içimde bir yarasın sen.. ömrüm yeterse belki onlarca zafer onlarca şampiyonluk ve dahi kupalar göreceğim belki ama.. sen içim de yarasın 2010-2011.. senden, bu davadan vazgeçmek yok..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Kişiler ve kurumlar/kulüpler ayrılmalı açılımıyla taraftarı olduğu kulübü kurtarmak için elindeki bütün siyasi gücü kullanan kişiye oy yağdıran Trabzonlular bu davayı sattığı gün sonucu görebiliyorduk. Boşuna beklememek lazım, en azından Türkiye'de bu dava kapanmıştır. FIFA ve UEFA ise unutmuş gibi. Gerçi hatırlatacak yönetim mi kaldı?
Yani hem davayı satıp hem de "kupamızı istiyoruz" havalarında gezmenin alemi yok. Trabzon şehri Trabzonspor'u satmıştır. Trabzonspor'a en büyük tekmeyi de şehri atmıştır.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 10.08.2016, 17:17.
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKişiler ve kurumlar/kulüpler ayrılmalı açılımıyla taraftarı olduğu kulübü kurtarmak için elindeki bütün siyasi gücü kullanan kişiye oy yağdıran Trabzonlular bu davayı sattığı gün sonucu görebiliyorduk. Boşuna beklememek lazım, en azından Türkiye'de bu dava kapanmıştır. FIFA ve UEFA ise unutmuş gibi. Gerçi hatırlatacak yönetim mi kaldı?
Yani hem davayı satıp hem de "kupamızı istiyoruz" havalarında gezmenin alemi yok. Trabzon şehri Trabzonspor'u satmıştır. Trabzonspor'a en büyük tekmeyi de şehri atmıştır.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
Arkadaşlar objektif bakıp yargının gidşatı verilen kararlar vs. bir gariplik var zaten bu davada.TSK yı yargıyı ele geçirmiş bir yapı bunu yapabilirmi onu sormak lazım bana göre yapabilir peki amaç lar ve sonuç ne oldu TS-FB düşman taraftar düşman , saygı yok sevgi yok ben böyle bir futbol istemiyorum adaletli olsun istiyorum hakemiyle vs. Futbol eğlenceden çıkıp bir toplumsal maşa haline getirildi tehlikeli işler bahımsız savcılar hakimler baştan aşşahıya tekrar herşeyi görsün incelesin çıkan sonucada artık şapka çıkartılması lazım yoksa bu işin sonu kötü olucak kendimize ve klube zarar vericez.
Yorum
-
2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'umuzun hakkının iade edilmemesinin sebepleri;
Hukukun gücü değil güçlülerin hukukunun uygulanmak istenmesi (tff'de, medyada, yargıda, sahada, masa başında)
20 milyon taraftarı olduğu söylenen bir kulübün -sözüm ona- mağdur edilmek istenmemesi
Şampiyon ol da nasıl olursa ol mentalitesinin fair play yerine egemen oluşu
Ahlak, vicdan, edep, CESARET yoksunu kişilerin UEFA ve CAS kararlarına rağmen TS'nin şampiyonluğunu onamak istememesi
Tuttuğu takıma olan zafiyetinden ötürü, kişilerle kurumlar ayrılmalı diyerek siyasilerin TS camiasını hiçe sayması (buna rağmen Trabzon şehrinde seçimlerde tulum çıkarması ve beyaz kefenlerle karşılanması)
Ne olursa olsun
Vazgeçmeyeceğiz2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]10213[/ATTACH]
[ATTACH]10214[/ATTACH]
unutulmasın..
ertuğrul özkök aziz yıldırım "bana operasyonu cemaat yaptı" deyince yalanlayan aziz yıldırımın kendisi, gs başkanı cemaat aziz yıldırımdan para istedi, vermeyince dava açtı deyince yalanlayan bizzat aziz yıldırımın kendisi, size cemaat mi operasyon yaptı sorusu sorulunca hükümet de değil cemaat de değil, derin devlet diyen kendileri, fetönün darbe olayı patlayınca bize fetöcüler yaptı bu işleri diye bas bas bağıran da kendileri.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu savcıları ağırlayan, tesislerde maç yaptıran kendileri, haklarında dava açılıp ceza alınca ağlayan kendileri, aynı yapının savcıları kendilerini aklayınca çıt çıkarmayan yine kendileri.
ertuğrul özkök aziz yıldırım "bana operasyonu cemaat yaptı" deyince yalanlayan aziz yıldırımın kendisi, gs başkanı cemaat aziz yıldırımdan para istedi, vermeyince dava açtı deyince yalanlayan bizzat aziz yıldırımın kendisi, size cemaat mi operasyon yaptı sorusu sorulunca hükümet de değil cemaat de değil, derin devlet diyen kendileri, fetönün darbe olayı patlayınca bize fetöcüler yaptı bu işleri diye bas bas bağıran da kendileri.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar objektif bakıp yargının gidşatı verilen kararlar vs. bir gariplik var zaten bu davada.TSK yı yargıyı ele geçirmiş bir yapı bunu yapabilirmi onu sormak lazım bana göre yapabilir peki amaç lar ve sonuç ne oldu TS-FB düşman taraftar düşman , saygı yok sevgi yok ben böyle bir futbol istemiyorum adaletli olsun istiyorum hakemiyle vs. Futbol eğlenceden çıkıp bir toplumsal maşa haline getirildi tehlikeli işler bahımsız savcılar hakimler baştan aşşahıya tekrar herşeyi görsün incelesin çıkan sonucada artık şapka çıkartılması lazım yoksa bu işin sonu kötü olucak kendimize ve klube zarar vericez.En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 11.08.2016, 20:59.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Dr. Emre C. Baykan â€@DrBaykan61
Uefa, Fifa ve CAS başvurularımız ve temsilde büyük öneme sahip yurtdışı hukuk büromuza İHO döneminde hiç yapılmayan ödemeler dün yapıldı
Eylül ve Kasım aylarında yapılacak 2 Cas duruşması öncesi yurtdışı hukuk desteğinin çekilmesi riski ortadan kalkmış bulunuyor.
Konuyla bizzat ilgilenip çözen Başkan ve Asbaşkanımıza gönül dolusu teşekkürler Dava satıldı diyenlere de yine geçmiş olsun
------------------------------------------------------------------------------------
Kim ne diyorsa desin tvlerde istedikleri algı yönetimini yapsınlar biz kendi bilfdiğimiz yolda ilerleyelim bu hırsız arsız takımını kimse kurtaramaz. Başkan ve yönetimine teşekkürler.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDr. Emre C. Baykan â€@DrBaykan61
Uefa, Fifa ve CAS başvurularımız ve temsilde büyük öneme sahip yurtdışı hukuk büromuza İHO döneminde hiç yapılmayan ödemeler dün yapıldı
Eylül ve Kasım aylarında yapılacak 2 Cas duruşması öncesi yurtdışı hukuk desteğinin çekilmesi riski ortadan kalkmış bulunuyor.
Konuyla bizzat ilgilenip çözen Başkan ve Asbaşkanımıza gönül dolusu teşekkürler Dava satıldı diyenlere de yine geçmiş olsun
------------------------------------------------------------------------------------
Kim ne diyorsa desin tvlerde istedikleri algı yönetimini yapsınlar biz kendi bilfdiğimiz yolda ilerleyelim bu hırsız arsız takımını kimse kurtaramaz. Başkan ve yönetimine teşekkürler.
Algı operasyonu yapan şikebahçe güruhuna duyurulur.
Eylül veya Kasım ayındaki CAS duruşmalarında sonuç almamızı diliyorum
Başkan'ın iyi niyeti, samimi davranışları ve kararlılığı bile yetti bana dün akşam2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum