Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Duyumcu_ ‏@Duyumcu_ 1 hr1 hour ago
    1-CAS Şike Kararı niye gecikti diyenler. CAS Geçmişte işlenen Şike cezaları için emsal karar verecek. Önümüzdeki günlerde Karar açıklanacak

2- TS nin Şikayetine UEFA Şikenin 1 Haziran 2013’ten önce gerçekleştiğini ve dolayısıyla 1 Haziran 2013’te yürürlüğe soktuğu ‘yerel liglere

3- müdahale etme yetkisi’ kuralından önce olduğu için TFF’ye müdahale etme kararı alamayacağını iddaa etti.

4-TFF ise Hukuk kurullarının gerekli incelemeyi yaptığını ve Türkiye’de yapılan Şike için gerekli cezaları verdiğini savundu.

5-TS ise UEFA’nın yerel liglere müdahale etme hakkının 1 Haziran 2013’ten itibaren değil,daha önceden de olduğunu ve bu yetkiyi kullandığını

6-TFF’nin ise ‘Şike’ cezasının karşılığı olan Küme Düşme ve ödüllerin geri alınması cezaların verilmediğini belgeleri ile beyan etti

7-CAS 2014’te açıkladığı Şike’ gerekçeli kararında, UEFA Disiplin Kurulu’nun Fenerbahçe’ye vermiş olduğu Avrupa’dan men cezasının

8- açık bir şekilde Yeterli olmadığını ancak UEFA’nın kararı temyiz etmemesi nedeniyle cezayı arttırma yetkisinin bulunmadığını belirtmişti.

9-Şimdi CAS Yetkili Kurumu açıklayacak. Belkide küçük bir ihtimal cezayı kendi verecek. Zevkle bekliyoruz..
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Duyumcu_ ‏@Duyumcu_ 1 hr1 hour ago
      1-CAS Şike Kararı niye gecikti diyenler. CAS Geçmişte işlenen Şike cezaları için emsal karar verecek. Önümüzdeki günlerde Karar açıklanacak

2- TS nin Şikayetine UEFA Şikenin 1 Haziran 2013’ten önce gerçekleştiğini ve dolayısıyla 1 Haziran 2013’te yürürlüğe soktuğu ‘yerel liglere

3- müdahale etme yetkisi’ kuralından önce olduğu için TFF’ye müdahale etme kararı alamayacağını iddaa etti.

4-TFF ise Hukuk kurullarının gerekli incelemeyi yaptığını ve Türkiye’de yapılan Şike için gerekli cezaları verdiğini savundu.

5-TS ise UEFA’nın yerel liglere müdahale etme hakkının 1 Haziran 2013’ten itibaren değil,daha önceden de olduğunu ve bu yetkiyi kullandığını

6-TFF’nin ise ‘Şike’ cezasının karşılığı olan Küme Düşme ve ödüllerin geri alınması cezaların verilmediğini belgeleri ile beyan etti

7-CAS 2014’te açıkladığı Şike’ gerekçeli kararında, UEFA Disiplin Kurulu’nun Fenerbahçe’ye vermiş olduğu Avrupa’dan men cezasının

8- açık bir şekilde Yeterli olmadığını ancak UEFA’nın kararı temyiz etmemesi nedeniyle cezayı arttırma yetkisinin bulunmadığını belirtmişti.

9-Şimdi CAS Yetkili Kurumu açıklayacak. Belkide küçük bir ihtimal cezayı kendi verecek. Zevkle bekliyoruz..
      Pek olumlu bir çıkarım yapamadım ben bundan.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pek olumlu bir çıkarım yapamadım ben bundan.
        Çıkarım yapılacak bir şey yokki ortada, sadece yaşanılan süreç aktarılmış.

şimdi bende girsem twittera, bilgim olmasa bile, desem cas ilerki günlerde sonucu açıklayacak desem, hanginiz bilecek ne bilip bilmediğimi. Aynı hesap.
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• Karar ocak sonu, şubat başı gibi açıklanacaktı. Yani "önümüzdeki günler" doğru bir tespit. Yalnız ben CAS'tan arkadaş kadar dahi ümitli değilim Bence CAS topu FİFA'ya bırakacak, süreç te bir 2, 3 yıl daha sürer diye düşünüyorum.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Bizi elin gavurundan adalet bekleten sistemin icine tüküreyim. Herkes mi kokuşmuş olur? Sanıyolar ki ülke menfaatleri için adaleti ertelemek güzel bişey. Yazıklar olsun.

Yorum

• dostlar iki durumunda kısaca özetleyerek.olan var mı yetkili UEFA ise ben zaten cezami verdim.ama.az vermişim mı.diyecek , yetkili fifa ise küme.dusurup birde TFF ye uygulmazsan milli takıma ve kulüplerine mudahele ederim mı diyecek ? bilgisi olan aydınlatabilir mı.kisaca

O ruh geri gelecek
              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Gelecek, o adalet o kupa bir gün gelecek. o zaman hep birlikte hepimiz uzun sokaktan kol kola avni akere yürüyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o sorun degil, ceza bir verilsin

gerekirse arjantinde yapildigi gibi federasyona fifa kayyum atar uygulatmak icin, oda yaramiyorsa süresiz federasyonu men ederler...
                  var dimi yetkisi yani.karsilikli yaptığımız anlaşmalar gereği.bu kuraları.pesinen kabul.etmia.oluyoruz dimi . çünkü Türkiye'nin adaletine kalırsa bizim is yaş da o yüzden bilmek.istedim

O ruh geri gelecek
                  bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• sıcağı sıcağına bu iş çözülseydi herkes unutmuş işine bakıyor olacaktı.
                    Ama yıllar geçtikçe ve adalet uzun yıllar sonunda gelip o kupayı gözlerine soka soka müzelerinden alıp Trabzon'a getirince göreceğim o hallerini...
                    Yıllar sonra bizden çaldıkları kupamızı almamız daha çok koyacak şikecilere...
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Dostlar stadımızın güney kale arkasındaki dağların yamacına KOCAMAN 2010 2011 SAMPİYONU TRABZONSPOR yazdırsak nasıl olur ? Tv'de çok.dikat çekiyor kale arkası hatta oraya bir Adalet Cafe, tertemiz restoran ve bilumum çağrışım.yapacak alanlar yapılabilir.mi . çılgınca ama.neden.olmasin

O ruh geri gelecek
                      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        var dimi yetkisi yani.karsilikli yaptığımız anlaşmalar gereği.bu kuraları.pesinen kabul.etmia.oluyoruz dimi . çünkü Türkiye'nin adaletine kalırsa bizim is yaş da o yüzden bilmek.istedim

O ruh geri gelecek
                        Türkiyede tff özerk bir kurum

fifanin yetkileri Türkiye cumhuriyetinden yüksek sayilir, uymasa kendi cöplügünde top pesinden kosar ve bütün fifaya bagli federasyonlarin lisansli oyunculari serbest kalir.

bunun lami cimi yok

yeterki yetkilerini kullanmak istesinler
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güne bu videoyla başlayıp gece kapanışı bunla yapıyorum kaç zamandır cuk oturmuş

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pandoranın kutusunu açtın Tayfun,
                              Çalhanoğluna 4 ay men cezası açıklamış CAS,
                              keşke daha önce kurcalasaydın oraları,
                              Şikeci kanı bozukların kararı yaklaştı sanki.
                              Abi ben baktıktan sonra koymuşlar adam dün işten çıkarken saat 6 gibi bakmıştım tam.

Bu karar güzel oldu. Devamı da gelecektir. Daha önce de dedim hep dedim futbol da Bosman davasından sonraki en önemli davadır bu. Öyle bir yaptırım bekliyorum ki bir daha kimse ne şike yapmaya ne de yapanı korumaya cesaret edemeyecek.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi ben baktıktan sonra koymuşlar adam dün işten çıkarken saat 6 gibi bakmıştım tam.

Bu karar güzel oldu. Devamı da gelecektir. Daha önce de dedim hep dedim futbol da Bosman davasından sonraki en önemli davadır bu. Öyle bir yaptırım bekliyorum ki bir daha kimse ne şike yapmaya ne de yapanı korumaya cesaret edemeyecek.
                                İnşallah Tayfunum,inşallah renktaşım,
                                öyle de olması lazım,
                                kendisi gibi mayası bozuklara tv lerde ağzı dolu dolu konuşan,adamlık rolü oynayan şikeci güruh ta hak ettiğini bulmalı,
                                kişilere verilecek cezaları çok önemsiyorum ben,
                                mesela aziz minnoşu başkanlığı bırakmadan bu karar açıklanırsa bi garibana güzellik yapacağım,
                                hayırlısı bakalım,
                                nasıl olsa hak ettikleri logara gömülecekler
                                çok bekledik az daha bekleriz.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X