Azize uefa catirdayacak diyordu. bunu mu kastediyordu acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
baska bir forumdan bir üye yorumu;
"UEFA'dan bir şey çıkmayacağı belliydi, o Yapı Kredi sponsorluğundan sonra çok komik bir açıklamayla "Biz kendimizce cezayı verdik, yerel liglere karışma hakkımız yok" diyor kısacası.
Bu CAS aşaması sürecin olumlu veya olumsuz yavaş yavaş bittiğini gösteriyor.
Bu süreç tek bir konuymuş gibi gözükse de 4'e ayrıldı. Belki de bu yüzden bu mesele uzadı.
1- Fenerbahçe'nin şike yaptığının tescillenmesi.
2- Trabzonspor'un kendini aklaması (legal yollarla).
3- Şikeye karışmış diğer takımlara ceza verilmesi.
4- Kupa ve ödüllerin sahibine verilmesi.
Trabzonspor bu üç aşamadan da başarıyla geçti. 4. süreçte de başarılı olacağını düşünüyorum.
Çünkü CAS'ın kapı gibi kararı var FB şike yapmıştır diye o yüzden kendi kararıyla çelişecek bir karar alamaz. CAS süreci bittiği anda da FIFA ve TFF'ye baskı yapılır, eğer hala kupa verilmezse FIFA ve TFF, CAS'ı sallamıyor anlamına gelir ve ortada büyük bir kriz doğar.
Max son 1 senesi kaldı davanın. "Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Benim dikkatimi çeken, bizim ulusal basında haber verilirken ne şikebahçeden ne de Trabzonspor dan bahsetmiyorlar. Normalde "şikebahçeye müjde!" veya "Trabzonspor a şok" diye eklemeleri olurdu bizimkilerin.
Bizim basın,
Ya ne anlama gelidiğini anlayamadı henüz,
Ya da bu işin şikebahçeye dokunacağını anladıkları için susuyorlar
İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim dikkatimi çeken, bizim ulusal basında haber verilirken ne şikebahçeden ne de Trabzonspor dan bahsetmiyorlar. Normalde "şikebahçeye müjde!" veya "Trabzonspor a şok" diye eklemeleri olurdu bizimkilerin.
Bizim basın,
Ya ne anlama gelidiğini anlayamadı henüz,
Ya da bu işin şikebahçeye dokunacağını anladıkları için susuyorlar
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Sozde uefa şikecilere kumpas kurmus sampiyonlar ligine almamis zarara ugratmis. Bu sebeplerle uefa catirdamis. Madem oyle tazminat davasi acin o zaman. baş şikeciler de biliyor haksiz olduklarini yalan soylediklerini bir kuruş dahi tazminat davasi acamayacaklarini. kandir kandirabildigin yere kadar bakalim taraftari. Şikecilere bir cisim yaklasiyor ama yine taraftari kandiriyorlar. İnşaAllah kume dusecekler. bakalim taraftari ne diye kandirmaya calisacaklar o zaman. ElhamdulillahFatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon hafta Sivas - fb maçı var yine bu sezon. Tam şike yapılmalık maç. İki şikeci şampiyonluk icin cekisirken yesinler birbirini.
Bu sefer de satsın sıkıysa2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Beter ol Pladini ve diğerleri.
Şu şikebahçeyi korumak için her türlü entrikayı yapan Şenes ERZİK'e de ceza kesseler, işte o zaman sevincim tam olacak.
Sürecin sonu yaklaşıyor.
Son gülen iyi gülecek inşallah.
Şike konusunda bugüne kadar yazı yazan, yorum yapan, mesaj atan, mail atan tüm kardeşlerimi candan kutluyorum.
YILMADIK
BIKMADIK
YA KAZANACAĞIZ
YA KAZANACAĞIZ2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum