İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce fenevli bir arkadaşımla işyerinde yemek yerken,
Şike davası bir kumpastı. TS de, diğer takımlar da şike-teşvik yaptılar dedi. Fener'e bile bile yaptılar dedi. Hükümet-Cemaat işi var dedi.
Çok sinirlendim ama itidal kaldım.
Bunların alayı mankafa. Ne anlatacaksın?Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma biz biteceğiz galiba.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün bir cinayet işleyip suçu cemaate atacağım.Belki şansım yaver giderde usulsüz delillerden içeri girmekten yırtarım.
%50'yi evlerinde zor tutuyorum dediler.
Kendileri gibi düşünmeyenlerin ekmeğini aldılar, hapise attılar, TV'lerini kapattılar.
Şike yapanları korudular.
Şampiyon olanların kupasını sakladılar.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
bu iho "o"nun icin herseyi yaparim dediginden beri basimiza büyük isler acacagini düsünüyorum.Bu adam kesinlikle sike yapacak.demedi demeyin.Amac sike yapip fb ile durumu 1-1 e getirip sike sürecini ebediyen tarihe gömecektir.Simdi size sacma gelebilir ama o gün gelin bulun beni."o"nun icin herseyi yaparim diyen neden sike yapmasin? korkuyorum usaklar acikcasi...
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFIFA Etik Kurulu Adalet Komisyonu, FIFA Başkanı Sepp Blatter ve UEFA Başkanı Michel Platini hakkında resmi soruşturma başlattı.
Plati'nin yediği rüşvetler açığa çıkar mı dersiniz ?
Türkiye'deki şikeye göz yumarsa böyle olur.
Şu Şenes'e de sıra gelse2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
UEFA Başkanı Michel Platini'nin avukatı Thibaud d’Ales yaptığı açıklamada FIFA Etik Komitesi'nin, Platini'nin ömür boyu futboldan men edilmesini istediğini belirtti.
Platini, FIFA'daki yolsuzluk operasyonları kapsamında 90 günlük men cezası almıştı. Etik Komitesi'nin nihai kararını Aralık ayında açıklaması bekleniyor.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Platiniye blattere acimayan fifa etik kurumu ne aziz dinler sikebahce yeterki fifaya basvurunun sirasi gelsin..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum