Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    öyle bir şey mantıklı gelmedi. e gene yapmazsa bir şey nolcak?
    gene cas a dava mı açacağız. cas hüküm verme yeri değil mi.
    topu tff ye filan atma yetkisi yok. kararı verir ve kararı yapmak zorundasın
    kararı verir der ki evet uefa nın yetkisi yoktur, top böylece fifaya gider bizim tarafımızdan,
    ya da der ki evet gereğini yapmadı uefa ve tff der ve gereğini yaptırır.
    uefa gerekli cezaları ver aksine sana şu şu yaptırımları uygularım diyebilir.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Madem bu kadar bekledik is tff ye kalsin top tff ye falan atilsin istemem hos olacaginida sanmiyorum..is fifaya gitsin ki sikeciler light cezalarla kurtulamasinlar , comagin hasini buyugunu yesinler..bizim cektiklerimiz burunlarindan fitil fitil gelsin ki bidaha bizle ugrasmamaya tovbe etsinler..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• "Önder Bülbüloğlu: Şuan CAS tarafından elimize ulaşan bir belge yok. Ben Mayıs ayında bu kararın çıkacağına inanıyorum. İş siyasi bir boyut kazanmazsa CAS’ın şampiyonluk ve düşürme kararı vermesini bekliyoruz. Siyasi derken burada Türkiye’de ki siyaset değil Avrupa’da ki futbol lobisinden bahsediyorum. Yineleyerek belirtiyorum çok iyi bir savunma verdik. Olumlu bir karar çıkacağını düşünüyoruz. CAS’tan çıkacak sonuçta topu yeniden TFF’ye atacaklar. Siz yetkilisiniz düşürün ve şampiyonluğu verin"

Yukarıda arkadaş da paylaşmış sanırım radyoya bağlanmış. Diğer cümlelerin anlamsal akışını bozan son 2 cümle net saçmalık ve biraz eksik kalmış gibi. Topu atacak falan nedir şike çetesi ve hamilerine yaptırım olmayacaksa herşey hikaye. Tff zaten haha şakacı sizi gibi bir tavırda. Hani Tff bir şey yapmazsa da yaptırımlar olacak şeklinde neden konuşmamış; yoksa niye tırmalıyoruz zaten.
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• düsecekler baska yolu yok. o sezonu yok sayamazlar. kurallari uygulamadiklari sürece hic bir organizasyona kulüp ve milli takim katilamaz. fikret orman´in dedigi gibi süt ligi ve süt kupasi oynariz kendi aramizda.

yok siyasetmis fetö falan bunlar hikaye. spor mahkemesi kararini coktan verdi ve sike var dedi. adli yargi spor mahkemesini ilgilendirmez
          En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 28.02.2017, 17:54.

Yorum

• tff yine oçluğunu konuşturmuş
            biz zaten 10 Mart'ı bekliyoruz

Yorum

• İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aslı astarı nedir acaba bu iddianın?

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/f...cak_iddia.html
              Haber yok ortalıkta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Olayı sadece UEFA FİFA ve TFF olarak düşünmemek lazım. Çünkü geçmiş yıllarda şike konusunda ülkesinde ve uluslararası müsabakalarda cezalar yemiş kulüpleri unutuyorsunuz. Aralarında Juventus ve diğer kulüpler "madem küme düşme vb cezalar yoktu o zaman bizle neden ceza aldık demezler mi? "Topu TFF'ye atmak konusu bana göre TFF'ye verilecek son fırsat anlamındadır. TFF'ye yaptırım yapmayıp sadece sıradan anlamsızca "TFF gerekeni yap" diyecekse bu kadar beklenilmezdi. Benim esas çekindiğim yurt içi ve yurt dışında kimse olanlar sonucunda sorumluluk yüklenmeyip suçu başkalarına attığı için durumu "başkalaştıracaklar"... Baksanıza Konyaspor yöneticlerinin yaptığı fahiş fiyat fırsatçılığı bile yanlarına kar kalıyor. Bilet fiyatlarıyla ilgili kuralları bile tam olarak uygulayamayan ya da eksik yasa yapanların bunu düzeltmediği bir ortamda TFF'nin ve ülkenin genel halinin bunu pişkinliğe vuracağını düşünüyorum...
                Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• düsecekler nokta

Yorum

• TFF resmi sitesinde aciklama yayinlamis...

TFF'den açıklama
                    28.02.2017
                    Bazı internet sitelerinde, "TFF ile UEFA arasında bazı kulüplerimizi ilgilendiren bir toplantı yapıldığı ve bu toplantı sonunda UEFA'nın bazı kulüplerimiz için birtakım yaptırım taleplerinde bulunduğu" yönünde tamamen gerçek dışı haberler yayınlanmıştır.
                    İlgili haberlerde iddia edilen türde bir toplantı veya görüşme kesinlikle yapılmamıştır.
                    Bu tür gerçek dışı haber yayınlayan kaynakların Türk futbolunu karıştırmak gibi bir amaca hizmet etmekten öte aynı zamanda toplum içine nifak sokarak bir ihanet içinde bulunduklarının da anlaşılması ve bu odaklara itibar edilmemesi gerektiğini bir kez daha kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Anlaşıldı.
                      seçime kadar bir şey beklemeyin arkadaşlar.
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• aziz klüp dergisinde aşağıdaki açıklamayı yapmış:

"geçtiğimiz hafta silivri’de duruşma çıkışında ilk kez söylediğim bir hususu, bu vesile ile bir kez daha tekrar etmekte yarar görüyorum. yargıtay kararının bu aşamadan sonra fenerbahçe yönetim kurulu üzerinde demokles’in kılıcı gibi durmasına artık müsaade etmeyeceğiz. kararlarımızda ve tasarruflarımızda artık yargıtay kararının neticesinin herhangi bir önemi kalmamıştır. yargıtay kararı beklentisinin, bugüne kadar yönetim erki üzerinde yaratmış olduğu olumsuz baskıya son vermek, bu karar beklentisine sırtını dayayarak fenerbahçe yönetimini zayıflatmak isteyenlerin, bu düşüncelerini gerçekleştirmeye yönelik çabalarının önüne geçmek adına bu karara varılmıştır."

Bu açıklama beni ümitlendirdi biraz. aziz Yargıtay'ın beraat kararını onamamasını siyasete bağlayarak, restinize rest, bırakmıyorum koltuğu diyor. Herhalde kötü saha sonuçları yüzünden kendisinin koltuktan ayrıldıktan sonra siyasetin devreye girerek Yargıtay'dan red kararı çıkmasından ve davanın yeniden görülmesinden korkuyor... Uefa'nın kişilerle ilgili kararı açıklamaması, Uefa'ya olunan sponsorluklar, yeniden yagılanma sözünün alınması, peşine bu açıklama vs. arka planda müthiş bir çekişme olduğu açık. Yıllar sonra birisi araştırıp, yazarsa kitaplardan okur öğreniriz biz de...
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Tünelin ucu, sanırım net görünmeye başlayacak yakında...
                          Hayırlısı inşallah...
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Gökhan Saral: CAS-FİFA sonuç Trabzonspor'un hakları ve kupası iade edilecektir!Sonra Tazminat davalarımız başlayacak ve onlarda sonuçlanacaktır!

Yani bu ay içinde açıklanması beklenen karar aleyhimize olacak ve CAS dan ''Uefa yetkisizdir, TFF üzerinde yaptırım gücü yoktur'' kararı çıktı diyerek FİFA ya gideceğiz, davada son nokta orada koyulacak. Doğru mu anladım ? Uzun lafın kısası, ay içinde açıklanacak karar sonrası yine medyada algı operasyonları olacak, şikeciler sevinecek, biz kaybeden taraf olarak gösterileceğiz...
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Eğer kendileri için olumsuz bir karar çıkacaksa referandumdan önce açıklatmazlar bunu. Yani karar uzarsa umutlanalım derim.
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 01.03.2017, 14:27.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• CAS davası lehimize sonuçlanırsa medya nasıl başlıklar atar?

Dış güçler(!) ülkemizin karışmasını istiyor. -Oran:1.05
                                En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 01.03.2017, 20:08.
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X