Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Verir kardeşim sanane?senin burda ona hakaret etme hakkın nereden geliyor.yavşağın,hak hukuk tanımazın,haram yiyicinin önde gidenine herkes rahatlıkla oy verdim,vereceğim diyorda biri kalkmış teröriste oy vereceğim demiş çokmu?

Yorum

• Davalarin mahkeme salonlarinin dört duvari arasinda kalmadigi, dünyanin gözleri ve kulaklari önünde
      yer aldigi günümüzde, hem davasini kazanip hemde kafasini kurtaranlarin sayisi kumpasa baglanarak
      artmaktadir. Ellerinde tuttuklari iktidar ve medya gücünün verdigi güvenle davranan tuzukurular, adaletlerinin
      gecerliliginin kalmadigini milletin görmedigini saniyorlar.

Türkiyede gördügüm bazi mahkemelerdeki adaletin tecellisi ve o tecelliye katgida bulunan siyasiler, sizin
      adaletiniz ne belirsiz ve güvenilmez seymis.
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar, hadi bu mahkeme tiyatroydu hepimiz biliyoruz, peki yargıtay aynı yargıtay, daha önce onadığı şeyin tersini nasıl onayacak şimdi, bu konuyu güzelce açıklayacak olan var mı?

orda da çeşit çeşit bölümler, satılmış olan olmayanlar mı var?
        Ülkede yandaş olmayan kurum mu kaldı ki onlar kararlarını degistirmesin, bu davayı bu şekle getirenler de bütün erkler, kime neyi yaptırmak istiyorsa onu yaptırıyor , kanunlarda sorun olursa kanunu değiştirip istediği sonucu yine elde ediyor , yaşananlar ortada , cok da zorlanmaz bu konuda .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• iyi de fatih kardeşim . ben ona cevap yazdım . sana ne oluyor . ben senden bi görüş falan istemedim .
          durduk yere bana neden cevap yazma gereği duydun .
          cevap hakkı doğarsa sadece yazdığım adam ve forum yöneticisi bana geri dönebilir .
          sizin böyle bir cevap verme zorunluluğunuz veya yetkiniz mi var .

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu toplumsal bilinç var mı Trabzon şehrinde?
            Hiç sorma bu kaçıncı yazisim bilmiyorum , hala boş oy atalım , başka partiye verelim , pusulaya Trabzonspor yazalım oy iptal olsun diyenler var , burda bile 1-2 kişi de böyle bir tepki gorebildim, maalesef nasıl tepki gosterecegimizi bilmiyoruz biz , bu yüzden de hep karavana.

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ergenekon ve Balyoz davalari düzmecedir, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin lütfen cünkü o davada söz konusu olan Tsk nin muvazzaf subaylari ve ülkenin vatansever aydinlaridir, elmayla armutu karistirmayalim.
              Dostum problem burda sana gore ergenekon balyoz duzmece,
              Pkk liya gore Kck duzmece
              Akp'liye gore 17-25 aralik duzmece
              Fenerliye gore sike duzmece
              Cemaatciye gore paralel duzmece

Biri diyor ki cumhuriyet elden gidiyordu onun icin yaptim, digeri islam elden gidiyordu onun icin yaptim vs...

Sonucta herkes ulvi gordugu amac ugruna hukuku cignemis.

Bunun bir sonu yok.

Herkes kendi yakin oldugu grubun ozelestirisini yapip,hukuku oncelik haline getirmeden bu memlekette hep boyle devam eder gider...

Yorum

• Mevcut sike davasi sadece sportif bir rezalet yada hukuken alinmis yanlis bir karar degil.

Koca bir ulkenin aynadaki yansimasi...
                En son İsa tarafından düzenlendi; 10.10.2015, 01:31.

Yorum

• Ya kardeşim bırak şimdi demagoji yapmayı.burada senelerdir fikirlerimizin çatıştığı anlarda sinirlerimize hakim olamadığımız anlar oldu lakin burada yek vücuduz, yanlıştan birbirimizi uyararak çıkmak varken sen kalkmış hiç sözlü yorumlaşman bile yokken adama hakaret ediyorsun.burada forum yönetimi kadar üyelerinde birbirinin hakkını koruması gerekiyor,çünkü burası kaliteli bir platform,öyle kafana göre hakaret etme şansın yok.

Yorum

• Bunu zamanında dalga geçmek amacıyla koyuyorduk buraya ama şu an durum tam anlamıyla bu karikatürden ibaret.

www.x.com/zykmda

Yorum

• o degil de kulüpten hala bi aciklama gelmedi. satilmislar

Yorum

• Şu anda en acıklı halde olanlar o kararı verenler ....

Çok ama çok rahatım. Bu akşam aklandık paklandık diye zil takan gerizekalılarda dahil herkes ayarlanmış bir senaryonun oynandığını biliyor. Gerçekten şu kararın altına imza atanların yerinde olmak istemezdim. Kenefe düşeyim ,kuburda yüzeyim gene de istemezdim.

Yazık!
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neden hep sadece akp. chp ve mhp de bunlara destek olmadimi? Bu 3 partinin bugune kadar birlestigi tek nokta şikeciler aklamakti. Baska varsa soyleyin....
                          Onlar da destek vermiştir ancak icraatı yapan daha fazla eleştirilir ve hedef olur. Yürütmenin başı sorumlu tutulur, muhalefet kısmı sorumludur. Ayrıca buna parti özelinde değil RTE özelinden bakmak lazım. Bugün ülkede RTE ne derse o olur.

Erken seçim ister, olur. Şikecileri aklamak ister, olur. Yolsuzluk dosyalarını kapatmak ister, olur. Monarşik bir sistemle yönetiliyoruz. Demokrasi, hukuk gibi terimler sadece kağıtlarda kaldı.
                          Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                          Hz. Ömer.

Yorum

• Burada hükümete toz kondumu hemen chp'li mhp'li damgası yiyoruz. Ben açıklamaktan uzun uzun yazmaktan konuşmaktan bıktım usandım artık... Sizlere üzülerekte söyleyim aralıkta yüksek ihtimal iho seçilecek inşallah ben yanılırım.
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• UEFA disiplin kurulu
                              UEFA tahkim kurulu
                              CAS
                              İsviçre federal mahkemesi

Bunların hepsi tasdikli onaylı damgayı vurdu bi kere.

Borumu lan

Yorum

• Ulan bari tişörtleri karardan önce basmayın belli olmasın. Ha bide deli danalar gibi gülen aviz.. Hiç belli etmediniz ha valla hiç anlamadık biz. Tüh lan yoksa şikeyi bizim yaptık.meğer Hırsızın suçu yokmuş. Kulüp davayı satmıştır.açık ve nettir. Yukardan ciddi baskı ve talimat aldılar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X