Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFAya bu maçta şike olabilir diyeceklermiş

hey Allahım yaaaa

biz bu işin ustasıyız kesin bir mok var bu maçta deyin

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beter olun, Allah o boydan yukarı çıkartmasın sizi.
      Neydi "avrupa'nın patronu"ydunuz değil mi ?

Bu nasıl partonluk ? hem ağlaysanuz hem bragaysunuz..
      Yüzdeyüz katiliyorum. Carsi grubu cok fena giydirmis bu serefsizlere, kendilerini sevmem, ama gercekden helal olsun, bu adilere anca böyle cevap verilir

Yorum

• İvan bebek anadolunun isyanın sesidir kendilerini cani gönülden tebrik ederim .mükemmel maç yönetmiştir. Tam sikecilere layık.eee sikebahce niye delirdiki yıllardır turkiyede zaten ivan bebeklerle şampiyon oluyorlar.

Yorum

• şikeci itlere bak hele

biz onları şikayet etmişiz, mail ve faks yollamışız diye kamuoyunun önüne atıyorlar

vay malllar vay

yut dışından hakem getirecekti azize, al yurt dışı hakemi

daha da sesini çıkarmaz pezo artık

blörf yapıyordu, açmaz ağzını şmdi

bazen isyan noktasına geliyorum bu kadar adaletsizlik fazla diye ama görüyorum ki adalet bir şekilde tecelli ediyor

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu şikeciler gerçekten akıldan yoksun bir topluluk,Aziz gibi soytarı hepsini parmağında oynatıyor,her defasında bundan daha ne kadar kendilerini rezil edebilirler diye düşünüyor insan ve bu adamlar garip bir şekilde kendilerini geliştiriyorlar.
              İlgiyle izlemeye devam ediyoruz,bunlar bir sonraki noktada da bizi şaşırtacak yeni bir rezillik bulurlar nasıl olsa.
              • Memento mori

Yorum

• Rekabetin ötesine geçerek, organize faks kampanyaları ile UEFA ve FIFA’ya kendi ülkelerinin kulüplerini şikayet edenler, bu organize şikayet kampanyalarının ardından UEFA’da ya da FIFA’da ülkemizin milli takımları dâhil hiçbir takımımızın lehine bir lobi bırakılmadıklarını da bilmelidir.

Zuhahahaha. Ağlayın lan ibneler. Beter olun

Yorum

• ImageUploadedByTapatalk1458340932.004720.jpg [emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• yaa fanatik devri sen nerelerdesin yaa .artık hiç rastlamıyoruz birbirimize.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yaa fanatik devri sen nerelerdesin yaa .artık hiç rastlamıyoruz birbirimize.
                      [emoji23][emoji23] işler çok yoğun giremedim bu aralar istanbuldaysan çayımı içmeye beklerim

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Infantino bu rumbahceye çok pis koyacak.. his ediyorum gardaşlar
                        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Benim anlamadigim bu fblilerher yerdebiz aklandik diyorlar.
                          Nasil aklanmis bunlar mahkeme karari ne diyor ?
                          Bunlar okumaz ne verirsen onu yer.

Envoyé de mon ASUS_Z00AD en utilisant Tapatalk
                          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Yeniden yargılama adıyla şikecileri aklayan savcı hakkında terör örgütüne (FETÖ) üye olmak suçuyla dava açılmış, müebbet hapsi isteniyor. Şikeciler kendilerine operasyon yapılarak (cemaat tarafından) suçlandıklarını söylüyorlardı, son gelişmeye göre yine operasyon yapılarak aklanmış oldular. Hukuktan çok anlamam ama savcının durumu göz önünde bulundurularak yeniden yargılama ile ilgili itirazda bulunulabilir belki. Başkan bunu korkusuzca yapabilir diye düşünüyorum, çünkü kendisinin de sempati duyduğu siyasilerin tek derdi paralel.

Yorum

• Yalaka yorumcular, Şenes ERZİK'ten sonra UEFA'da lobi oluşturmadık diyorlar dün akşam TV'lerde.

BETER OLUN BETER.

Adalet size de lazım oldu bakın, oh oh.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• TRABZONSPOR'un UEFA eleyhine yaptığı CAS başvurusuna karşılık UEFA savunmasını verdi.Davanın 3 ay içinde görülmesi bekleniyor.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X