Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA nın bugün artık kol bacak kesmesi gerekir.Bu iş çok uzadı artık bitmeli,bunu bitirecek şey de radikal ve kesin kararlar.UEFA nın bugün bu işi noktalayacağını düşünüyorum...

Yorum

• Bordo-mavili kulüp, Fenerbahçe’nin UEFA’ya yaptığı şikayet üzerine sunduğu savunmada, ’Tapelerle oynandı. Aranan Sadri Şener olmasına rağmen sanki o arıyormuş gibi yapıldı’ dedi
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eğer uefa önüzüme iki seçenek sunarsa;
        Ya türk takımlarını almam yada fb yi cezalandır gibi.

Demirören'in tereddütte kalmadan türk takımlarına ceza ver diyeceği kesin.
        bence bunu ne tp kafa nede fenerlı tayyıp yapabılır cunku butun takımlara ceza verınce sonrasında tamam gelın cezanız bıttımı dıyecekler bıze,egerkı 5 sene toplu men den sonra tamam şike dosyanız kapandı dıyecek olsalar evet coktan bunu yapardı tüp kafa ama işte oyle olmuyo

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eğer uefa önüzüme iki seçenek sunarsa;
          Ya türk takımlarını almam yada fb yi cezalandır gibi.

Demirören'in tereddütte kalmadan türk takımlarına ceza ver diyeceği kesin.
          bunu söyleyecek adam sonrasında borsada işlem gören şirketler olan futbol kulüplerinin uğrayacağı maddi zararın tazminini şahıs olarak göze almış olması gerekir ... galatasaray federasyona ve yetkililerine o ihtarı boşuna çekmedi ... ha diyorsaki demirören benim servetim yeter ona bişey diyemem
          sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu savunmayı yapan federasyonun önüne RTE nin federasyon başkanı kim olsun konulu tapesini koyman bile yeter
            Bu dediğinde mantıklı haklısın.Ama ben olsam bizzat platiniyi şahit olarak gösteririm.Onlar bizi suçlamak için mehmet yıldızı notere onaylatmışlarya
            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• "Şimdi Nyon'da saat kaç?" mesajlarını bekliyoruz
              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• UEFA için tercüme yapan tercumanlar bile işin şeklini değiştirebilir. Buralara dikkat edilmeli. UEFA'ya giden tape tercümeleri bizzat yerine gidilip elden istenmeli ve sıkı incelenmeli
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• biz dar sokakların da )

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Bazı arkadaşlar tff'ye soruşturma başlatılacak diyor da zaten bizim başvurumuz üzerine soruşturma açılmadı mı? Bugün ceza alacaklarını açıklamalılar.

Yorum

• Uefa bugün kaçta toplanacak

Yorum

• Rüşvet alan kurumdan doğru karar beklemek ne kadar doğru bilmiyorum

Yorum

• actım bız dar sokakların da dınmeyen yagmurun da marşını dınlıyorum fena gaza geldım suan acıbadem deyım dukkan da sokaga cıkıp koyduk m dıye bagırasım gelıyo tabı bu bagırma kısmı üşme haberı geldıkten sonra olacak

Yorum

• bunları görmemiştim
                            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu dediğinde mantıklı haklısın.Ama ben olsam bizzat platiniyi şahit olarak gösteririm.Onlar bizi suçlamak için mehmet yıldızı notere onaylatmışlarya
                              kadın üyelerden özür dileyerek örneği verecem ... ama mehmet yıldızın noter tasdikli savunmasının ülkemizde tecavüz suçu sonrası yapılan savunmadan farkı yok ... hatta daha komik

sen ve ben cinsel saldırı suçu işliyoruz planlayarak beraber ... sonra ben suç ortağım olan seni şahit olarak gösteriyorum sende savunmanda kurban bize parayla ilişki teklif etti ( ki gerçekten çok yaygın bi savunma ) diyorsun ... bu durum aynen bu ... ki cas kararlarında gerek fener gerekse beşiktaş için hatırlarsanız getirdikleri tanıklar ya şike eyleminde yer alan isimler ya bu kulüplerin üyeleri ya federasyon üyesi gibi bi ifade vardı ... haaa o gerekçeli kararda yazanlara rağmen UEFA bu ifadeleri ciddiye alırım ben diosa ona bişey diyemem ... gitsin derdini CAS a anlatsın sonrasında
                              En son nalagasıvar tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 11:43.
                              sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Güzel bir senaryo yazayım.
                                Bmn haber,

Son Dakika: UEFA'dan gelen açıklamayla birlikte şu dakikalarda TFF'de hareketlilik yaşanıyor.
                                Uefanın şike sorusturmasi kapsamında TFF'ye bir yazı gönderdiği haberi elimize ulaştı. Arkadaşımız Ertan 51(abi) TFF binası önünden bildiriyor şimdi ona bağlanıyoruz.

Ertan 51: Evet Sibel burda çok hareketli dakikalar yaşanıyor. Başkan Demirörenin saat 19.40'ta basın toplantısı yapacağı haberine ulastik. Şu anda hazirliklar sürüyor. Birazdan basın toplantısı gerçekleşecek.
                                Evet evet şimdi geliyorlar.

Sibel: Teşekkürler Ertan abi. Kameralar Sayın! Yıldırım Demirörende.

YD: Sevgili futbolseverler, değerli basın mensupları üç yıldır devam eden şike sorusturmasi kapsamında her sabaha bir ceza ile uyanan Türk futbolu için elimizden geleni yaptigimizi belirtmek istiyorum.
                                Çok değerli kulüplerimizın adının karıştığı ve temiz olduklarina canı.gönülden inandığımız takimlarimiz için her türlü fedakarlığı yaptık. (gözleri doluyor)
                                Bugün Uefa'dan gelen bir yazı üzerine üzülerek söylüyorum ki futbol adına kara birgün yaşıyoruz.
                                Kiymetli fenerbahcemiz(ağlamaya başlıyor) içine çekildiği bu davadan gördüğü zararları hâlâ tamamlayamamıştır.
                                (hickiriyor)
                                fenerbahcemizın 2 alt lig küme dusurulmesine, ve milli takım dahil tüm takımlarımızın Avrupada 3 yıl men edilmesine karar verilmiştır.
                                Hepinize bu zor günlerde yanımızda oldugunuz için teşekkür ediyor ayrıntıları ana sayfamiza ekliyoruz.
                                (salon ağlıyor ve alkış kopuyor)
                                fenerbahçe Türk futbolunun kalesidir! Onu Uefa bile yıkamaz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X