arkadaş söyledi.
haberleri çok iyi takip eden bir arakdaş. çok ta emindi.
uefa ya başvururken fifa ya da basşvurdu bizimkiler dedi.
ben hiç duymadım emin misin dedim. evet dedi.
ben de heralde ben kaçırdım. uefa ya odaklanmışken fifa yı kaçırdım dedim.
herkese inanmamak lazım abi sonrası kötü oluyor
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
Arkadaşlar yaşanan olay basit değil tescilli şike olayı. UEFA-CAS cezaları onamış. Ortada kaçacak delik kalmamış. Ben bu olayda önce UEFA ayağı bitsin sonra FİFA'ya gideriz mantığına karşıyım. Bu olay FİFA'yı direk olarak ilgilendiren bir olay. Bence şimdiye kadar FİFA şike rezilliğine el koymalıydı. Eğer kulüp ikisine de başvurmuşsa doğru yapmış...
abi ama uefa ya başvurmadan fifaya gidersek Fifa "uefa nihai kararını daha vermedi" deyip geri çevirme olasılığıda var. aslında herşey çabucak bitsin istiyoruz ama malesef öyle olmuyor.
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
ayrıca bide twitter'da böyle bişey gördüm Recep Özcan @RecepOzcann 7 dk. [SON DAKİKA] Saat 11:30'da @UEFA tarafından ÖN BİLGİLENDİRME ve UYARI MAİLİ @TFF_Org gönderildi. HAYDİAÇIKLAMA YAPIN,MAİL GELMEDİ DİYE...
Arada kaynamasın şu bilgi yabana atılacak bilgi değil,
doğruluğuna da inanıyorum ben,
aziz sahtekarının elinde fenerbahçe değil şikebahçe olan takımına karşı adam gibi mücadele eden birisi,şike işi ile de ilgili,haberi doğru olabilir.
Hadi hayırlısı bakalım.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Arada kaynamasın şu bilgi yabana atılacak bilgi değil,
doğruluğuna da inanıyorum ben,
aziz sahtekarının elinde fenerbahçe değil şikebahçe olan takımına karşı adam gibi mücadele eden birisi,şike işi ile de ilgili,haberi doğru olabilir.
Hadi hayırlısı bakalım.
bu adam fb kongre üyesiydi dimi?
Aynen, aynı zamanda Ali Şen'in yönetiminde yer almış ama bazı durumlar sonrası ona da muhalif olmuş eski bir yönetici ve Aziz'e muhalif grupta, takip ettiğim kadarıyla demediklerini bırakmıyorlar. Grupları da var, sürekli twitterda paylaşım yapar.
En son Erkin tarafından düzenlendi; 21.07.2014, 15:04.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Başkanın genel kurul konuşmasındaki videosu var mı?
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Baskana helal olsun ulan mecnuna koymuş postayı...destek verme zamanidir sadri seneri de bu yavşaklar korkuttu bizler sahip cikmadik ..zaman destek zamanidir
Baskana helal olsun ulan mecnuna koymuş postayı...destek verme zamanidir sadri seneri de bu yavşaklar korkuttu bizler sahip cikmadik ..zaman destek zamanidir
Ne postası. Mecnun başkanı iplememiş bile. Şerefsiz yüzüne bile bakmayıp, umursamaz bi tavırla konuşuyor
Yorum