Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Trabzon milletvekilleri 6222'nin onandığı gün kaytarırken, o zamanlar telafuz tarzına bayıldığım hep haklı gördüğüm suat kılıç bu hukuksuzluğu aynı hararetle savunurken, zırt pırt muhalefet oluyor bunlarda dediklerim birden kanka olurken benim hakkımı o mecliste o gece adam yerine koymadığım Hasip Kaplan koruyordu.

Kimse kendini siyasi korkuları yüzünden o yana bu yana atmasın. Şike sürecini uzatmaya çalışanların oyunlarının ilk ayağı 6222 değiştiği geceydi. O gece herkes kabuğuna çekilmişken, mertçe konuşan, bizim yanımızda olan tek partinin adayına destek olmak boynumuzun borcudur.

Gesendet.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Degil hakkini savunmak kupayi getirse bir pkkliya oy vermem.onlarca sehidimizin kanina ailesine saygisizliktir.bu secime trabzon ve trabzonspor cercevesinden bakmayalim sadece.gonul ister ki cidden adaletli bir parti gelsin cidden ulkeyi iyi yonetsin iyi insanlar yetissin ama nerde
      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
      8.KUŞATMA

Yorum

• "Dün Riva'daki tesis açılışında Başbakan, kendisine "Kupamızı istiyoruz" diye seslenen Trabzonspor formalı çocuğa "Kimin" yanıtını verdi. Çocuğun "Trabzon'un" cevabı üzerine Başbakan, çocuğa gülümsemekle yetindi."

Ooo Başbakan adaleti, alırım bi' dal.
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Dün Riva'daki tesis açılışında Başbakan, kendisine "Kupamızı istiyoruz" diye seslenen Trabzonspor formalı çocuğa "Kimin" yanıtını verdi. Çocuğun "Trabzon'un" cevabı üzerine Başbakan, çocuğa gülümsemekle yetindi."

Kaan'ım dün başbakanın konuşmalarını dinlerken ben de çıldırdım,
          tuttuğum orucun hayrı falan da kalmadı heralde,

''dünya kupasında olamadığımıza üzülüyormuş,trübünlerin tavrından rahatsızmış,bir sürü yasalar çıkartmış ama gine de spor camiasını düzeltememiş,''

gerçekten bir insan bu kadar mı yanar döner olur hayretler içerisindeyim,
          bir yandan şikeci alçakları kurtarmak için yasa değiştir,bir yandan kupanın asıl sahibine verilmesini önlemek için dünyaya rezil kepaze ol ondan sonra üstteki konulardan şikayetçi ol,bu nasıl bir iki yüzlülüktür ben şaşıp kalıyorum.

İnşallah hiç bir uluslararası turnuvaya katılamayız,inşallah o trübünlerdeki olaylar giderek daha da artar ve inşallah kendinizin oluşturup,sonra da inkar ettiğiniz o pisliğin içinde boğulur gidersiniz.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• şikecilerin transfer konusunda sessiz kalması beni umutlandırıyor...
            Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Dün Riva'daki tesis açılışında Başbakan, kendisine "Kupamızı istiyoruz" diye seslenen Trabzonspor formalı çocuğa "Kimin" yanıtını verdi. Çocuğun "Trabzon'un" cevabı üzerine Başbakan, çocuğa gülümsemekle yetindi."

Trabzonun adami su cocugun sergiledigi taviri 4senedir gosteremiyor gosterseydi bu is cokdan bitmisti..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzon milletvekilleri 6222'nin onandığı gün kaytarırken, o zamanlar telafuz tarzına bayıldığım hep haklı gördüğüm suat kılıç bu hukuksuzluğu aynı hararetle savunurken, zırt pırt muhalefet oluyor bunlarda dediklerim birden kanka olurken benim hakkımı o mecliste o gece adam yerine koymadığım Hasip Kaplan koruyordu.

Kimse kendini siyasi korkuları yüzünden o yana bu yana atmasın. Şike sürecini uzatmaya çalışanların oyunlarının ilk ayağı 6222 değiştiği geceydi. O gece herkes kabuğuna çekilmişken, mertçe konuşan, bizim yanımızda olan tek partinin adayına destek olmak boynumuzun borcudur.

Gesendet.
                Bende bu konuda böyle düşünüyorum 2011den beri bunlara bi tepki vermeliydik mesela Trabzon vekillerin hepsi o yasa meclisten geçtiği gün protesto olarak vekillikten istifa etmeliydi Trabzon ile o mecliste temsil edilmemeliydi en azından partilerinden istifa edip bağımsız olmalıydılar onu geçtim Belediye seçimlerinde bağımsız aday çıkartmalıydık o fırsatı da kaçırdık

Şunlar kadar olamadı vekillerimiz.

Hasip Kaplan

Altan Tan

İlk olarak Altan Tan tarafından gönderildi
                Çankırıspor ile Çorumspor şike yapsaydı yine bu kadar üzerine düşecekmiydiniz? Kastamonuspor'la Sinopspor arasında bir şike tesbit edilseydi bu meclisi meşgul edecekmiydi? ayıptır!!
                Şimdi önümüzde yine seçim var en azından protesto için selahattin demirtaşa oy vererek bu konuda ne kadar hassas olduğumuzu iktidara ve muhalefete göstermeliyiz şikecilere verdiği sözü tutup başkanlarını hapisten kurtaran bize gelince ''siz kupayı haketmediniz ki'' diyen adaya asla oy vermemeliyiz şike sürecinde kim bize destek olmuşsa bizde ona destek olmalıyız lütfen bu konunun içine şehitleri katmayın olay pkk olayı değil verdiğimiz oyla demirtaş cumhurbaşkanı olacak değil hem o beğenmediğiniz selahattin demirtaş bile askerliğini yapmış biridir ama diğer taraftan RTE asker kaçağı aziz yıldırımı ve katil oğlunu askerlik yapmaktan kurtarmış biridir oy verirken bunları da göz önünde bulundurun kupa hırsızlarına Trabzon olarak oy vermeyelim.

Ha şimdi bide şunu söyleyim mesela bizim yerimize diyarbakırspor olsaydı yani onlar 6 kez şampiyon olup 7. şampiyonluk kupaları çalınsaydı bu BDP denen parti diyarbakırspor için ortalığı yıkarmıydı yıkmazmıydı? milyonlarca kürt kupa için ayaklanırmıydı ayaklanmazmıydı? RTE bu durumda geri adım atarmıydı atmazmıydı? o kupa diyarbakıra gidermiydi gitmezmiydi? bunun yorumunu da sizlere bırakıyorum.
                Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• trabzonlular olarak hep türkten fazla türk, vatanseverden daha fazla vatansever, dindardardan daha fazla dindar olduk olduk kısaca her şeyi abartıp "kradan çok kralcı" olduk bu ülkede. bu yüzdende hep kandırıldık, uyutulduk.

tek şey istedik: ADALET. futbol denilen değersiz bir eğlence için bile ADALET i sağlamadılar. çünkü karşı tarafta "trabzon" vardı. hala daha kalkmış bazılarımız vatan-millet hesabı yapıyor. artık beni ilgilendirmiyor bunlar. bu edebiyatı siyasiler gitsinler aptallara anlatsınlar. hep dedik terazide trabzon değilde diyarbakır olsaydı çoktan bu şike meselesi bitmişti. demek bazı şeyleri biz çok yanlış yapıyoruz yada bazı şeyleri hak ediyoruz.
                  Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Birazda gülelim.

(Haberi yapan şahsın ''bombalarını'' iş yerimde komşu olduğum arkadaşın dükkanına gelen Hürriyet gazetesinden sürekli takip ediyorum. Yaptığı haberlere bakarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bu kişi beyin denilen organdan ,zeka denilen mefhumdan yoksun.Allah acil şifa versin. )

Buyrun;

Fenerbahçe’nin İsviçre Yüksek Federal Mahkemesi’nde açtığı davada UEFA’nın savunmasını vermesine karşın CAS’ın 16 Temmuz’a kadar süre talebinde bulunması...
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şikecilerin transfer konusunda sessiz kalması beni umutlandırıyor...
                      kadroları lige göre sağlam. birde avrupaya gidemeyeceklerine göre transfer yapmasalarda şampiyon olurlar bence.. cünkü lig o derece kötü durumda..

gs'den 2-3 sene daha cacık olmaz. bjk desen bitmis. takım yok yani, adam gibi bir kadro kursak şampiyon olabiliriz.
                      En son kopeli tarafından düzenlendi; 05.07.2014, 13:07.

Yorum

• İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şikecilerin transfer konusunda sessiz kalması beni umutlandırıyor...
                        Evet, tık yok.

Acı sonlarını bekliyor olabilirler....
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Demirtaş'ın konuşması, Faruk Özak'ın şimdilerde cırlaması ve Nil timsahlarının yavrularını yerken döktükleri gözyaşlarının farkı yoktur.
                          Sahtekar bunlar. Selo, Faruk, RTE hepsi şimdi göz boyamaya çalışıyor.

CNN TURK'te Ekmel Bey'i izleyince ADAM GİBİ ADAM olduğunu anladım.

Trabzon'da seçim çalışmalarına başlayıp TS hakkındaki sözlerini de takdir ettim.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Faruk Öakın durumu içler acısıdır.
                            Özak bu meselede Trabzonsporun hakkını Koray Aydından da Volkan Canalioglundan da az savunmuştur. Ardabir ortaya çıkıp "biz olmasaydık şike yasası çıkmazdı", "Trabzonspor şampiyonlar liginden 20 milyon avro kazandı" gibi beyanlarının dışında adamakıllı bir lafını duymadık.
                            Trabzonspor camiası farkını belli edecekse bu tip adamlarla belli edecekti.
                            Özakın bu meselede sergileyebileceği iki tavır olabilirdi.
                            1. Bu kupa fenerbahçenin yerinizde oturun. ya da
                            2. Trabzonspora yapılan bu muameleye tepki göstererk partisinden istifa edecekti.

Bunun dışında takınılan her hangi tavır (bugünkü de dahil) omurgasızlık ve şahisyetsizliktir.

Yorum

• Trabzonsporun hakları için mücadele eden bir iş adamı bir siyasetçi söyleyin.Efendim ret oyu vermiş yasaya koray aydın.Ya geçin bunları koray aydının şike mücadelesi için yaptığı başka bişey varmı onu söyleyin.

Öyle ret oyu vermekle herşey bitmiyor gerekirse çıkıp partini karşına alacaksın haksızlığı heryerde haykıracaksın.Öyle birkere konuşup sonra susmakla bu işler bitmiyor.

Diğer partileri konuşmaya bile gerek yok.

Bazıları Bdp demiş.Çok komik oluyor gerçekten.Bdpliler başlangıçta yasaya destek verdi.Daha sonra şikenin siyasi uzantıları olduğunu düşündükleri için desteklememe kararı aldılar.İçlerinde yasayı destekleyen çok kişi var.Yani gerçekten bize yapılan haksızlığı falan taktıkları yok.

Hepsini geçtim kendi camiamız bu süreçte ne yaptı.500.000 kişilik eylem niye yapılmadı.Seçim var diye değilmi.Bu kafayla mücadele etmeden siyasilere gereken tepkiyi vermeden hak falan alamazsın.

Adaleti sağlamak için elinden gelen herşeyi yapacaksın.İstanbulda gereken eylem yapılsaydı baya ses getirirdi.Trabzonda yapılan eylemler pek dikkate alınmıyor.

Kendi camiamızın,siyasetçilerimizin bile umrunda olmayan hak mücadelesini nasıl kazanacağız arkadaşlar size sorayım.

Yorum

• Bu Şenes Erzik fb kongre üyesiydi değil mi ?
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X