Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    düştü mü düştü mü???
    düşecekler

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Paralel UEFA demesin bunlar sonra bak minareyi çalan kılıfınıda hazırlamışdır şikebahçeye yakın gazetelerden çıt yok..
      Ses çıkmaması beni endişelendiriyor. Aksi durumda tam ters bilgilerler haber pompalıyorlardı. Sanki ayarlanmış, kafalar rahat gibi.. Neyse..
      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yoo yanılmışım hala karamsarsın
        Hayır. Bugün karamsarlık yok. Bekleyip görelim

Yorum

• UEFA'nın TFF gibi ısrarla şikenin üstünü kapatacağını sanmıyorum. En azından öyle ümit ediyorum.
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ses çıkmaması beni endişelendiriyor. Aksi durumda tam ters bilgilerler haber pompalıyorlardı. Sanki ayarlanmış, kafalar rahat gibi.. Neyse..
            Herşey olabilir o vakit bekleyip görecez
            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İnsanlık adalet hassayietini bu kadar yitirmiş olamaz... dimi!?..
              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• UEFA bu işi kapatacak olsaydı satılmışşehir ve balıkçı Sivas'a ceza vermezdi.

İyi haberler alacağımızı ümit ediyorum.

Şike medyasından da çıt yok. Hayra alamet olarak yorumluyorum tüm bunları.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• şike sürecinin başında bir mesaj vardı burada bulamıyorum....

platini ile infantino konuşması şike yokmuş panpa gülüyorlar falan o mesajı bulabilecek var mı?
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

ses çıkmaması beni endişelendiriyor. Aksi durumda tam ters bilgilerler haber pompalıyorlardı. Sanki ayarlanmış, kafalar rahat gibi.. Neyse..
                    eğer öyle olsaydı şikeciler müjdeyi çoktan almışlardı ve şimdiden bas bas sevinç haberleri yapılırdı rahat ol düşecekler

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eğer öyle olsaydı şikeciler müjdeyi çoktan almışlardı ve şimdiden bas bas sevinç haberleri yapılırdı rahat ol düşecekler
                      e hadi inşallah
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Bugün çıkacak neticenin kesinlikten öte yuvarlak açıklamalar olacağını, işin daha da uzayacağını düşünüyorum.

Yorum

gelinen nokta ters haber pompalanacak bi nokta değil artık ... uefa ya bu iş beni aşar sizi FİFA ve CAS paklar diyecek ( ki aslında bizim için bahsedilen olumsuz senaryo bu )
                          ya da TFF ye ve ülkeye yeter bu kadar diyecek ...
                          sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Tff savunmasında bize siyasi baskı yok demişya. Sayın rte uefa toplantısında platininin gözlerine baka baka kişilerle kurumlar ayrılsın demedimi benmi yanlış hatırlıyorum.Tff bu söz üzerine kişilerle kurumları ayırmadımı. Tabi tff özerk canım yersen
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Eğer uefa önüzüme iki seçenek sunarsa;
                              Ya türk takımlarını almam yada fb yi cezalandır gibi.

Demirören'in tereddütte kalmadan türk takımlarına ceza ver diyeceği kesin.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tff savunmasında bize siyasi baskı yok demişya. Sayın rte uefa toplantısında platininin gözlerine baka baka kişilerle kurumlar ayrılsın demedimi benmi yanlış hatırlıyorum.Tff bu söz üzerine kişilerle kurumları ayırmadımı. Tabi tff özerk canım yersen
                                bu savunmayı yapan federasyonun önüne RTE nin federasyon başkanı kim olsun konulu tapesini koyman bile yeter
                                sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X