Uyku girmiyor gozume arkadas biz bu dunyada hakkimizi alamayacakmiyiz ya bu parayi icad eden lidyalilarinda allah belasini versin..bu nasil bir celiski nasil garabet bir karardir anlamiyorum hicbir mantiga sigmiyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Uyku girmiyor gozume arkadas biz bu dunyada hakkimizi alamayacakmiyiz ya bu parayi icad eden lidyalilarinda allah belasini versin..bu nasil bir celiski nasil garabet bir karardir anlamiyorum hicbir mantiga sigmiyor..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
Oo yağmurda yerüstüne çıkan solucanlar gibi kaos kokusu alan fetoşlarda meydana çıkıyor yavaş yavaş..
Alayınızı temizleyeceğiz ulan, çıkara tapanları da paraya tapanları da güce tapanları da sümüklüye tapanları da..
Dün iki tanka iki bombaya vermedik buraları, bugün 2 satılmış mahkeme kararına da vermeyeceğiz, biz doğru duranlar yerimizdeyiz..Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
Kulübümüz gerekli adımları atacaktır. Ümidimizi kaybetmek ve moral bozmak yok. Er ya da geç adalet yerini bulacaktır. Bulmazsa da dünyanın sonu değil herkes ne olup bittiğini görüyor, biz gerçeği biliyoruz o bile yeter. Burada önemli olan onların istedikleri hale düşmememiz. Her ne yaparlarsa yapsınlar sahada güçlü olup onların iktidarını yıktığımız zaman sesimiz daha güçlü çıkacak. Onlara en büyük ceza engel bile çıkarsalar üst üste şampiyonluklar almamız onları arka planda bırakmamızdır. Biliyorum çok zor ama statükoyu devirmek bizim işimiz. Lütfen güçlü duralım.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Basin bildirisini okudum, adamlar resmen acik acik yine fenerin nasil sikeye bulastigini yaziyorlar, ve Trabzonspor'un sikayetini/magduriyetini anladiklarini yaziyor. Buna ragmen sikecilerin yuzsuz aciklamalari yokmu...
Bu arada ben buraya takildim
"Finally, the situation of Trabzonspor could not be directly affected if FIFA had decided 1) to open acase on the merits and 2) to order the TFF to sanction Fenerbahçe or if FIFA had decided to sanctionFenerbahçe directly. There is indeed no legal provision which would have allowed TFF or FIFA toallow the second-ranked team of the Turkish Süper Lig to be automatically declared champion insteadof the first, if this latter is excluded. Trabzonspor did not bring any evidence of the existence of legalprovisions of FIFA or TFF which could serve as a basis for such a decision"
ozelliklede son cumlede Trabzonspor'un hukuk basvurusunda yeterli argumanlarinin olmadigini yaziyor. Diyorki birinciye ceza verilse bile, otomatik olarak ikincinin sampiyon olacagi anlamina gelmiyor, ve bunun boyle olabilecegi seklinde dellileri Trabzonspor klubu bize iletmedi. Bizim basarisizligimiz gibi geliyor bana.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Sevgili kardeşlerim,
8 yıl 27 gün boyunca burada mücadele verdik, yeri geldi yorulduk, yıprandık, yeri geldi iyi haberler alıp umutlandık.
Sonuç hayal kırıklığı oldu.
Avrupa'nın futbol patronları da şike pisliğin içinde olduklarını, adil karar veremediklerini, kısacası tarafgir olduklarını gördük.
Herşey Trabzonspor sevdası ve haklı şampiyonluğumuz içindi.
Hakkınızı helal edin.
Emek veren herkese çok teşekkür ederim.
Bmn'deki diğer sayfalarda devam....2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlangıçta Blatter'i Platini'yi görevinden uzaklaştıran, görevinden el çektiren Avrupa'nın elit yargıçları değil bizzat Avrupa basınıdır, ta kendisidir..Manşetlerin yarattığı sükse ile bir anda kamuoyunda küçük düşürüldüler ve arkasından soruşturmalar geldi..
En başından beri yazıyorum biz bu davada hukuki mücadelenin haricinde Avrupa basınını kullanamadığımız için istediğimiz neticeyi alamıyoruz..
Fransız İngiliz İtalyan ve İsviçre basınını bu davaya müdahil edebilseydik şimdiye dek çoktan sonuç almıştık..Yanlış hatırlamıyorsam.The Guardian ya da The Independent gazetelerinde Infantino'nun şikeyi sümen altı ettiğine dair bir haber manşetlere taşınmış epey bir infial olmuştu...Bu davada mücadele ederken işin basın kısmı hep eksik ve yetersiz kaldı...
Kulüp olarak Lequipe Guardian Corriere dello sport Tutto Sport Marca gibi envai çeşit gazete muhabirleriyle iletişim halinde olmamız, gerekirse para bastırarak haber yaptırmamız gerekiyordu..
Kısacası şike davasında yalnız kalmış bir kulübüz..Bu dava rezil Türk basınında bile zerre kadar haber yapılmıyor süreç takip edilmiyor...Şike davasındaki bizi bekleyen en büyük tehlike davanın "soğutulup" unutturulup rafa kaldırılmasıydı..Ne yazık ki sonuç o yöne doğru kayıyor..
Sözün özü...Avrupalı sportif yargıçlar bile davayı unutun noktasına gelmişse ve biz Avrupa basınını kullanamamışsak bu mücadeleyi kaybetmiş oluyoruz olacağız..Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://mobile.twitter.com/gamzebl/s...59090151841792
Uyku girmiyor gozume arkadas biz bu dunyada hakkimizi alamayacakmiyiz ya bu parayi icad eden lidyalilarinda allah belasini versin..bu nasil bir celiski nasil garabet bir karardir anlamiyorum hicbir mantiga sigmiyor..
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz bu dunyada hakkimizi alamayacakmiyiz
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki hiç bir şey olmamış gibi. Ertuğrul Doğal taraftara sitem eden açıklama yapmış. Forma kombine demiş.
Senin adaletini...!
Futbolunuzun...!
Hem prim kasma, şovTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasin bildirisini okudum, adamlar resmen acik acik yine fenerin nasil sikeye bulastigini yaziyorlar, ve Trabzonspor'un sikayetini/magduriyetini anladiklarini yaziyor. Buna ragmen sikecilerin yuzsuz aciklamalari yokmu...
Bu arada ben buraya takildim
"Finally, the situation of Trabzonspor could not be directly affected if FIFA had decided 1) to open acase on the merits and 2) to order the TFF to sanction Fenerbahçe or if FIFA had decided to sanctionFenerbahçe directly. There is indeed no legal provision which would have allowed TFF or FIFA toallow the second-ranked team of the Turkish Süper Lig to be automatically declared champion insteadof the first, if this latter is excluded. Trabzonspor did not bring any evidence of the existence of legalprovisions of FIFA or TFF which could serve as a basis for such a decision"
ozelliklede son cumlede Trabzonspor'un hukuk basvurusunda yeterli argumanlarinin olmadigini yaziyor. Diyorki birinciye ceza verilse bile, otomatik olarak ikincinin sampiyon olacagi anlamina gelmiyor, ve bunun boyle olabilecegi seklinde dellileri Trabzonspor klubu bize iletmedi. Bizim basarisizligimiz gibi geliyor bana.En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 31.07.2019, 11:16.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki hiç bir şey olmamış gibi. Ertuğrul Doğal taraftara sitem eden açıklama yapmış. Forma kombine demiş.
Senin adaletini...!
Futbolunuzun...!1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
CAS dünkü kararla adeta camiamızla alay etmiş ve küçük düşürmüştür.
Nerede kaldı
UEFA DK
UEFA Tahkim Kurulu
CAS
kararları
Hatta IFM de bilmem şu kadar maçta şike ve teşvik primi vardır şeklinde olayı kabul etmişti.
Avrupa'dan 2 yıl men edil
Şampiyonluk kupası sende kalsın
Ben böyle düzenin de adaletin de
Allah hepinizin cezasını versin2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum