Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pes etmiyoruz

Yorum

• hakem katliamlarına
      hacının ihanetine rağmen
      şerefsiz medyaya
      satılık hurma'ya rağmen

mücadeleye devam
      asla yalnız değilsin Trabzon'um
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Moralim çok bozuk
        İşe bile zor geldim
        Ne çilekeş bir taraftarız yahu
        Beddualı mıyız anlamadım
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o camia da tek tük insan varsa artık inanır belki,bişi çıkmaz çark aynen dönmeye devam edecektir ama dediğim gibi bu sadece kaybeden bir takımın mazeret araba çabası değil hakkın yendiğinin ıspatı olması bakımından güzel bişi.

ertan ağbi zamanında öngörmüş süreci tebrikler

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence birsey cikmaz devreye erdogan girer. Italya savcilari olsa üzerine giderlerdi
            ve sefa ağbi bravo ..

Yorum

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu dava en az beş yıl sürer , olsun yüz sene de geçse fenerin şike yüzünden
              küme düştüğünü tarih bir gün yazacak...
              Nevzat Şakar bilgisine başvurmak için alınmıştır merak etmeyin...
              ve hayri ağbi...

Yorum

• Hâlâ burada Ersin G. paylaşımları görüyorum.
                Çok üzücü.

Yorum

• su cas basvurusu ne zaman olacak. TS-Sikebahce maci yarida biterse sasmam. bu sefer daha büyük olaylar olur

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    su cas basvurusu ne zaman olacak. TS-Sikebahce maci yarida biterse sasmam. bu sefer daha büyük olaylar olur
                    Ne olayı? Bir olay olduğu yok. Keşke olay olsa.

Yorum

• Yönetim açıklama bile yapmıyor ortada dedikodu bile yok, maçta ihoya kötü tezahürat yapanlar kameralarla tespit edilmiş de mahkemeye verilecek miş, bu taktikler pek tanıdık dimi! Sen önce cevap verde millet sana kötü söylemesin
                      İhoculara sorum, başvuru işi vardı ne oldu?
                      Takımda gruplar olmayacaktı lakin gruplar bile gruplara ayrıldı ne oldu,
                      Onur, Mehmetden ne istiyorsunuz,
                      Süleyman hurma ve şotanın ne başarısı vardı da getirdiniz
                      Bu halde Sadri Şener olsaydı ne yapardınız..
                      Kulübe taraftara olun kişiye değil, TS U sevin parasıyla ağalık yapanları değil.
                      Sonumuz hiç hayır değil o zaman da köstebek gibi saklanacaksınız dimi.
                      İhocular derken aralıkta oy atacakların ve başkan seçtireceklere diyorum. Nasılsa yaşayıp göreceğiz

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        su cas basvurusu ne zaman olacak. TS-Sikebahce maci yarida biterse sasmam. bu sefer daha büyük olaylar olur
                        yarıda bitirmek demek bize zarar yine ne oldu yarıda biten maçlara hepsi tıraşşşş

BUYUK BASKANIMIZ KUPAYI 2 AY ICINDE GETİRECEK ,
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• Evet sikeye karsi trabzonsporun yaninda yer alan kayserispor taraftarinida kurmaca bi olayla sikebahceyle baristirmanin pesine dustu bizans medyasi ve azize yersen tabi..neymis efendim 5 yasindaki cocugu dovup statdan atmaya kalkmis kayseri amigosu bak sen hele..bugun valilikde barisma pozlari sikebahce formali 5 yasindaki cocukla kayserispor formali amigo arasinda hesapda dunden beri yapilan acitasyon haberler yerseniz tabi hepsi kurmaca..nasil bi pislikle kurmaca duzenle karsi karsiyayiz bikez daha anladim..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet sikeye karsi trabzonsporun yaninda yer alan kayserispor taraftarinida kurmaca bi olayla sikebahceyle baristirmanin pesine dustu bizans medyasi ve azize yersen tabi..neymis efendim 5 yasindaki cocugu dovup statdan atmaya kalkmis kayseri amigosu bak sen hele..bugun valilikde barisma pozlari sikebahce formali 5 yasindaki cocukla kayserispor formali amigo arasinda hesapda dunden beri yapilan acitasyon haberler yerseniz tabi hepsi kurmaca..nasil bi pislikle kurmaca duzenle karsi karsiyayiz bikez daha anladim..
                            izledim
                            zoraki bir barıştırmaydı

rezillik dünyayı aştı
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• bu konu hala açık ve tartışılıyor mu? 2011 in üzerine kolonya ve peçete ikram edildi bile
                              "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• Peçeteyi Aziz amcan tutmuştu 2011 'de doğrudur elohim efendi. Kolonyayla Avrupa mahkemelerinde gusülde aldı üstelik.

...

Başlık açık ,konu (haliyle) her daim canlı tutuluyor diye rahatsız olan varsa kafatasında cereyan yapan delikleri kapatsın evvela.
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X