Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ASLINI NESLİNİ UNUTUP , GS TARAFTARINA YALAKALIK YAPAN SÖZDE TRABZONSPORLU ERSİN GÖKALİOĞLU'NUN ACINACAK DURUMU AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMASINDAN ANLAŞILIYOR. ADAM 4 SENEDİR FENERE SAYDIRIP GS Yİ YAĞLAYIP BALLIYORDU AMA KURŞUN UMMADIĞI YERDEN GELDİ.

e.g. zlatan taransferiyle ilgili den açıklama. hala gs ye yalakalık ts lilere eleştiri yapıyor.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    BEN : 4 yıldır her GS Transferini doğru paylaştım ilk kez Çuvalladım! Ve günah keçisi ilan edildim.Önemli değil.Evet bana inananları mahçup ettim.LİNÇ KAMPAYASI yapılmadan 3 gün önce ISRARLA önce Özrümü ve bedelini öderim sonra ; İFŞA ederim dedim.

Şu ana kadar asla bir savunma yapmadım! Halende yapmamaktayım.BANA KARŞI LİNÇ KAMPANYASI YAPANLAR 4 yıldır bana saldıran ve camiamızdaki kişilerle aramızı açan yaklaşık 8 kişilik hesap var onlarla bile iş birliği yaptılar.Küfürlü yazılarımı ve bazı yazmadığım montaj yazıları paylaştılar.Bana 4 yıldır spamladığım halde sürekli küfür eden bir fenerbahçe’li vardı birgün onu takibe aldım ve ettiğim küfürü GS li bir hesaba verdiler.O GS lide tüm GS hesaplarına GS liye küfretti diye yaydı. O dm yazısında sadece benim nikim var! Küfür ettiğim kişinin niki neden yok? Bu ALLAH korkusu olmayan kişi birde kendi çapında bir yazar..!! ATTIĞI BU İFTİRA VE YALANA İNANALAR bana saldırdı binlerce küfür yedim. KÖTÜ SÖZ SAHİBİNDİR dedim.2-3 tane GS li taraftar sayfası fb’lilerden aldığı telefonumu yaydı internete! Sağolsunlar arayan yaklaşık 100 den fazla kişiden 2 kişi dışında sıkıntı olmadı.

YİNEDE Ben Gerçek G.Saray kültürü olan ve gerçek hayattaki tüm GS lı dostlarımdan ÖZÜR DİLİYORUM lakin! O iftiracı ve Ahlaksız olanlardan dilemem.Bazıları hakkında da yasal işlem başlattım.

NE OLDU BİLİYOR MUSUNUZ? Bazı GS’li ve Fb liler omuz omuza verip bana saldırdı sosyal medya üzerinden en acı olanıda Kendi renkdaşlarım TRABZONSPOR ‘lular bunu görmezden geldi.Olsun Tüm TRABZONSPOR’lu kardeşlerimin canı ağ olsun.Bilenler bilir ben kavgama hep tek gittim.

GS’lı taraftarlara kırgınım ve artık GS ile alakalı paylaşımlar yapmayacağım.

En son piskopatrizeli tarafından düzenlendi; 03.09.2015, 15:15.

Yorum

• İnsanlıkla alakaları yokki. Ahlak yok ki . Emek nedir bilmezler. Hep bana hep bana derler. Bunlara ayrı bir lig kursun fenerasyon. azizeye maçtan önce maç kaç kaç bitsin diye sorsunlar . o skorlarla maç bitsin ve her sene şampiyon olsunlar...

Yorum

• Bu davadan hala birsey cikacagina inanan varmi hicbirsey cikmaz hep biz camia olarak hakliyken haksiz duruma dusuyoruz.

Yorum

• Trabzonspor tarfatari ersin gokaliogluna neden kiziyor anlamış degilim. Sikeci tayfasi yalan yanlis haberler ile kendi tarftarini bu olayin icinde tuttu. Ne yani ersin bu sekikde yazmasa sike sureci farklı mi gelisecekti. Bu yazilanlar bence taraftari olayın icinde tutmasi açısından gerekli. Dogru veya yanlis. Ersin gokaliogluna kizmaya gerek yok..
          BİZE HERYER TRABZON!!!
          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Ersin gokalioglu verdigi vaatlerle soylemlerle hep bizi kandirdi gundemden dusuncede galatasaray ibrahimovici aliyor yalanini atti ortaya su anda hesabi korumali su anda galatasaray ona spam saldirisi yapiyor yalanlari nedeniyle.

Yorum

• ersin denen zatla iilgili bir paylaşım vs. yapılmasa çok çok iyi olmaz mı? Adam bulmuş bir sosyal hesap, palavra atıp duruyor. En büyük arzusu da konuşulmak, kendisinden bahsedilmesini sağlamak. Biz de şöyle dedi, böyle dedi diyerek adamın isteğine alet oluyoruz.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu davadan hala birsey cikacagina inanan varmi hicbirsey cikmaz hep biz camia olarak hakliyken haksiz duruma dusuyoruz.
                İnanmasak bu sayfada olmam.

Unutmayacağım
                Unuuturmayacağım
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• şike sürecinin son durumu hakkında bilgi sahibi olan varmı? cas uefa fifa gibi kurumlara neden başvuru yapmıyoruz.? birşeyler yapacak mı kulüp yoksa Allah büyüktür du bakalım ne olacak deyip sus pus oturuyoz mu?
                  HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• Forumun temiz kalması açısından,
                    Malum şahsın isminin geçtiği tüm mesajların silinmesini talep ediyorum.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• Siz hic şikeciler lehine yalan yanliş haberler ile maniplasyon yapanlara kizan şikeci taraftari gordunuz mu. Bu iş kişisel mesele midir nedir anlamadim. Ersin gokalioglunun soylediklerinden kimin ne kaybi olmus. Bence onun gibi bir kac hesap ve yorumcu olsa sadece istedikleri zaman istedikleri haberi yapan sikeciler karsisinda daha etkili olurdu. Şike mahkemesi yaklastiginda ahaber muhabiri aziz yildirimin şikeyle ilgili soyledikleri ile ilgili haber yaparken araya şike davasinin kumpas oldugu ispatlandi diyor. Kim nerde ispatladi belli degil. Ama fbliler emre bola kizmiyor misal. Veya bir avukat vardi yine emre diye. Hicbir fbli ona hakarer etmiyor. Kisisel sorunlardan Trabzonspor bıktı usandi. Kendi derdinizi kendi aranizda halledin, eger varsa
                      BİZE HERYER TRABZON!!!
                      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• 2010-2011 sampiyonuyuz peki 2005-2006 dada hakkımız yendi cem papila tarafından bunada sesimiz cıkmalı.

Yorum

• Sahaya inip hakeme iki tokat çakacağım, takımı da sahadan çekeceğim diyen aziz yıldırım hakkındaki karar....

FENERBAHÇE A.Ş. idarecisi AZİZ YILDIRIM hakkında, 30.08.2015 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - ANTALYASPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA

Yakışır, vallahi yakışır....Uğur Meleke'nin dediği gibi, bu takıma bu başkan, bu futbola bu karar çok ama çok yakışıyor....
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• https://mobile.twitter.com/kuyumcuen...579585/photo/1 herseyin ozeti acaba kimden gitmis kesin emir cok zor tahmin etmek dusundum dusundum bulamadim sizce!!!
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu sayfada çok az kişi kalmış da olsak devam kardeşlerim
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X