceza vermez. Ben bu ülkede ve dünyada birsey beklemiyorum şahsen.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu ses kayıtları yüksek ihtimal yalanlanacaktır, çünkü bunların doğru olduğunu söylemek demek malum dönemlerde hükumet adına çıkan bir çok ses kaydınında gerçekliğini tekrar tartışmaya açmak demek olacak.
                                Bu nedenle neresinden bakarsak bakalım işimiz çok zor,imkansıza yakın bana kalırsa.
                                bunlarin gercek oldugunu saniklar kabul etti mahkemede
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X