2000 senesinde Samsun'da çalışırken soğuk bir kış günü kafamda bordo-mavi bere varken, arkamdan gelen yaşça benden küçük 3 genç, çıkar o bereyi çabuk diye taciz etmişlerdi.
Tüm Karadeniz takımları bize düşman. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ya o misal.
Kendi takımlarına öncelik versinler ve sahip çıksınlar yaşadıkları şehirde, 3 kızkardeş takıma değil.
Biz aynı duruma düşsek hepsi bayram eder.
O yüzden takılmayın, herkes ettiğini bulur, ektiğini biçer.
Ne yaptın ya Hopa'lı,çıkardın mı bereyi.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Bir Cuma akşamıydı, 19 Mayıs stadına giden yoldaydık. Çok soğuktu. Bordo-mavi berem vardı.
Samsun-Trabzon maçı varmış ve ben unutmuşum.
Takımın iddiası yoktu o sezon.
Ben de kursa gidiyordum iş çıkışı.
Üçe birdim.
Bir abimiz yanıma geldi ve uyma kardeşim bunlara dedi.
Kursun olduğu kavşağa kadar çıkardım, elime aldım. Yaklaşık 50 m kadar.
Sonra onlar kendi yoluna ben kursuma derken tekrar taktım.
Samsunspor'u o gün bugündür sevmem.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Bir Cuma akşamıydı, 19 Mayıs stadına giden yoldaydık. Çok soğuktu. Bordo-mavi berem vardı.
Samsun-Trabzon maçı varmış ve ben unutmuşum.
Takımın iddiası yoktu o sezon.
Ben de kursa gidiyordum iş çıkışı.
Üçe birdim.
Bir abimiz yanıma geldi ve uyma kardeşim bunlara dedi.
Kursun olduğu kavşağa kadar çıkardım, elime aldım. Yaklaşık 50 m kadar.
Sonra onlar kendi yoluna ben kursuma derken tekrar taktım.
Samsunspor'u o gün bugündür sevmem.
Sağlık olsun,iyi etmişsin.
Ben de hiç sevmem Samsunspor'u,
Karadeniz takımı olup antipati ile baktığım tek takımdır.
Şike olayına gelirsek,
evet uefa gerçekten çok alçak bir kurummuş,
çıkarına ters düşmeyen her kararda yetkisi oluyor ama menfaatine dokunan şikebahçenin durumu gibi olaylarda da vay efendim biz ülke federasyonlarına karışamayız,yok efendim yetkimiz yok,tam bi şerefsizmişsiniz ya la.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
İspanya'nın Navarra Adalet Yüksek Mahkemesi, Osasuna, Espanyol ve Real Betis takımlarının geçen sezon La Liga'da oynadıkları maçlarda şike yapıldığı iddialarına ilişkin yürüttüğü soruşturmada 5 futbolcunun ifadesini istedi.
YD, MAA anında çözer olayı da bazı konularda bu kadar şerefsiz olmaz onlar, bazen kendime soruyorum Allah'a el açıp, alnını secdeye nasıl koyabiliyorlar, sonra diyorum ki bunlar Allah huzuruna Ümreye gittiler, bu kadar yüzsüzler, bu yüzsüzlerin cezası da Elbet bizim acımızdan daha ağır olacaktır. Amin. fb kapısına kilit dışındaki her ceza ödül sayılır.
SÖZ KABUL EDİYORUZ...
Şike panelinde TS Huk. Kurulundan A.Dilaver, "10 gün sonra Şike bombası patlayacak. FB küme düşecek'' dedi(Z.Gökçe)...
sanirim 24 martdaki viyanadaki uefa genel kurulundan bahsediyor
orada ne olabilirki
gerci polis halen protesto iznimizi vermedi, ama verselerde vermeselerde orda olacagiz 24 martda
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
SÖZ KABUL EDİYORUZ...
Şike panelinde TS Huk. Kurulundan A.Dilaver, "10 gün sonra Şike bombası patlayacak. FB küme düşecek'' dedi(Z.Gökçe)...
sanirim 24 martdaki viyanadaki uefa genel kurulundan bahsediyor
orada ne olabilirki
gerci polis halen protesto iznimizi vermedi, ama verselerde vermeselerde orda olacagiz 24 martda
Bu tür şeyler yazılıyor çiziliyor umutla bekliyoruz yine hüsran oluyor be ağabey.
''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
Bu tür şeyler yazılıyor çiziliyor umutla bekliyoruz yine hüsran oluyor be ağabey.
evet malesef öyle oluyor
ama hukuk kurulu üyesi olan atilla dilaverde böyle altyapisi olmayan hava hos aciklama yapiyorsa zaten bisey diyemem
biz taraftar olarak yapabilecegimiz tek sey bu isleri yönetenleri herzaman rahatsiz etmek
kamuoyu vicdaninin bu kararlari kabul edemedigini his ettirmek
siyasi dönemlerde federasyon dönemleride degisiyor ve degisecektir
gercek olan tek sey hakkimizin yenildigidir
inansanda inanmasanda hakkini arayacaksinki bir gün verilsin
12 yil hakkini arayan kulüpler var, hakkini geri alana kadar
ama hakki gasp olupda bu hakin pesine düsmeyip almayanda var, pes eden, statükoya diz cöken (PSG)
ama hukuk kurulu üyesi olan atilla dilaverde böyle altyapisi olmayan hava hos aciklama yapiyorsa zaten bisey diyemem
biz taraftar olarak yapabilecegimiz tek sey bu isleri yönetenleri herzaman rahatsiz etmek
kamuoyu vicdaninin bu kararlari kabul edemedigini his ettirmek
siyasi dönemlerde federasyon dönemleride degisiyor ve degisecektir
gercek olan tek sey hakkimizin yenildigidir
inansanda inanmasanda hakkini arayacaksinki bir gün verilsin
12 yil hakkini arayan kulüpler var, hakkini geri alana kadar
ama hakki gasp olupda bu hakin pesine düsmeyip almayanda var, pes eden, statükoya diz cöken (PSG)
Davamızda haklıyız ama bu tür haberlerden sonuç çıkmayınca insanlar soğuyor ağabey sende haklısın ama hiç yapılmasın daha iyi hiç değilse soğumayız çünkü cidden ümitsizliğe düşüyoruz,12 yıl 20 yıl farketmez eğer
ilerde çocuklarım olursa anlatacağım şikeyi hakkımızı aldığımızda anlatmak istiyorum lisedeyim şuan Allah nasip ederse yaşacayağım daha da,ama ben 1 şampiyonluk görmeden,kutlamadan ölmek istemiyorum.
''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
atilla dilaver'in bu sözü boş çıkarsa artık oda benim için boş adamdır onunda iho gibi insanları oyalamaya yönelik çalıştığını düşünürüm artık böylece kendi içimizde ki kravatlılardan bir gram umudum kalmaz ne yaparsa yine taraftar baskısı yapacak
atilla dilaver'in bu sözü boş çıkarsa artık oda benim için boş adamdır onunda iho gibi insanları oyalamaya yönelik çalıştığını düşünürüm artık böylece kendi içimizde ki kravatlılardan bir gram umudum kalmaz ne yaparsa yine taraftar baskısı yapacak
egerki o laflar gercekden agzindan cikmissa ve gerceklesmezse atilla dilaver gercekden büyük itibar kayibi yasar
temiz futbol panelinde konusmasinda sözde bunlari paylasmis
dogruysa yarin bütün gazetelerde olur zaten
simdi beni yanlis anlamayin
bunlari herkes kendine göre degerlendirme yapsin diye yaziyorum
atilla dilaver beni engellemis biri
mücadelesinden dolayi nekadar kendisini takdir etsemde takildigi uslup ve trabzonsporun attigi adimlara karsi takindigi yanlis durus yüzünden onu agir elestirmisdim(her sey saygi cercevesinde)
ama kusura bakmayin gönüllü olsada Ts in bir calisani
bu kulüpe emek veren biri onun ersun yanala karsi yaptiklarini yapamaz
cevat koldan ileri gitmisdi diye düsünüyorum
sonra kulüp ici konulari kulüp kanallari haber etmeden kullanip reyting yapmalarindan hic hoslanmiyorum
ama o kupayi trabzona getirsinler ellerinden öpecegim
Yorum