Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Azize uefa catirdayacak diyordu. bunu mu kastediyordu acaba?
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Demekki Maradona haklıymış...
      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• ahaha uefayı fener çatırdatmış
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Türkiye deki rüşvet ortaya çıkar mı? Sanmıyorum..Ama FİFA nın kimsenin gözünün yaşına bakmadığını görünce umudumu hala koruyorum..Bu iş biraz uzayacak Cas,Uefa,Fifa vs..ama sonunda cezasız kapanmayacak..Kapanması dünyada şike nin meşruluğunun onayı anlamına gelir..

Yorum

• Son hafta Sivas - fb maçı var yine bu sezon. Tam şike yapılmalık maç. İki şikeci şampiyonluk icin cekisirken yesinler birbirini.

Yorum

• baska bir forumdan bir üye yorumu;

"UEFA'dan bir şey çıkmayacağı belliydi, o Yapı Kredi sponsorluğundan sonra çok komik bir açıklamayla "Biz kendimizce cezayı verdik, yerel liglere karışma hakkımız yok" diyor kısacası.

Bu CAS aşaması sürecin olumlu veya olumsuz yavaş yavaş bittiğini gösteriyor.

Bu süreç tek bir konuymuş gibi gözükse de 4'e ayrıldı. Belki de bu yüzden bu mesele uzadı.

1- Fenerbahçe'nin şike yaptığının tescillenmesi.

2- Trabzonspor'un kendini aklaması (legal yollarla).

3- Şikeye karışmış diğer takımlara ceza verilmesi.

4- Kupa ve ödüllerin sahibine verilmesi.

Trabzonspor bu üç aşamadan da başarıyla geçti. 4. süreçte de başarılı olacağını düşünüyorum.

Çünkü CAS'ın kapı gibi kararı var FB şike yapmıştır diye o yüzden kendi kararıyla çelişecek bir karar alamaz. CAS süreci bittiği anda da FIFA ve TFF'ye baskı yapılır, eğer hala kupa verilmezse FIFA ve TFF, CAS'ı sallamıyor anlamına gelir ve ortada büyük bir kriz doğar.

Max son 1 senesi kaldı davanın. "
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Ahimiz var !!!
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Benim dikkatimi çeken, bizim ulusal basında haber verilirken ne şikebahçeden ne de Trabzonspor dan bahsetmiyorlar. Normalde "şikebahçeye müjde!" veya "Trabzonspor a şok" diye eklemeleri olurdu bizimkilerin.

Bizim basın,

Ya ne anlama gelidiğini anlayamadı henüz,
                  Ya da bu işin şikebahçeye dokunacağını anladıkları için susuyorlar

İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim dikkatimi çeken, bizim ulusal basında haber verilirken ne şikebahçeden ne de Trabzonspor dan bahsetmiyorlar. Normalde "şikebahçeye müjde!" veya "Trabzonspor a şok" diye eklemeleri olurdu bizimkilerin.

Bizim basın,

Ya ne anlama gelidiğini anlayamadı henüz,
                    Ya da bu işin şikebahçeye dokunacağını anladıkları için susuyorlar

FIFA, Sepp Blatter ve Michel Platini'yi futboldan 8 yıl men etti. Bu karar sonrası Aziz Yıldırım'ın 4 yıl önceki açıklamaları akıllara geldi
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Sozde uefa şikecilere kumpas kurmus sampiyonlar ligine almamis zarara ugratmis. Bu sebeplerle uefa catirdamis. Madem oyle tazminat davasi acin o zaman. baş şikeciler de biliyor haksiz olduklarini yalan soylediklerini bir kuruş dahi tazminat davasi acamayacaklarini. kandir kandirabildigin yere kadar bakalim taraftari. Şikecilere bir cisim yaklasiyor ama yine taraftari kandiriyorlar. İnşaAllah kume dusecekler. bakalim taraftari ne diye kandirmaya calisacaklar o zaman. Elhamdulillah
                      Fatih Tekke

Yorum

• bu sikeciler uefa nin red ettigi basvurularini neden cas a tasimadilar
                        bunu bizim yazarlar neden yakalamadi
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Casa yaptığımız başvurunun nezaman sonuçlanacağına dair bilgi var mı ?

Yorum

• Biraz daha sıkın dişinizi uşaklar. Biraz daha var. Ama emin adımlarla ilerliyoruz.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son hafta Sivas - fb maçı var yine bu sezon. Tam şike yapılmalık maç. İki şikeci şampiyonluk icin cekisirken yesinler birbirini.
                              Zivas can derdinde
                              Bu sefer de satsın sıkıysa
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Beter ol Pladini ve diğerleri.

Şu şikebahçeyi korumak için her türlü entrikayı yapan Şenes ERZİK'e de ceza kesseler, işte o zaman sevincim tam olacak.

Sürecin sonu yaklaşıyor.

Son gülen iyi gülecek inşallah.

Şike konusunda bugüne kadar yazı yazan, yorum yapan, mesaj atan, mail atan tüm kardeşlerimi candan kutluyorum.

YILMADIK
                                BIKMADIK
                                YA KAZANACAĞIZ
                                YA KAZANACAĞIZ
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...