Bitmez bu çilemiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şenes Erzik 34 yıllık UEFA kariyerine bu ay sonunda son verecek. Türkiye Futbol Federasyonu Şenes Erzik'in yerine UEFA'ya başkan vekili Servet Yardımcı'yı önerecek.
UEFA'da Şenes Erzik dönemi sona eriyor.
Erzik bu ay itibarıyla UEFA'daki görevini tamamlayarak emekliye ayrılacak. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Erzik,"UEFA'da belli bir yaş kriterinden sonra devam edip etmeme konusunda alınan karar benim komisyon başkanlığımda yürürlüğe girdi. İstersem devam ederim. Ama etmeyeceğim. Bu kadar yeter" dedi.
34 yıllık UEFA kariyeri boyunca birçok görevde bulunan Şenes Erzik 1982-1990 yılları arasında UEFA gençler komitesinde yer aldı. 1990 yılında Malta'da yapılan seçimlerde UEFA İcra Kurulu üyeliğine seçilen erzik 1994 yılından bu yana UEFA Başkan Yardımcısı, 2000 yılından itibaren de UEFA 1. Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 22 mart 2011 tarihinde yapılan Genel Kurul'da halen mevcut olan görevine 6. kez seçilerek UEFA tarihinde bir rekor kırdı. Erzik hem UEFA hem de FIFA'da birçok komitenin başkanlığını da yürüttü.
1992 yılında özerk yapıya bürünen Futbol Federasyonu'nun ilk başkanı olan ve yaptığı hizmetlerle kırılması güç bir rekoru elinde bulunduran Şenes Erzik, İstanbul Üniversitesi ve Azerbaycan Devlet Spor Akademisi tarafından verilen fahri doktora unvanlarına da sahip.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Şenes Erzik'in emekliye ayrılmasıyla birlikte yerine UEFA'ya başkanvekilliği görevini yürüten Servet Yardımcı'yı teklif etmesi bekleniyor.
Yardımcı'nın bu göreve gelebilmesi için ise Asbaşkanlık seçimlerine katılıp seçilmesi gerekiyor.
bu şenez it is it bu servetin yanında evliya kalır
Yorum
-
İlk olarak Bmn_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelam.2015'te de Uefa ve Fifa'ya e-mail atmaya,faks çekmeye ve telefon etmeye devammmmmmmm
YILMAK,BIKMAK,USANMAK YOK!Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazen diyorum keşke hiç ortaya çıkmasaydı bu olay ne güzel kandırılıyorduk. Mutlu, mesut yaşayıp hayatımıza devam ediyor olurduk şimdi..
Gelinen noktada en çok yıpranan camia biz olduk. Haklıydık, suçlandık alçakça. Kupamız verilmedi. yıldırmak için herşeyi yaptılar.
UEFA, CAS, Mahkeme, yargıtay şike var dedi, sonuç ne? Emek hırsızı süper ligde devam ediyor.
En azından 82 puanla ligi averajla zirvede bitirmenin gururunu yaşardık. 4 yılımızı kaybetmezdik.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen
Gelinen noktada en çok yıpranan camia biz olduk. Haklıydık, suçlandık alçakça. Kupamız verilmedi. yıldırmak için herşeyi yaptılar.
UEFA, CAS, Mahkeme, yargıtay şike var dedi, sonuç ne? Emek hırsızı süper ligde devam ediyor.
En azından 82 puanla ligi averajla zirvede bitirmenin gururunu yaşardık. 4 yılımızı kaybetmezdik.
Her anlam da kaybettik, kazandığımız somut hiçbir şey yok.
Bu işin baş sorumlusu siyaset. Ben şahsım adına bundan sonraki hayatımda ne bir siyasi parti, ne bir siyasi oluşumla en ufak bir ilişkim olmayacak. Ayrıca herhangi bir partiye de oy vermeyeceğim. Yemin ettim. Tiksiniyorum resmen siyasetten, istedikleri kadar olumlu işler yapsınlar. Siyasetçilere hep pislik olarak bakacağım.
Her zaman diyorum bu süreçle ilgili olarak herkes ne hakettiyse onu görsün. Amin.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen
En azından 82 puanla ligi averajla zirvede bitirmenin gururunu yaşardık. 4 yılımızı kaybetmezdik.
Bana en çok koyan 'kupanın sapını bile alamazsınız' ve genel olarak 'kupa kupa' diye alay eden şikebahçe taraftarları oldu.
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine gelisme yokTRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum