Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Champagne kimdir bilmem de, adam samimiyse Lyon'un Zagreb'i 0-7 yendigi karsilasma hakkinda 2 laf etsin... Yoksa sirf Türk düsmanligindan dolayi bizim isimize yarayacak seyler söylüyorsa çok da sevinmem... gerçi artik bunlari takmayip sonuca bakmak lazim çok dogru ama yarin öbür gün bize ters bir sey söyleme ihtimali var, sonra "aglamak" yok... infantino da semsiyeciydi açip fb'yi bitirecekti, simdi maille adami sikayet edelim diyoruz
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• baş üstüne.
      bir şey biliyorsan anlat. bilmiyor olabiliriz. gladbach dortmund u parayla hallettiler evet. oyuncunlarını alarak. bunda kural dışı bir şey yok.
      ha etik değil dersin o doğru. parayla şampiyona almayan mı var ülkesine?

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu nsail ön yargidir
      biraz arastirin

rumenigge, beckenbauer, uli höhness
      futbola bu alavereleri, dalavereleri sokan insanlar
      bayerni zirveye tasirken gladbachi parcaladilar, pesinede dortmundu icten vurdular.
      paraylan dünya sampiyonasini almanyaya aldilar, fifa etik kurulu arastirmalarini oku

50 kulüpten olusan eca ya hep 20 takimlik avrupa süperligi kurulmasi icin santaj yapmalari...
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        baş üstüne.
        bir şey biliyorsan anlat. bilmiyor olabiliriz. gladbach dortmund u parayla hallettiler evet. oyuncunlarını alarak. bunda kural dışı bir şey yok.
        ha etik değil dersin o doğru. parayla şampiyona almayan mı var ülkesine?
        abi gladbach bizden önceydi es gecelim
        dortmund en zengin zamaninda sammerdi td, bi ton starlar aldi, inanilmaz kontratlara imza atti, 1 sampiyonluk kazanirken takimi finansal bataga sürükledi
        bunun karsiliginda ne tesadüfki beckenbauer zamaninda federasyon genel menejeri oldu, simdide bayern sportif menajeri, tesadüfler halkasi
        almanyanin en ünlü hakemi yapilan merk sezonun son macinda son dakikada schalkenin elinden sampiyonlugu alip bayerne verdi
        bu depreyondan schalke halen tam cikamadi
        ev sahipi olduklari dünya kupasi icin ödedikleri 12 milyonu fifaya sende duymussundur, beckenbauerin aylarca etik kurulundan kacisi, sonra herseyi unutusu
        höhnes hapisden cikali 5 gün oldu oldu

en büyük sorum
        bu alman devi adidas niye bayernin direk rakiplerine sponsor olmaz...

almanlar...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kural tanımaz
          İnsandan utanmaz
          Hırsız Aziz Yıldırım
          Türkiye kupasına katılmayacağız
          Tehdidini savunuyor
          Kukla tff ceza verebilecek mi?
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Son durum nedir arkadaşlar? Biri bilgi verebilir mi?

Şimdi neyi bekliyoruz, hala umut var mı ? Fifayı mı Cası mı bekliyoruz.

Ulan göz göre göre kapadılar üstünü, Allah belalarını versin
            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• TRT Stadyum'da yarım saattir maçlara niye taraftar gelmiyor konusu tartışılıyor.

Hala cevap bulamadılar. şikebahçe-Kayseri maçında 12.000 kişi gelmiş diye anket düzenlediler şikebahçeliler için.

Yok passolig, yok Bundesliga ve Premier ligde %96 doluluk varmış, yok sonuca dayanıklı taraftarmışız,yok biletler pahalıymış, yok kaliteli futbol yokmuş.

Cevap belli: 2010-2011 sezonundaki şikeden sonra futbol heyecanı ile tff'ye güven kalmadı.

NOKTA
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son durum nedir arkadaşlar? Biri bilgi verebilir mi?

Şimdi neyi bekliyoruz, hala umut var mı ? Fifayı mı Cası mı bekliyoruz.

Ulan göz göre göre kapadılar üstünü, Allah belalarını versin
                Cas'ı bekliyoruz. Ama ne bekliyoruz tam olarak bilmiyorum. Cas ne kararı verecek? Ben de defalarca sordum kimse cevap vermiyor.

Yorum

• Bitsin artık bu şike süreci
                  şikebahçe düşürülsün
                  şampiyonluğumuz tescillensin
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cas'ı bekliyoruz. Ama ne bekliyoruz tam olarak bilmiyorum. Cas ne kararı verecek? Ben de defalarca sordum kimse cevap vermiyor.
                    Ey CAS bizi daha fazla kastırma!
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Usta acikladi iste...

UEFA "federasyonlarin verdigi kararlara karismiyorum" diye basvurumuzu redetti.

Bizde CAS'a "ayni konu yüzünden federasyonlara daha önce karisti, simdi karismak istemiyor" diye sikayet ettik...

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Usta acikladi iste...

UEFA "federasyonlarin verdigi kararlara karismiyorum" diye basvurumuzu redetti.

Bizde CAS'a "ayni konu yüzünden federasyonlara daha önce karisti, simdi karismak istemiyor" diye sikayet ettik...

UEFA'nın karıştığı olaylar direk şike ve teşvik suçu ile ilgili ise emsal olabilir ama yok finansal fair-play yada başka bir şeyden dolayı yerel federasyonların yapamadığını yaptırmışlar ise oradan da sonuç alamayız.

İtalyada federasyon bu işi kendi içinde bitirmişti zaten.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• bu kavandanın aziz le bir bağlantısı var
                          Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                          -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu kavandanın aziz le bir bağlantısı var
                            burada bahsedebileceğimiz tek bağlantı bu önemli davayı kazanamadığımız için her şekilde kaybetmeye mahkumuz.

sen %100 haklısın ve bu büyük bir kitle tarafından da biliniyor. bunun psikolojik olarak bize, rakiplerimize, hakemlere etkisi nasıl oluyor sizce?
                            bu konunun bir uzmanı açıklarsa sevinirim.

Yorum

• Günaydın.

Kupadan elensek de,
                              Üzülüp kendimizi yesek de,
                              Şike sürecini unutmadık,
                              Asla unutmayacağız.

Mücadeleye devam....
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) başkan adaylarından Gianni Infantino, UEFA'nın şikeye karşı mücadelesinden dolayı kendisinin ve ailesinin ölüm tehditleri aldığını söyledi.

2009 yılından bu yana UEFA Genel Sekreterliği görevini yürüten İsviçreli futbol adamı, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wembley Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Toplantıyı Portekizli teknik adam Jose Mourinho, bir önceki FIFA başkanlık seçiminde adaylığını koyan eski futbolcu Luis Figo, İtalyan teknik adam Fabio Capello, Brezilyalı eski futbolcu Roberto Carlos ve Hollandalı eski futbolcu Clarence Seedorf'un da aralarında yer aldığı çok sayıda spor adamı ve basın mensubu takip etti.

Adaylığı nedeniyle büyük bir sorumluluk hissettiğini belirten 45 yaşındaki Infantino, "FIFA'nın imajı ve saygınlığı şu anda iyi değil ve tekrar iyi hale getirilmeli. Bugün burada bulunan efsane isimler, futbola duyulan aşkın göstergesidir. FIFA yönetiminin kapılarını açalım. FIFA'da genel sekreterlik görevini Avrupalıların yapması zorunlu değil. Mesela neden Afrikalı olmasın? Afrika'da bu işi yapabilecek birçok kişi var. FIFA'nın kapılarını dünyadaki tüm erkek ve kadınlara açmalıyız" diye konuştu.

Infantino, futboldaki şike iddialarıyla ilgili bir soru üzerine, "UEFA şikeye karşı hareket ettiği için bana ve aileme yönelik ölüm tehditleri aldım. UEFA'nın şikeye karşı yaptığı eylemlerden dolayı, çocuklarıma polis eskortu sağlamak zorunda kaldım" yanıtını verdi.

FIFA Dünya Kupası'nın bir ya da iki ülkenin ortaklaşa düzenlenmesine karşı olduğunu ifade eden Infantino, organizasyonun kıta geneline yayılması halinde birçok ülkenin turnuvaya ev sahipliği yapma ayrıcalığına sahip olacağını yineledi.

FIFA'ya üye 209 futbol federasyonunun her birine 4 yıllık süreçte verilen katkı payının artırılacağını dile getiren İtalyan asıllı İsviçreli spor adamı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gelecek sezondan itibaren kullanılması planlanan gol çizgisi teknolojisine de destek verdiğini kaydetti.

FIFA başkanlık seçimi İsviçre'nin Zürih kentinde 26 Şubat'ta yapılacak. FIFA başkan adayları arasında Infantino'nun yanı sıra Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin, eski FIFA Genel Sekreter Yardımcısı Jerome Champagne, Güney Afrikalı iş adamı Tokyo Sexwale ve Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Başkanı Şeyh Salman bin İbrahim el-Halife bulunuyor.
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X