Şikeci aziz yıldırım: "Ne cemaat'in, ne hükumet'in operasyonu." (13.02.2014)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ahmet Hakan: "Mahkeme salonun da bu konuşmalar size mi ait soruldugunda. Evet bana aittir dedi mi demedi mi ?
Av. Deniz Tolga Aytöre: "Evet dedi."
Yorum
-
Mehmet Demirkol: "Bu muydu Tapelerdeki konusmalarin?"
Ümit Karan: "Evet bunlar benim konusmalarim. Maçtan önce kadroyu Şikebahçe'ye verdim."
Yorum
-
Bu kacıncı Şike itirafı oldu sayamadık.
Şikeci Aziz Yildirim: "2010'da Bursa'yla çekiştik, yine son maçta kaybettik. İsteseydik şampiyon olurduk. Diyarbakır'ın o günkü şartlarda küme düşmemesi, ligi tamamlaması gerekiyordu. Biz de bir şey demedik."
Dakika 37:55-39:05
Yorum
-
60 yaşında hapse düşünce askerlik bedelini bankaya yatıran sikeci aziz vatansever oluyor, şikeciye şikeci diyen hain.
Yorum
-
-
Görüntülerde de gözüktüğü gibi, Sikebahce forması giyen 50 bin paralel polis Sikebahce´ye kumpas kurup Kadıköy'ü ateşe verdi.
paralel.jpg
Yorum
-
dün aksam bu paylasimlari bir sikecinin kendi sayfasinda bulunan
-"6 paralel polis sikebahce formasi giyip benzinligi atese verdiler"- videosunun
altina yazdim diye tüm mesajlari silmis olmasini birakin. ben tekrar yazdikca o sildi. ben yzdim o sildi. ama en sonunda bana özelden, "sacma seyler paylasma" deyip inanmiyacaksiniz belki ama tehtitlerde bulundu.
sikeciler gercekleri kabullenemiyorlar. bu gercek paylasimlari her yer de yok etmeye calisiyorlar. algi operasyonu yapiyorlar.
kendileride bunarin gercekler oldugunu bildikleri halde zorlarina gittigi icin kabullenemiyorlar.
asla pes etmeyelim. bu mücadelein sonunda kazanan biz olacagiz.
o caglayann sovunu gidip isvicrede yapsinlar yürekleri yetiyorsa
Yorum
-
Yurt içinde hiç bir şey yapamayız bu başından beri belli. Erdoğan dünyayı yakar da fbsine elletmez. Bizim mevzumuz dışarısıyla. İt ürür kervan yürür. İtler ürüsün dursun biz kervanımızı yurt dışında yürütmemize bakıcaz. Yeter ki adam gibi yürütelim kervanı gerisi çorap söküğü gibi gelicek.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
– UEFA, önce 5 maç üzerinden ceza verip, ardından 8 maç ceza veremez. CAS olarak 4 maç üzerinden inceleme yapacağım.
– (oyçokluğu ile) UEFA, ulusal düzeyde yapılan şike faaliyetlerini cezalandırabilir.
– UEFA, şikeyi cezalandırmak için “iki aşamalı süreç” kabul etti. UEFA otomatik olarak bir sene ceza verdikten sonra, ağır ihlaller halinde soruşturma açıp başka cezalar verebilir.
– UEFA’nın TFF’ye gönderdiği mektup, bir yıllık idari tedbire ilişkindir. Tedbir TFF tarafından uygulanmıştır. UEFA, ağır ihlaller için soruşturma açıp başka cezalar verebilir.
– Avrupa Kupaları’na katılım formunun gerçeğe aykırı doldurulması tek başına yaptırım gerektirmez.
– Şike sebebiyle kulübe ceza verilmesi için önce yöneticilerin cezalarının belirlenmesi gerekli değildir.
– TFF yetkililerinin maçlarla ilgili raporları sınırlı etkiye sahiptir. Sahaya bakılarak şike anlaşılamaz.
– Fenerbahçe, UEFA’da adil yargılanmıştır. Fenerbahçe’nin iddia ettiği usul hataları, CAS tarafından düzeltilebilir.
– Fenerbahçe’nin yöneticileri 4 maçın sonucunu etkilemeye çalışmışlardır.
Serdar Ali Çelikler'e selam olsunBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
50 kere dedik
ŞİKE ALEMİNE MEZE OLMAYIN
HAKKIMIZ VERİLMİYORSA ÇEKİLİN LİGDEN DİYE KAÇ KERE SÖYLEDİK
YOK EFENDİM BİZ NEDEN ÇEKİLECEKMİŞİZ DE , FALAN FİLAN??
2011 DEN BERİ HAKEMİYDİ, ŞİKECİLERİYDİ , YOK KUMPASTI VS ,,,MİLLETİN MASKARASI OLDUK
ŞİKECİLER O GÜNDEN SONRA HER MAC TOKATLADI BİZİ
SUÇ BİZDE ,OGÜN ÇEKİLİYORUZ DESEYDİK BUGUN BAŞIMIZ DİK HAKKIMIZI ALMIŞ DAHA İYİ DURUMDA OLACAKTIK
ŞİMDİ ETTIK BULDUK
DAHA DA BETER OLALIM
Sent from my iPhone using Tapatalkşike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50 kere dedik
ŞİKE ALEMİNE MEZE OLMAYIN
HAKKIMIZ VERİLMİYORSA ÇEKİLİN LİGDEN DİYE KAÇ KERE SÖYLEDİK
YOK EFENDİM BİZ NEDEN ÇEKİLECEKMİŞİZ DE , FALAN FİLAN??
2011 DEN BERİ HAKEMİYDİ, ŞİKECİLERİYDİ , YOK KUMPASTI VS ,,,MİLLETİN MASKARASI OLDUK
ŞİKECİLER O GÜNDEN SONRA HER MAC TOKATLADI BİZİ
SUÇ BİZDE ,OGÜN ÇEKİLİYORUZ DESEYDİK BUGUN BAŞIMIZ DİK HAKKIMIZI ALMIŞ DAHA İYİ DURUMDA OLACAKTIK
ŞİMDİ ETTIK BULDUK
DAHA DA BETER OLALIM
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
işte bunu diyoruz 5 yıldır. aziz ile değil spor yargısı ile uğraşcaz sadece biz. CAS ile asıl yanında da ek olarak FIFA.
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeci Aziz Yildirim: "Tapeler bir kenara itilemez. Biz konusmadik demiyoruz, hukuksuzdur diyoruz."
https://twitter.com/tserdars/status/722348053898928128Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum