Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 64. Hükümetin yeni kadrosu belli oldu. Aslen Trabzonlu olan İstanbul Milletvekili Berat Albayrak’ta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı oldu. Trabzonspor camiası ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olan yeni Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın milletvekili olmadan önce yaptığı açıklamayı konuşuyor.

Fanatik bir Trabzonsporlu olduğu ortaya çıkan Berat Albayrak’ın ise bakan olmadan önce şike davası ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada hızla yayıldı. A Haber’de bir programa katılan Albayrak şike davasıyla ilgili olarak, ''Memleket aidiyetimizi tutmamız anlamında Trabzonspor’dan vazgeçmeyiz. Kupa geldi gelmedi falan son birkaç ayda yaşananlardan sonra kupanın fiili olarak verilip verilmemesinin bir ehemmiyeti kalmadı. Dünya alem bütün gezegende ne kadar kurum varsa bu iş ortaya çıktıysa artık Trabzonspor’un bunu hakkettiği fiili olarak tescillenmiştir. Türkiye’deki öyle yada böyle bazı kurumların taktir etmesine gerek kalmamıştır. Trabzonsporlular artık mutlu olsun. Adaletin olduğu yerde hiçbir şey beklenmez” ifadelerine yer vermişti.

Evet neymiş, mutlu olalım biz arkadaşlar, bakın koskoca bakan beyler öyle diyor. Türkiye'deki öyle ya da böyle bazı kurumların takdir etmesine gerek yokmuş. Yalnız son cümleden hiç birşey anlamadım. Ciddi mi, kafa mı buluyor, espri mi yapıyor cidden anlamadım.....
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak sami kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar şu başlığı kapatın artık bence.. Cidden kapatın
      neden?
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar şu başlığı kapatın artık bence.. Cidden kapatın
        Ne, yanlış mı okudum?
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar şu başlığı kapatın artık bence.. Cidden kapatın
          Ekranın sağ üst köşesinde çarpı işareti var. Oradan kapanışı siz yapabilirsiniz.

Biz buradayız.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• O kupa Trabzonspor'un hakkıdır ve layık olduğu yere gelecektir.

Çünkü unutmadık, unutturmayacağız, yılmadık, yılmayacağız.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ekranın sağ üst köşesinde çarpı işareti var. Oradan kapanışı siz yapabilirsiniz.

Biz buradayız.

nokta

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
              Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ekranın sağ üst köşesinde çarpı işareti var. Oradan kapanışı siz yapabilirsiniz.

Biz buradayız.

En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 26.11.2015, 10:40.
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Adalet bir gün şikebahçeye de lazım olacak ama o an iş işten geçmiş olacak.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Hayırlı Cumalar.
                    Bekliyoruz
                    Adaleti
                    Geç de olsa
                    Olacak
                    O haber gelecek
                    Mutlaka
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• TFF Tahkim Kurulu, Süper Lig'de oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor maçında kural hatası olmadığına hükmeden TFF Yönetim Kurulu kararına yapılan itirazı reddetti. Kurul, TFF Yönetim Kurulu kararında usul ve esasa aykırılık bulunmadığı gerekçesiyle itirazı oy birliği ile kabul etmedi.

AKSİNİ BEKLEYEN VAR MIYDI?
                      SÜRPRİZ OLMADI.

Yazıklar olsun.
                      Bu yıl kaç puanımızı boş yere yediler.
                      Allah sizi bildiği gibi yapsın.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TFF Tahkim Kurulu, Süper Lig'de oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor maçında kural hatası olmadığına hükmeden TFF Yönetim Kurulu kararına yapılan itirazı reddetti. Kurul, TFF Yönetim Kurulu kararında usul ve esasa aykırılık bulunmadığı gerekçesiyle itirazı oy birliği ile kabul etmedi.

AKSİNİ BEKLEYEN VAR MIYDI?
                        SÜRPRİZ OLMADI.

Yazıklar olsun.
                        Bu yıl kaç puanımızı boş yere yediler.
                        Allah sizi bildiği gibi yapsın.
                        Kimdi hatırlayamadım ama forumdan biri kendinden emin şekilde maçın kesinlikle tekrarlanacağını söylüyordu. Neyse benim beklediğim oldu. tüpçü bizi ne zaman şaşırttı ki?

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kimdi hatırlayamadım ama forumdan biri kendinden emin şekilde maçın kesinlikle tekrarlanacağını söylüyordu. Neyse benim beklediğim oldu. tüpçü bizi ne zaman şaşırttı ki?
                          Tekrarlanacığını kesin değil ama o kadar giderin ardından CB'den maç tekrarı için söz aldığına bayağı inanan bi' Fatih'imiz var idi Hatta kim ne ceza alırsa alsın maç tekrarlanırsa tüm olanlar için başarıdır İHO için diyordu
                          En son My tarafından düzenlendi; 28.11.2015, 05:56.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• ne yaparlarsa yapsınlar
                            2010-2011 şampiyonluk davamızdan vazgeçiremeyecekler
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tekrarlanacığını kesin değil ama o kadar giderin ardından CB'den maç tekrarı için söz aldığına bayağı inanan bi' Fatih'imiz var idi Hatta kim ne ceza alırsa alsın maç tekrarlanırsa tüm olanlar için başarıdır İHO için diyordu
                              Kendisinden çok emin konuşuyordu ama tutmadı dedikleri. Gerçi son zamanlarda o da İHO'yu eleştirmeye başladı.

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kendisinden çok emin konuşuyordu ama tutmadı dedikleri. Gerçi son zamanlarda o da İHO'yu eleştirmeye başladı.
                                Olur da seçimi felan kazanırsa (Allah korusun) yine desteklemeye başlar Kızsa da etse de Kıyamaz başkanına Fatih

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X