UEFA nın bugün artık kol bacak kesmesi gerekir.Bu iş çok uzadı artık bitmeli,bunu bitirecek şey de radikal ve kesin kararlar.UEFA nın bugün bu işi noktalayacağını düşünüyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer uefa önüzüme iki seçenek sunarsa;
Ya türk takımlarını almam yada fb yi cezalandır gibi.
Demirören'in tereddütte kalmadan türk takımlarına ceza ver diyeceği kesin.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer uefa önüzüme iki seçenek sunarsa;
Ya türk takımlarını almam yada fb yi cezalandır gibi.
Demirören'in tereddütte kalmadan türk takımlarına ceza ver diyeceği kesin.sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum
-
İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu savunmayı yapan federasyonun önüne RTE nin federasyon başkanı kim olsun konulu tapesini koyman bile yeterOnlar bizi suçlamak için mehmet yıldızı notere onaylatmışlarya
ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
UEFA için tercüme yapan tercumanlar bile işin şeklini değiştirebilir. Buralara dikkat edilmeli. UEFA'ya giden tape tercümeleri bizzat yerine gidilip elden istenmeli ve sıkı incelenmeliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dediğinde mantıklı haklısın.Ama ben olsam bizzat platiniyi şahit olarak gösteririm.Onlar bizi suçlamak için mehmet yıldızı notere onaylatmışlarya
sen ve ben cinsel saldırı suçu işliyoruz planlayarak beraber ... sonra ben suç ortağım olan seni şahit olarak gösteriyorum sende savunmanda kurban bize parayla ilişki teklif etti ( ki gerçekten çok yaygın bi savunma ) diyorsun ... bu durum aynen bu ... ki cas kararlarında gerek fener gerekse beşiktaş için hatırlarsanız getirdikleri tanıklar ya şike eyleminde yer alan isimler ya bu kulüplerin üyeleri ya federasyon üyesi gibi bi ifade vardı ... haaa o gerekçeli kararda yazanlara rağmen UEFA bu ifadeleri ciddiye alırım ben diosa ona bişey diyemem ... gitsin derdini CAS a anlatsın sonrasındaEn son nalagasıvar tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 11:43.sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum
-
Güzel bir senaryo yazayım.
Bmn haber,
Son Dakika: UEFA'dan gelen açıklamayla birlikte şu dakikalarda TFF'de hareketlilik yaşanıyor.
Uefanın şike sorusturmasi kapsamında TFF'ye bir yazı gönderdiği haberi elimize ulaştı. Arkadaşımız Ertan 51(abi) TFF binası önünden bildiriyor şimdi ona bağlanıyoruz.
Ertan 51: Evet Sibel burda çok hareketli dakikalar yaşanıyor. Başkan Demirörenin saat 19.40'ta basın toplantısı yapacağı haberine ulastik. Şu anda hazirliklar sürüyor. Birazdan basın toplantısı gerçekleşecek.
Evet evet şimdi geliyorlar.
Sibel: Teşekkürler Ertan abi. Kameralar Sayın! Yıldırım Demirörende.
YD: Sevgili futbolseverler, değerli basın mensupları üç yıldır devam eden şike sorusturmasi kapsamında her sabaha bir ceza ile uyanan Türk futbolu için elimizden geleni yaptigimizi belirtmek istiyorum.
Çok değerli kulüplerimizın adının karıştığı ve temiz olduklarina canı.gönülden inandığımız takimlarimiz için her türlü fedakarlığı yaptık. (gözleri doluyor)
Bugün Uefa'dan gelen bir yazı üzerine üzülerek söylüyorum ki futbol adına kara birgün yaşıyoruz.
Kiymetli fenerbahcemiz(ağlamaya başlıyor) içine çekildiği bu davadan gördüğü zararları hâlâ tamamlayamamıştır.
(hickiriyor)
fenerbahcemizın 2 alt lig küme dusurulmesine, ve milli takım dahil tüm takımlarımızın Avrupada 3 yıl men edilmesine karar verilmiştır.
Hepinize bu zor günlerde yanımızda oldugunuz için teşekkür ediyor ayrıntıları ana sayfamiza ekliyoruz.
(salon ağlıyor ve alkış kopuyor)
fenerbahçe Türk futbolunun kalesidir! Onu Uefa bile yıkamaz!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum