pes etmiyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo camia da tek tük insan varsa artık inanır belki,bişi çıkmaz çark aynen dönmeye devam edecektir ama dediğim gibi bu sadece kaybeden bir takımın mazeret araba çabası değil hakkın yendiğinin ıspatı olması bakımından güzel bişi.
ertan ağbi zamanında öngörmüş süreci tebrikler
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence birsey cikmaz devreye erdogan girer. Italya savcilari olsa üzerine giderlerdi
Yorum
-
İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dava en az beş yıl sürer , olsun yüz sene de geçse fenerin şike yüzünden
küme düştüğünü tarih bir gün yazacak...
Nevzat Şakar bilgisine başvurmak için alınmıştır merak etmeyin...
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu cas basvurusu ne zaman olacak. TS-Sikebahce maci yarida biterse sasmam. bu sefer daha büyük olaylar olur
Yorum
-
Yönetim açıklama bile yapmıyor ortada dedikodu bile yok, maçta ihoya kötü tezahürat yapanlar kameralarla tespit edilmiş de mahkemeye verilecek miş, bu taktikler pek tanıdık dimi! Sen önce cevap verde millet sana kötü söylemesin
İhoculara sorum, başvuru işi vardı ne oldu?
Takımda gruplar olmayacaktı lakin gruplar bile gruplara ayrıldı ne oldu,
Onur, Mehmetden ne istiyorsunuz,
Süleyman hurma ve şotanın ne başarısı vardı da getirdiniz
Bu halde Sadri Şener olsaydı ne yapardınız..
Kulübe taraftara olun kişiye değil, TS U sevin parasıyla ağalık yapanları değil.
Sonumuz hiç hayır değil o zaman da köstebek gibi saklanacaksınız dimi.
İhocular derken aralıkta oy atacakların ve başkan seçtireceklere diyorum. Nasılsa yaşayıp göreceğiz
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu cas basvurusu ne zaman olacak. TS-Sikebahce maci yarida biterse sasmam. bu sefer daha büyük olaylar olur
BUYUK BASKANIMIZ KUPAYI 2 AY ICINDE GETİRECEK ,@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
Evet sikeye karsi trabzonsporun yaninda yer alan kayserispor taraftarinida kurmaca bi olayla sikebahceyle baristirmanin pesine dustu bizans medyasi ve azize yersen tabi..neymis efendim 5 yasindaki cocugu dovup statdan atmaya kalkmis kayseri amigosu bak sen hele..bugun valilikde barisma pozlari sikebahce formali 5 yasindaki cocukla kayserispor formali amigo arasinda hesapda dunden beri yapilan acitasyon haberler yerseniz tabi hepsi kurmaca..nasil bi pislikle kurmaca duzenle karsi karsiyayiz bikez daha anladim..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet sikeye karsi trabzonsporun yaninda yer alan kayserispor taraftarinida kurmaca bi olayla sikebahceyle baristirmanin pesine dustu bizans medyasi ve azize yersen tabi..neymis efendim 5 yasindaki cocugu dovup statdan atmaya kalkmis kayseri amigosu bak sen hele..bugun valilikde barisma pozlari sikebahce formali 5 yasindaki cocukla kayserispor formali amigo arasinda hesapda dunden beri yapilan acitasyon haberler yerseniz tabi hepsi kurmaca..nasil bi pislikle kurmaca duzenle karsi karsiyayiz bikez daha anladim..
zoraki bir barıştırmaydı
rezillik dünyayı aştı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Peçeteyi Aziz amcan tutmuştu 2011 'de doğrudur elohim efendi. Kolonyayla Avrupa mahkemelerinde gusülde aldı üstelik.
...
Başlık açık ,konu (haliyle) her daim canlı tutuluyor diye rahatsız olan varsa kafatasında cereyan yapan delikleri kapatsın evvela.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum