Bir parayi gönül rızası ile verdiğinde karşılığında gol atmaması veya kötü oynaması gerektigini üstüne basa basa soran İbrahim AKINA dinen bir sakınca olmadığı fetvasını veren bir hocanın bence olaydan değil insanlara öğretmesi gereken HAK dininden haberi yoktur.
Kimseyi aklamaya çalışmıyorum sadece hocanın şike ve futbol konusunda teknik bilgisinin olmadığını düşünüyorum. Konuşmadan anladığım bu.
Bu tapelerin daha önce değil de şimdi yayınlanması altında bir bit yeniği var.
Neden 1~2~3 sene önce değil de şimdi?
Mahkeme kararı ile şike ile ilgili kısıtlama kararı alınmıştı. Bu karar hala yürürlükte sanırım.
Peki bu ses dosyaları o gün servis edilebilecekken neden edilmedi? Neden şimdi ediliyor.
Korkarım bu ses dosyalarının yayınlanmasını şike çetesi yine kullanacak!
Kendilerine oyun oynandığını iddia edecekler. Hatta montaj bunlar diyecekler!
Hatta yeni bir inceleme talep edip ses dosyaları montaj diyerek resmi makamlardan bilimsel karar çıkartırlar. Tüm bunlara hazırlıklı olalım.
Bu ses dosyaları bugün yayinlaniyorsa muhakkak bir sebebi var. Bunlar bu işi yine kullanacak!
Bakın yeni yasa çıkarıldı, mahkemeler ayarlandı, serbest bırakıldılar. Her şey yapıldı.
Fakat tek bir şey eksik kaldı. Mahkemede kabul ettikleri tapeleri tahrip edemediler.
Herkes diyor ki tamam bunlara Fetö oyun oynamış olabilir. Ama tapeler gerçek. Konuşmalar gerçek!
Elimizdeki tek argüman, bu tapelerin gerçek oluşu kaldı. Şimdi bu tapeleri tahrip edecekler.
Durduk yere bu ses dosyaları yayınlanmış olamaz. Korkarım buradan da yeni bir oyun yapacaklar.
Lanet olsun...
En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 01.01.2017, 15:05.
Öyle bir şey söylemedim haddime de degil zaten. Bende aynı seyi soyluyorum. Madem bilgin yok fikrin niye var? Adam 100 bin dolar diyince gözlerine perde indi herhalde. Ayrıca Of dogumluyum.
Muhtemelen soruşturmayı yürüten polis/savcı ses kayıtlarının kopyasını aldı. Fetöden içeri alınınca internete verdi. 2, 3 yıl önce yayınlanmaması gayet doğal. 17/25 aralıkta da ne zaman polisler içeri alındı savcılar görevden alındı tapeler youtubeye yüklendi. Rtenin taplelerinden bahsetmiyorum. Biliyorsunuz o tapeler soruşturma dosyasında yoktu. Muhtemelen yabancı servisler dinlemişti. Çünkü o sıralar alman gazetelerinde türkiyeyi dinledikleri haberi çıkmış ve bizim bakanımız büyük ülkeler birbirlerini dinler minvalinde sözler söylemişti.
vay arkadas... dinleyecem hepsini... sike var kumpas yok... ama fetoslar da az degil, niye bu kadar beklediler o da garip... kim nerden yayinlamis bunlari onu da çok merak ediyorum, tespit edilse iyiydi
Dediğim gibi yeni bir cephe açıyorlar.
Şike çetesi mahkemede tapeleri kabul ederek çok büyük hata yaptılar.
Hükümet bu işi kapatmak için her şeyi yaptı. Yasa çıkarıldı, mahkemeler ayarlandı vb.
Fakat tek bir şey yapamadılar. Tapelerin montaj olduğunu o dönemde iddia edemediler.
Çünkü sanıkların hepsi mahkemede bu tapeleri kabul ettiler. Konuşmaları biz yaptık dediler.
Hal böyle olunca o dönemde tapeler için bir şey yapamadılar. Yapamazlardı!
Açıkçası şu an iki durum söz konusu...
Ya bu tapeleri Fetöcüler ortalığı karıştırmak için tekrar sızdırdı.
Ya da şikeyi aklayanlar yarım kalan işlerini tamamlamak için sızdırdı.
Net bir şey söylemek zor tabi...
Fakat ben şikeyi aklayanların sızdırdığı kanaatindeyim.
Bu durumu kullanıp tapelerin montaj oldugunu iddia edecekler. Bunu yaparlar.
Hatta bu da yetmeyecek montaj olup olmadığını incelettirecekler. Sonucunda montaj olduğu çıkacaktır.
Eee peki ya sonra ne olacak? İşte tapeler montaj diyerek yeni bir yaygara koparacaklar. Mağdur edebiyati vb. Yapacaklar.
Bunlarda bunu yapacak yüzsüzlük var. Yaparlar...
Korkarım bu iş yine bizim aleyhimize gerçekleşecek. Maalesef...
Bugün binlerce insan işledikleri en küçük suçtan bile mahkemelerde yargılanıp cezalar alırken birilerinin vatan millet devlet edebiyatı yaparak işledikleri suçları kapatmaya çalışmaları kabul edilemez.
Ülkede terör saldıları olabilir ülke üzerinde oyunlar oynanabilir ama bu adaleti askıya alacağın anlamına gelmez çünkü adaleti askıya alırsan fay hatlarını daha da derinleştirirsin.
Ülkemiz ve milletimiz için canımızı veririz ama göz göre göre bizimle dalga geçilmesini,hakkımızın yenilmesini,güçlülerin işlenen suçlardan yırtıp güçsüzlerin ise kaybeden taraf olmasını kabul edemeyiz.
Bu yazdıklarımı sadece şike üzerinden yazmıyorum ülkede her alanda haksızlık var en basitinden atamalarda kpss puanının tamamen devre dışı bırakılıp sadece mülakatla objektif değerlendirme yapılmadan verilen puanlarla yeni sıralama yapılarak atamaların yapılması buna bir örnektir.
Dediğim gibi yeni bir cephe açıyorlar.
Şike çetesi mahkemede tapeleri kabul ederek çok büyük hata yaptılar.
Hükümet bu işi kapatmak için her şeyi yaptı. Yasa çıkarıldı, mahkemeler ayarlandı vb.
Fakat tek bir şey yapamadılar. Tapelerin montaj olduğunu o dönemde iddia edemediler.
Çünkü sanıkların hepsi mahkemede bu tapeleri kabul ettiler. Konuşmaları biz yaptık dediler.
Hal böyle olunca o dönemde tapeler için bir şey yapamadılar. Yapamazlardı!
Açıkçası şu an iki durum söz konusu...
Ya bu tapeleri Fetöcüler ortalığı karıştırmak için tekrar sızdırdı.
Ya da şikeyi aklayanlar yarım kalan işlerini tamamlamak için sızdırdı.
Net bir şey söylemek zor tabi...
Fakat ben şikeyi aklayanların sızdırdığı kanaatindeyim.
Bu durumu kullanıp tapelerin montaj oldugunu iddia edecekler. Bunu yaparlar.
Hatta bu da yetmeyecek montaj olup olmadığını incelettirecekler. Sonucunda montaj olduğu çıkacaktır.
Eee peki ya sonra ne olacak? İşte tapeler montaj diyerek yeni bir yaygara koparacaklar. Mağdur edebiyati vb. Yapacaklar.
Bunlarda bunu yapacak yüzsüzlük var. Yaparlar...
Korkarım bu iş yine bizim aleyhimize gerçekleşecek. Maalesef...
Iyi de adamlar senin de söyledigin gibi bu konusmalari kabul ettiler.Montaj demek neyin nesi? Mantiksiz!
Bugün binlerce insan işledikleri en küçük suçtan bile mahkemelerde yargılanıp cezalar alırken birilerinin vatan millet devlet edebiyatı yaparak işledikleri suçları kapatmaya çalışmaları kabul edilemez.
Ülkede terör saldıları olabilir ülke üzerinde oyunlar oynanabilir ama bu adaleti askıya alacağın anlamına gelmez çünkü adaleti askıya alırsan fay hatlarını daha da derinleştirirsin.
Ülkemiz ve milletimiz için canımızı veririz ama göz göre göre bizimle dalga geçilmesini,hakkımızın yenilmesini,güçlülerin işlenen suçlardan yırtıp güçsüzlerin ise kaybeden taraf olmasını kabul edemeyiz.
Bu yazdıklarımı sadece şike üzerinden yazmıyorum ülkede her alanda haksızlık var en basitinden atamalarda kpss puanının tamamen devre dışı bırakılıp sadece mülakatla objektif değerlendirme yapılmadan verilen puanlarla yeni sıralama yapılarak atamaların yapılması buna bir örnektir.
Söylediklerine ben de katılıyorum.
Fakat Kpss'de bile bir hak yoktu. Adamlar soruları çalıp senin benim hakkımı yediler.
Mülakat işini ben de tasvip etmiyorum fakat pkk'lı birini devlete almamak için güvenlik soruşturması tarzı şeyler olmalı.
Her şeyden önce herkesin eşit yarıştığı adam akıllı bir sınav sistemi tesis edilmelidir.
Allah bilir kaç bin kişi illegal yollarla devlette iş sahibi oldu.
Adalet duygusu böyle böyle inciniyor işte...
Iyi de adamlar senin de söyledigin gibi bu konusmalari kabul ettiler.Montaj demek neyin nesi? Mantiksiz!
Yahu bunlarda oyun biter mi? Kaldı ki 2011'den beri yapmadıkları mantıksızlık kalmadı.
2011'de kabul ettiler. Ama aradan 5 sene geçti. Sular biraz duruldu.
Şimdi çıkıp derler ki, "Bize mahkemede başka tapeler okundu". Bunlar sahte, montaj derler.
Buradan tutturup mahkemedeki tapelerin orijinalliği hakkında yeniden inceleme isterler.
Tahmin edersin ki 1~2 günde tapelerin orijinal olmadığı yönünde kararı kolayca çıkarırlar.
Yaparlar mı? Yaparlar!
Bak umarım benim dediğimi yapmazlar. Umarım...
Ama bu tapelerin bugün yayınlanması pek hayır değil. Neden şimdi?
Düşünüyorum, bit yeniği arıyorum. Ellerinde çürütemedikleri tek şey tapelerin orijinal olduğu idi.
Bunu da tahrip ederlerse iş kökünden temizleniyor. Başka bir şey kalmıyor ortada...
Ya da dediğim gibi bu tapeleri yeniden servis eden Fetöcü ekiptir.
Ülkeyi şu zor günlerde yeniden kutuplara ayırmak istiyor olabilirler.
Maalesef spor takımları üzerinden kolayca ayrışabiliyoruz.
Fb'nin o az düşünen bazı beyinsiz taraftarı kolayca manipüle edilebiyor.
Bakalım ne olacak...
En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 01.01.2017, 15:45.
Yorum