Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    okuduğunuzu anlamıyor musunuz?

bu fenerlilerin şampiyonluğu kaybetmeleri ile alakalı
    şike olayları ile ilgili fenerlilerin böyle aşırı eylemleri olmuş mu?

hani şike olaylarına girmeyin ülke bölünüyor deniyor
    -aba altından şike davasının peşini bırakın deniyor ya-

ha işte bende diyorum ki
    şikeden dolayı ülkeyi kaosa sürükleyecek ne yaşanmış???

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      okuduğunuzu anlamıyor musunuz?

bu fenerlilerin şampiyonluğu kaybetmeleri ile alakalı
      şike olayları ile ilgili fenerlilerin böyle aşırı eylemleri olmuş mu?

hani şike olaylarına girmeyin ülke bölünüyor deniyor
      -aba altından şike davasının peşini bırakın deniyor ya-

ha işte bende diyorum ki
      şikeden dolayı ülkeyi kaosa sürükleyecek ne yaşanmış???
      Sike olayindan su ana kadar mahkeme kararlari haric fenerbahce aleyhine bir yaptirim olmadi. Bir yaptirim olsun o zaman seyredin siz fenerlileri. Haklari yenmedigi halde sampiyonlugu kaybettiklerinde bunlari yapan ellerinden kupa alininca ne yapar? Ama tabiki bu davanin pesini birakmamaliyiz o baska.

Yorum

• Ses kaydını bırak görüntüler çıksa 7/24 yayınlansa yine bir halt olmaz. Bu ülkede hala adalet olduğunu düşünenelere üzülüyorum.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İnşallah 2017 yılı adaletin sağlandığı bir yıl artık Trabzonspor'umuzun hakkı olan 2010 2011 Şampiyonluk kupası Trabzonsporun şanlı müzesine gelir ve şike yapanlar tamamen yaptıklarından dolayı ceza alıdığı bir yıl olsun.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ses kaydını bırak görüntüler çıksa 7/24 yayınlansa yine bir halt olmaz. Bu ülkede hala adalet olduğunu düşünenelere üzülüyorum.
            Maalesef net tespit.

Çözüm gelecekse UEFA - FIFA - CAS üçgeninden gelir, başka bir şey olmaz. Onların da tapelerin sesli haline ihtiyacı yok zaten, yazılı halini fb'lilerin kabul ettiğini biliyorlar.
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ses kaydını bırak görüntüler çıksa 7/24 yayınlansa yine bir halt olmaz. Bu ülkede hala adalet olduğunu düşünenelere üzülüyorum.
              Onu dedem de biliyor. Ama güzel eğlence oldu benim için. O yönden seviniyorum. Artık laf edenlere dinletip montaj diye ağlamalarını izlerim. Umudmuz o beğenmediğimiz gavurlara kaldı ne yazık ki.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Şikeci ahlaksız emek hırsızları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Bu ülkeden tiksiniyorum

En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 01.01.2017, 17:12.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu ülkeden tiksiniyorum ve ülke yansa zerre umrumda değil

İçinde sen de yanacaksan. Günahsız insanlar da yanacaksa bence umurunda olmalı.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sike olayindan su ana kadar mahkeme kararlari haric fenerbahce aleyhine bir yaptirim olmadi. Bir yaptirim olsun o zaman seyredin siz fenerlileri. Haklari yenmedigi halde sampiyonlugu kaybettiklerinde bunlari yapan ellerinden kupa alininca ne yapar? Ama tabiki bu davanin pesini birakmamaliyiz o baska.
                      feneri şuana kadar aklayıp buraya getiren adamlar belli
                      bu dakikadan sonra da ellerinden geldikçe destek olacaklar
                      yabancı yaptırımlar olsa dahi

bunu da söz sahibi fenerliler bildiği için taraftarlarını
                      hiçbir zaman devlete karşı kışkırtamazlar

buradan yola çıkarak ülkeyi ayrıştırıyorlar diyenlerin
                      hedefinde kesinlikle Trabzonsporlular var
                      kurşunlanan otobüs de bu algı içindi
                      sözün özü şikeyi şu günlerde konuşmayın
                      diyenler tamamen tatlı su kurnazlarıdır
                      zira 15 Temmuz'dan 3-4 gün sonra
                      çıkıp şikeyi aklamaya çalışanlar da bu zavallılardı

Yorum

• Elini vicdanına koy, cevap bile verme. Düşün içinden.

Son 10-15 yılda gelinen nokta, daha huzurlu, daha adaletli, daha güzel bir dünya ise...

Elini koy vicdanına ve kendine cevap ver. Mutluysan, daha da güzel senin olsun, mutsuzsan geçmiş olsun.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tapeleri indirmek isteyenler bu hesaptan devam edebilir
                          https://www.youtube.com/channel/UCXL...btXNH8-7wZ7DYA

Teşekkürler hepsini indiriyorum, bunları yeniden yaymamız lazım. Ben facebook hesabımdan paylaşım yapacağım şimdi bunları.
                          Öteki kayıtlar nasıl silindi, kim sildi anlamadım?

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İçinde sen de yanacaksan. Günahsız insanlar da yanacaksa bence umurunda olmalı.
                            Eskişehir maçından sonra günahsız bir abimiz kalp krizi geçirdiğinde benim için ülke bitti valla. Hep günahsızlar ölüyor yapacak birşey yok.

Yorum

• Şu meşhur tarla ekim dikim tapesinin içerisinde "Beşiktaş başkanıyla bunlavı konuşalım" denildiğini hiç duymamıştım.Tapelerin devamı gelir mi acaba?
                              Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İnsanları suç duyurusunda bulunduklarını belirterek korku vereceklerini düşünüyorlar.
                                Konuşulmamasını ve unutulmasını sağlamaya çalışıyorlar şuanda.
                                Ekşide ve tüm sosyal mecralarda tapeler ile alakalı paylaşımlara suç duyurusunda bulunmuş şikeciler.
                                Hakkını aramakta suç olmuş, ihbar ediyoruz diyorlar. Şaka gibiler.
                                Ulan tapeleri kabul eden sen! Şimdi montaj, fetö işi diyen sen!
                                Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu ??
                                İstediklerini yapsınlar biz hakkımızın sonuna kadar arkasındayız susmayacağız!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X