Fifa'ya başvurmayacak adam daha dünyaya gelmedi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS daki durusma 18.11.2016 da....Kararin aciklanmasi en az 2-3 hafta sürer....Yani 15.12.2016 gibi benim tahminim.....
18.11.2016 daki CAS daki durusmadan ümitlenmeyin derim..... Trabzonspor CAS davasinda UEFA, TFF v fb ye karsi davaci durumunda....
Bizim icin asil önemli olan ondan sonraki son merci olan FIFA ayagi olacak...... Yönetim kurulumuz FIFYA basvuru yaparsa FIFA da eninde sonunda kararini aciklayip istedigimiz sonucu elde edecegiz....
Sikeciler dü-se-cek, Kupa Trabzona gelecek...
Ama internetteki dedikodulara göre yönetim siyasi baski yüzünden bu FIFA basvurusunu yapmayacakmis diyorlar!!!! Insallah öyle birsey yapmazlar....
Ben ilk günden bu yana bu sonuca inandim vede inaniyorum... FIFA SIFONU CEKECEK!!!!!!!!!
Güzel günler gelecek..... Biraz daha sabir....
USTA, siyasi baskı yüzünden FIFA'ya başvurmayacaksa 6 yıllık mücadelenin ne anlamı kalır?
Gitsin bıraksın o zaman, hakemler ve adalet hakkında da konuşmasın derim ben de taraftar olarak
İnanmıyorum, inanmak istemiyorum buna
ÇEK ŞU SİFONU ARTIK FIFA REİS2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim siyasi baskiya boyun egecekse, ya istifa etsin ya da yerin dibine girsin !2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Dün akşam Aspor'da Hıncal abi, Fikoya acayip saydı.
İkinci bir AY olma yolunda ilerliyor dedi.
Fotomaç'ın BJK-TS maçından sonra yaptığı manşet nedeniyle koyduğu yasağı eleştirdi.
AY'dan kurtulmak üzereyken şimdi kendisi böyle bir AY olma sevdasına neden giriyor dedi.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
kemal sunal filmine döndü bu iş, FİFA da sağlam ayak değil.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, FIFA'nın kararıyla 12 puanı silinen TFF 1. Lig ekibi Elazığspor'un 6 puanını iade etti.
TFF'den yapılan açıklamada, "FIFA Disiplin Kurulu, bugün verdiği kararla TFF 1. Lig kulüplerimizden Elazığspor'a daha önce verdiği 6 puan tenzili kararını bir defaya mahsus olmak üzere geri aldı. Kararın federasyonumuza iletilmesi üzerine, TFF Yönetim Kurulu tarafındanElazığspor'un düşürülen 6 puanın iade edilmesine karar verildi." denildi.
Açıklamada, Elazığspor'a verilen cezanın geçmişi hakkında bilgi paylaşılarak, şu ifadeler kullanıldı:
"FIFA Disiplin Kurulu, 4 Mart 2016 tarihli kararıyla futbolcu Fabio Alves Da Silva (Bilica) ileElazığspor Kulübü arasındaki ihtilaf dosyasıyla ilgili kulübün mevcut puanlarından 6 puan tenziline karar vermiş, TFF Yönetim Kurulunun 27 Ekim 2016 tarih ve 36 sayılı toplantısında aldığı kararla da FIFA Disiplin Kurulunun aldığı puan tenzili kararı uygulanmıştı. FIFA Disiplin Kurulu, başka bir ihtilaflı dosya nedeniyle Elazığspor Kulübüne 6 puan daha tenzile karar vermiş ve karar uygulamaya alınmıştı."En son Jedi tarafından düzenlendi; 10.11.2016, 22:10.County of Essex
Yorum
-
İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS daki durusma 18.11.2016 da....Kararin aciklanmasi en az 2-3 hafta sürer....Yani 15.12.2016 gibi benim tahminim.....
18.11.2016 daki CAS daki durusmadan ümitlenmeyin derim..... Trabzonspor CAS davasinda UEFA, TFF v fb ye karsi davaci durumunda....
Bizim icin asil önemli olan ondan sonraki son merci olan FIFA ayagi olacak...... Yönetim kurulumuz FIFYA basvuru yaparsa FIFA da eninde sonunda kararini aciklayip istedigimiz sonucu elde edecegiz....
Sikeciler dü-se-cek, Kupa Trabzona gelecek...
Ama internetteki dedikodulara göre yönetim siyasi baski yüzünden bu FIFA basvurusunu yapmayacakmis diyorlar!!!! Insallah öyle birsey yapmazlar....
Ben ilk günden bu yana bu sonuca inandim vede inaniyorum... FIFA SIFONU CEKECEK!!!!!!!!!
Güzel günler gelecek..... Biraz daha sabir....Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
stat tamamlandıkça makyajını tazelemiş kız misali dahada güzelleşiyor. ayrıca
saha kenarındaki duvarın siyaha boyanması iste yönetimin estetik ayrıntıya verdiği önemin göstergesidir. beklentim odur ki aynı hassasiyeti çıkış merdiven rengi için de düşünüyorlardır.tüm eksilerine rağmen
statımız sahaya biraz daha yakın ve alt tribün daha dik olsaymış ülkedeki diğer statlara ambiyansta tur bindirecekmiş.En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 10.11.2016, 23:46.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVicdanları olmayan namertler mi kupamızı verecek? Bu ülkede çok zor
Belki FIFA belki CAS
Bu kirli futbol arenasında asil ve temiz mücadelen şampiyonluk kadar değerlidir 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor
Biz seni her daim ve her koşulda seveceğiz, iyi ki seni sevmişiz ve tanımışız
MÜCADELEYE DEVAM
UNUTMA, UNUTTURMA
2010 2011 Şampiyonu Trabzonspor.
İlk önce CAS şikebahçeyi bir güzel kasacak ondan sonra FIFA hakkettiği çukura yollayacak şikebahçeyi...En son TrabzonVictory tarafından düzenlendi; 11.11.2016, 07:51.
Yorum
-
İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefifa şimdide elazığsporun 6 puanını iade etmiş, gülermisin ağlarmısın
Sen bir takımın tüm konsantrasyonunu bir anda bitiriyorsun
Çocuk oyuncağı mı bu işler yahu
Kararlarınızı alırken sağlam adımlar niye atmıyorsunuz? UEFA gibi siz de güvenilirliğinizi kaybediyorsunuz. Oysa şike süreci için tek umudumuz sendin ey FIFA.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli olan bizim Takım ve Camia olarak doğru düzgün olmamız ve haksızlık karşısında susmamak böyle olursa kazanırız....
2010 2011 Şampiyonu Trabzonspor.
İlk önce CAS şikebahçeyi bir güzel kasacak ondan sonra FIFA hakkettiği çukura yollayacak şikebahçeyi...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ben yonetimin yerinde olsam yeni stadin bir tribunu komple siyah koltukla kaplar adinida 2010 2011 tribunu koyardim..her mac milletin gozune gozune tekrar sokardim şikeyi unutturmamak adina..ama oyle yonetim bulmak zor hele ki acilisa siyasilerin yani bu isi kapatmaya calisanlarin gelecegini dusundugumuzde..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlis baslik
Bu hafta Cuma duruşma var, 18 Kasım Cuma
Hadi hayırlısı
Ondan sonra yolumuz FIFA olur
FIFA ile bu dertler bu çile son bulur (inşallah)2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum