İlk olarak mehdi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParalel UEFA demesin bunlar sonra bak minareyi çalan kılıfınıda hazırlamışdır şikebahçeye yakın gazetelerden çıt yok..Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyoo yanılmışım hala karamsarsın
Yorum
-
İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSes çıkmaması beni endişelendiriyor. Aksi durumda tam ters bilgilerler haber pompalıyorlardı. Sanki ayarlanmış, kafalar rahat gibi.. Neyse..-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleses çıkmaması beni endişelendiriyor. Aksi durumda tam ters bilgilerler haber pompalıyorlardı. Sanki ayarlanmış, kafalar rahat gibi.. Neyse..
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer öyle olsaydı şikeciler müjdeyi çoktan almışlardı ve şimdiden bas bas sevinç haberleri yapılırdı rahat ol düşeceklerVurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSes çıkmaması beni endişelendiriyor. Aksi durumda tam ters bilgilerler haber pompalıyorlardı. Sanki ayarlanmış, kafalar rahat gibi.. Neyse..
ya da TFF ye ve ülkeye yeter bu kadar diyecek ...sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum
-
Tff savunmasında bize siyasi baskı yok demişya. Sayın rte uefa toplantısında platininin gözlerine baka baka kişilerle kurumlar ayrılsın demedimi benmi yanlış hatırlıyorum.Tff bu söz üzerine kişilerle kurumları ayırmadımı. Tabi tff özerk canım yersenömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff savunmasında bize siyasi baskı yok demişya. Sayın rte uefa toplantısında platininin gözlerine baka baka kişilerle kurumlar ayrılsın demedimi benmi yanlış hatırlıyorum.Tff bu söz üzerine kişilerle kurumları ayırmadımı. Tabi tff özerk canım yersensırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum