Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adamlar bunlari bile kabul etmiyor.

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir kişi çıksın fb nin şike yapmadığını söyleyen yargı kararı göstersin her şeyi kabul edeceğim.
    İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şikeci Aziz Yildirim: "Tapeler bir kenara itilemez. Biz konusmadik demiyoruz, hukuksuzdur diyoruz."

https://twitter.com/tserdars/status/722348053898928128
    Şikeci aziz yıldırım: "Ne cemaat'in, ne hükumet'in operasyonu." (13.02.2014)

https://twitter.com/tserdars/status/722335463869190144
    Ahmet Hakan: "Mahkeme salonun da bu konuşmalar size mi ait soruldugunda. Evet bana aittir dedi mi demedi mi ?

Av. Deniz Tolga Aytöre: "Evet dedi."

https://twitter.com/tserdars/status/722370345777422337
    Mehmet Demirkol: "Bu muydu Tapelerdeki konusmalarin?"

Ümit Karan: "Evet bunlar benim konusmalarim. Maçtan önce kadroyu Şikebahçe'ye verdim."

https://twitter.com/tserdars/status/72231986120930508
    Bu kacıncı Şike itirafı oldu sayamadık.

Şikeci Aziz Yildirim: "2010'da Bursa'yla çekiştik, yine son maçta kaybettik. İsteseydik şampiyon olurduk. Diyarbakır'ın o günkü şartlarda küme düşmemesi, ligi tamamlaması gerekiyordu. Biz de bir şey demedik."

Dakika 37:55-39:05

http://youtu.be/mTXIXzIehIw
    60 yaşında hapse düşünce askerlik bedelini bankaya yatıran sikeci aziz vatansever oluyor, şikeciye şikeci diyen hain.

http://www.haberturk.com/gundem/habe...askerlik-yapti
    Şikeci Aziz Yıldırım'ın şekeri 4 Temmuz 2012'den bu yana hiç çıkmıyor. Kendisi şeker hastalarına umut olmalı. Çıkıp anlatmalı: Şekeri şikeyle yendim!
    4 tane timsah Sikebahçe forması giydi ve yürüyüş yaptılar.

[ATTACH]9038[/ATTACH]
    Görüntülerde de gözüktüğü gibi, Sikebahce forması giyen 50 bin paralel polis Sikebahce´ye kumpas kurup Kadıköy'ü ateşe verdi.

[ATTACH]9039[/ATTACH]

Yorum

• ve hala bu adamı savunanlar var bu ülkede...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir kişi çıksın fb nin şike yapmadığını söyleyen yargı kararı göstersin her şeyi kabul edeceğim.
        Deliller hukuksuz toplandı diye karar var. Gerekçeli kararda şike yapmamıştır demiyor.
        Bu bile şike yaptığının göstergesidir
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Deliller hukuksuz toplandı diye karar var. Gerekçeli kararda şike yapmamıştır demiyor.
          Bu bile şike yaptığının göstergesidir
          gelde bunu fb lilere anlat. mahkeme kararını okumadan biz şikeden beraat ettik diyorlar.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• kus beyinli olmak

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gelde bunu fb lilere anlat. mahkeme kararını okumadan biz şikeden beraat ettik diyorlar.
            dün aksam bu paylasimlari bir sikecinin kendi sayfasinda bulunan

-"6 paralel polis sikebahce formasi giyip benzinligi atese verdiler"- videosunun

altina yazdim diye tüm mesajlari silmis olmasini birakin. ben tekrar yazdikca o sildi. ben yzdim o sildi. ama en sonunda bana özelden, "sacma seyler paylasma" deyip inanmiyacaksiniz belki ama tehtitlerde bulundu.

sikeciler gercekleri kabullenemiyorlar. bu gercek paylasimlari her yer de yok etmeye calisiyorlar. algi operasyonu yapiyorlar.
            kendileride bunarin gercekler oldugunu bildikleri halde zorlarina gittigi icin kabullenemiyorlar.
            asla pes etmeyelim. bu mücadelein sonunda kazanan biz olacagiz.
            o caglayann sovunu gidip isvicrede yapsinlar yürekleri yetiyorsa

Yorum

• şike sürecinin ekmeğini yiyen gs ile fb oldu. gs gücsüz bir ortamda 4 yılda 3 şampiyonluk aldı, fb ise haksız bir kupa aldı.

acısını ise 4 yıldır bitkisel hayattan cıkamayan biz cekiyoruz.

dilerim fb'nin yüzü bir ömür gülmez.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şike sürecinin ekmeğini yiyen gs ile fb oldu. gs gücsüz bir ortamda 4 yılda 3 şampiyonluk aldı, fb ise haksız bir kupa aldı.

acısını ise 4 yıldır bitkisel hayattan cıkamayan biz cekiyoruz.

dilerim fb'nin yüzü bir ömür gülmez.
                her zaman söylerim fb bjk gs üçüde aynı b..kun boncukları hiçbirinin diğerinden farkı yok. fener ne ise diğerleride aynıdır gözümde.

Yorum

• şikeden tek kelime etmezler

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

arkadaş bir tane milletvekili çıkıp demezmi "fb nin ceza almamasının tek sebebi siyasilerin yoğun uğraşlarıdır ve maalesef buna benim partim de dahil" diye. ama hiçkimse bunu demez diyemez...

Yorum

• bitanede burda var

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uefa artık hiçbir şey yapmaz. Yaparsa Fifa yapacak.
                      Kisilerle ilgili karari uefa aciklicak once direkt fifa mudahil olmaz uefadan once.. dedigini sey sportif yargilama icin gecerli cas gerekceli karar sonrasi artik ne olcaksa fifa yapcak..
                      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 25.04.2016, 14:45.
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şunu anlamıyoruz şike davası bitmeden biz TS olarak futbol oynamaya donemiyecegiz.
                        Futbolcular dönse taraftar dönmeyecek.
                        Bu olaylar en küçük haksizlikta tekrar edilecek
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şunu anlamıyoruz şike davası bitmeden biz TS olarak futbol oynamaya donemiyecegiz.
                          Futbolcular dönse taraftar dönmeyecek.
                          Bu olaylar en küçük haksizlikta tekrar edilecek
                          Güzel kardeşim.

Bu bahsettiğin şekilde düşünüldüğü için yıllardır debelenip duruyoruz...

Aslında anlaşılması gereken şudur:
                          Biz takım ve taraftar olarak 2010-2011 sezonunu unutup kendi işimize bakacağız. Hani derler ya "Önümüzdeki maçlara bakacağız."

Bu demek değil ki o sezondaki haklarımızı aramaktan vazgeçeceğiz. Haklarımızı aramak Trabzonspor yönetiminin ve Hukuk Kurulu'muzun aslı görevidir.
                          Hak aramayı onlara bırakmamız gerekiyor.

Aksi takdirde bu şike sürecinden sportif olarak da en çok etkilenen takım olmaktan kurtulamayız.
                          10 yıl, 20 yıl, 50 yıl geçer biz hala 2010-2011 kupamızı arar dururuz sahada...

Halbuki o kupa artık sahada değil ki, o kupayı arama yeri hukuksal alan, mahkemeler filan.
                          Takımın, futbolcunun, taraftarın yeri de sahalardır, hukuksak alan değil.

Ben böyle düşünüyorum. Bilmem sizler ne dersiniz...
                          Derin Trabzonspor
                          HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güzel kardeşim.

Bu bahsettiğin şekilde düşünüldüğü için yıllardır debelenip duruyoruz...

Aslında anlaşılması gereken şudur:
                            Biz takım ve taraftar olarak 2010-2011 sezonunu unutup kendi işimize bakacağız. Hani derler ya "Önümüzdeki maçlara bakacağız."

Bu demek değil ki o sezondaki haklarımızı aramaktan vazgeçeceğiz. Haklarımızı aramak Trabzonspor yönetiminin ve Hukuk Kurulu'muzun aslı görevidir.
                            Hak aramayı onlara bırakmamız gerekiyor.

Aksi takdirde bu şike sürecinden sportif olarak da en çok etkilenen takım olmaktan kurtulamayız.
                            10 yıl, 20 yıl, 50 yıl geçer biz hala 2010-2011 kupamızı arar dururuz sahada...

Halbuki o kupa artık sahada değil ki, o kupayı arama yeri hukuksal alan, mahkemeler filan.
                            Takımın, futbolcunun, taraftarın yeri de sahalardır, hukuksak alan değil.

Ben böyle düşünüyorum. Bilmem sizler ne dersiniz...
                            Diyelimki Cas davası sonuclandı .
                            Ama yine hakkımız verilmedi .

Ne yapacağız ?

HİÇBİRSEY OLMAMIS GİBİMİ DAVRANACAĞIZ?

Artık bu tür ''ÖNÜMÜZE BAKALIM '' yazıları yazmanın bir anlamı yok bence

Geçen 5 yıl gösteriyorki önümüze bakamıyoruz..

Dahada yerin dibine giriyoruz ( DALGA GEÇİLEREK )

LÜTFEN : Bir sonraki adımda (yani hakkımızın verilmediği kesinleşince ) NE YAPACAĞIZ ??? birazda onu tartısırsak daha faydalı olur diye düşünüyorum
                            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Diyelimki Cas davası sonuclandı .
                              Ama yine hakkımız verilmedi .

Ne yapacağız ?

HİÇBİRSEY OLMAMIS GİBİMİ DAVRANACAĞIZ?

Artık bu tür ''ÖNÜMÜZE BAKALIM '' yazıları yazmanın bir anlamı yok bence

Geçen 5 yıl gösteriyorki önümüze bakamıyoruz..

Dahada yerin dibine giriyoruz ( DALGA GEÇİLEREK )

LÜTFEN : Bir sonraki adımda (yani hakkımızın verilmediği kesinleşince ) NE YAPACAĞIZ ??? birazda onu tartısırsak daha faydalı olur diye düşünüyorum
                              CAS davası olumsuz sonuçlansa "hukuki" olarak yapılabilecek ne varsa, FIFA'ya gitmek mesela, onu yapacağız, yine yönetim ve Hukuk Kurulu takip edecek konuyu.

Yoksa takım ve taraftar olarak "CAS sonucunu bekle", sonra "FIFA sürecini takip et", sonra "İnsan Hakları Mahkemesi süreci de var" diye bekleşip durursak sportif başarıyı kimse boşuna beklemesin.

Bu süreçleri takip edecek olan yönetimdir, biz ya da takım değil.
                              Biz kendi işimize bakmalıyız, yeni sportif başarılar peşinde koşmalıyız...
                              Derin Trabzonspor
                              HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                CAS davası olumsuz sonuçlansa "hukuki" olarak yapılabilecek ne varsa, FIFA'ya gitmek mesela, onu yapacağız, yine yönetim ve Hukuk Kurulu takip edecek konuyu.

Yoksa takım ve taraftar olarak "CAS sonucunu bekle", sonra "FIFA sürecini takip et", sonra "İnsan Hakları Mahkemesi süreci de var" diye bekleşip durursak sportif başarıyı kimse boşuna beklemesin.

Bu süreçleri takip edecek olan yönetimdir, biz ya da takım değil.
                                Biz kendi işimize bakmalıyız, yeni sportif başarılar peşinde koşmalıyız...
                                Üstad bütün süreçler bitti diyelim

Ve hala hakkımızı alamıyoruz diyelim

( gidişat bu )

Ne olacak ?

Trabzonspor camiasında bir Allah'ın kulu HAKKIMIZ VERİLMEZSE şunu yaparız diyemiyor!!

Tarafta olarak sende söyleyemiyorsun?

Ben mesela söylüyorum

Klüp resmi olarak bu işi kabullenirse vallahi billahi Trabzonspor'u ogün bırakırım
                                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X