Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zivas ve satılmışşehir küme düşsün bu sene benim için yeterli.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Uefa işi 4 yıl sürdü. Bir dört yılda FİFA de bekledikten sonra noktayı CAS la koyacağız. Sabır etmekten başka çaremiz yok.
      TRABZONSPOR.

Yorum

• Platini ve Blatter'in tüm pc ve yazışmalarına el konulmuş.

Birşey çıkarmı acep?
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Trabzonspor un ''düşürün ulan düşürün ulan şike yapanı düşürün ulan'' sloganı doğrultusunda CAS itirazına karşılık şikeciler Trabzonspor'un sözde şike yaptığı iddiası ile cezalandırılmasını istemesi hakkında verilen ret kararını CAS a taşıdı mı bilgisi olan var mı ?.

Yorum

• İlk olarak Ertan Artan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Platini ve Blatter'in tüm pc ve yazışmalarına el konulmuş.

Birşey çıkarmı acep?
            Buradaki şike davasında verilen kararların infazı için yapılan kulisler 1. ağızdan kontakt kurarak yapılmıştır. Platini ve diğerlerinin yediği rüşveti bilgisayar veya telefonlarına not edeceğini sanmıyorum. Ama üstüne sıkı gidilebilirse dolaylı yollardan bile kolayca çözümlenebilir bu iş.

Lakin ,Olympique Lyon'un 3-4 yıl önce Şampiyonlar ligi grup maçında kendisine ihtiyaç olan 7 golü Dinamo Zagreb maçında kolayca elde edip gruptan çıkmasından sonra Platini'nin bu işte ki dahli epeyce tartışılmış ve polisin elinde bir takım kanıtlar olduğu yazılmıştı. Şu futbol sektörü saha içi-dışı yüzlerce şirket ve bünyesindeki binlerce insana para kazandırıyor. Türkiyedeki şike davası lehimize sonuçlansa dahi bu kirli çarka fazla çomak sokulacağını sanmıyorum.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Burada umutla bekleyen, gecesini-gündüzüne katarak emek veren vefakar,cefakar büyük TRABZONSPOR taraftarı. 2016'ya adım atacağımız önümüzdeki günlerde 2011 ne kadar da geride kaldı değil mi? Neler yaşadık bu süreçte? Zamanında yaşayamadığımız şampiyonluk sevinci, dağılan takımımız, çöpe giden 5 yıl....Belki de önümüzdeki günlerde büyük umutlarla bir 4 yıl ya da daha fazla.Farz edelim ki bütün bu süreçler sonucunda bize şampiyonluk geri verildi.Sevinecek miyiz onca yıldan sonra verilen şampiyonluğa? Adamlar çifter çifter bu arada şampiyon olurken belki de biz o 2011 yılındaki kadromuzla 2-3 şampiyonluk da alabilirdik.Birçoğumuzun umudu, futbola olan ilgisi neredeyse bitmiş durumda.Bakıyorum da alınan her kötü sonuçtan sonra taraftarlarda tamir edilemeyecek bir hasara neden oluyor.Bunları gördükçe insanın ''Lanet olsun içimdeki futbol sevgisine'' diyesi geliyor.

Yorum

• bu başlıkta yazılanların hepsinin kitap haline gelebilmesi mümkün müdür?
                çok isterim böyle bir şey olsun.kesinlikle ilk alanlardan ve başucuma koyanlardan olurum..
                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• uefa ve fifa'daki rüşveti ortaya çıkarının fbi olduğu ve ABD güdümünde Katar'a verilen 2016 dünya kupasının cezası olarak düşündüğümüzde yandex/rusya, aziz yıldırım ilişkisi (nato tüccarı aynı zamanda) bize artı olarak dönebilir. şike olayının ortaya çıkartılmasının fbi dan (ABD) habersiz yapıldığını düşünmeyen biri olarak Azizin de fişi çekilecektir. hele hele kişilere uygulanmayan cezalar şenes erzik'in da kellesini götürecektir. ben kupadan ziyade alacağımız tazminatla şöyle on yıl lige ambargo koyan avrupada final oynayan bir takımın kurulacağı hayalini taşıyorum. bakalım ne olacak. mevlam büyükkkk...

Yorum

• Sıcak gündem yeni gelişmelere gebe.
                    Güzel günler yakın.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zivas ve satılmışşehir küme düşsün bu sene benim için yeterli.
                      Evet o iki şikeci düşerse şahane olacak.
                      Satılmışşehir büyük ihtimalle düşecek.
                      Zivas da düşsün.
                      Ahımız tutmuş olacak.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sıcak gündem yeni gelişmelere gebe.
                        Güzel günler yakın.
                        İnşallah kardeşim
                        Bekliyoruz
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Amerika Blatter'i kara listeye almıştı ve biraz tırtıklayınca da neler çıktı neler. İnşallah şu Platini ve Blatter'in bilgisayarları, hesapları daha da detaylıca incelenir de, ülkemizden giden paralar da ortaya çıkar. Asıl keyif o zaman başlar.
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet o iki şikeci düşerse şahane olacak.
                            Satılmışşehir büyük ihtimalle düşecek.
                            Zivas da düşsün.
                            Ahımız tutmuş olacak.
                            Duamız pek işleme konmasa da bedduamız sekmiyor...

Yorum

• bu sezon için istediğim bir şey var. iki şikeci şampiyonluğa yarışıyor. beşiktaş sonuna kadar zorlasın ve aziz yine şike yapmak zorunda kalsın. girsinler birbirlerine.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X