Malum UEFA ve FİFA rüşvetle çalkalanıyor. Yüklü miktarda Türkiye'den rüşvet gittiği kesin. Başbakan'lar, Ali Koç'lar,TFF Başkan'ları malum sözde gazeteciler ve İstanbul basını.Umarım bu işin üstüne giderler.Ben en çok o dönemin Başbakanından (!) şüpheleniyorum. Hislerim kuvvetlidir çık açıkla Platini kapalı kapılar arkasında yaptığınız pazarlığı! Arkadaşlar bence fazla bel bağlamayın CAS ve FIFA'ya da bu pislikler bulaşmıştır.Bizim sadece burada yıllarımız kayboldu ve de kaybolmaya da devam edecek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
FİFA ve UEFA başkanlarına 8'er yıl men verilirken şikenin ağababasını yapanlara yaprak kımıldamıyor arkadaş bu nasıl iştir.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
bundan sonra verdikleri kararlari daha dikkatli verecektirler
özerkliklerinin ve dokunulmazliklarinin nereye kadar gittigini gördüler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Beter ol platini beter..icimin yaglari biraz olsun eridi..ahimizi alan herkesin surundugunu bi sekilde gorecegiz sirada sikeciler var tupcu var cas sonrasi...bogazina kadar pislige batmis rusvetci uefadan medet umuyorduk bizde bu kirli duzende cok saf ve temiz kalmisiz malesef ..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Fifa ve uefanin en basindakilere ceza yagdiranlar sizce cas sonrasi dunyanin en buyuk sikecisi aziz, takimi ve tff ye napar acirmi gozunun yasina bakarmi..son gulen iyi guler bu davayla ilgili umudumu hicbi zaman kaybetmedim etmicemde son noktaya kadar cunku hakliyiz akil mantik hukuk vicdan hepsinde biz hakliyiz eninde sonunda da istedigimizi alcaz bu ulkedeki serefsizlere ragmen..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 11:41.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Bu arada sunu belirteyim casa yaptigimiz ilk basvuruda cas uefayi hakli bulabilir yerel lige karisamaz diyebilir. bu da asamalardan bitanesi.kesin ve nihai sonuc fifaya yapcagimiz basvuru sonrasi olcak.surec bidaha casa tasincak ve noktalancak nihai karar bu olcak..kimse ilk cas karari sonrasi umitsizlige kapilmasin uefayi hakli bulmasi cas in beklenen birsey keza..simdiden belirteyim..herkes bunu bilerek hareket etsin yorum yazsin..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Alma trabzon un ahını çıkar aheste aheste.... Bunun ucu bizim şike davamızı lehimize etkiler sanırım. Özellille elimizdeki tapu gibi cas sonucuyla fifaya gittikten sonra arka arkaya dosyalar gider gelir... Hazır fifa da dalgalanıyorken görmezden gelineceğini hiç sanmıyorum... Sadece vakit alır.. Adalet yavas işler ama gideceği yere eninde sonunda varır......
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum