Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sanmiyorum
    bunu yapabilmeleri icin davaya dahil olmak icin basvurmaiari gerek
    bunu yapamazlar bence, tabi bir avukat daha iyi bilir
    ayrica dedigin gibi usulen beraat etti kimisi yöneticileri, cas sa belge direk calinmamissa senin tarafindan usul islerini kabul etmiyor diye biliyorum

yine 50 kisi giderler, cas koridorunda bi kahve icip dönerler
    medyada yalan haberler cikarmak amacli
    ben bu davanın sonunda hakkımızı alacağımıza yürekten inanıyorum inşallah geçte olsa adalet tecelli edecektir.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben bu davanın sonunda hakkımızı alacağımıza yürekten inanıyorum inşallah geçte olsa adalet tecelli edecektir.
      İnanmak ve vazgeçmememek

Olacak, kazanacağız.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

sikecilerin küme düsecegine bende eminim
        ama hakkimizi verirlermi bilmiyorum
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

eğe CAS ve FİFA lehimize karar verirse tff nin yapacağı pek bişey kalmaz. fakat yıllarca avrupa yasaklısını göze alırlarsa orasını bilemem tabi.
          ben TFF dedim sen başkasını anla işte Celal bey

...

Türkiyede futbol ,federasyonlara bırakılacak kadar basit bir oyun değildir ...

imza /Siyaset
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben TFF dedim sen başkasını anla işte Celal bey

...

Türkiyede futbol ,federasyonlara bırakılacak kadar basit bir oyun değildir ...

imza /Siyaset
            ha tff ha başkası diyeyim o zaman tff tabiki kendi başına "gerekirse bilmem kaç yıl avrupaya gitmeyiz demez, diyemez"

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

sanırım fb yerel mahkemede biz beraat ettik gibi bir savunma yapacak ama orada ki beraatin nedeni başka bunlar şike yok diye beraat etmedi mahkeme kararını okuyan bunu hemen anlar. bu kakalaklar CAS ı kandırabileceklerini zannediyor.
              Celal kardeşim, bu kakalaklar da CAS'ı kandıramayacaklarını biliyorlar, hem de senden benden daha iyi biliyorlar ama kendi beraatlerini Yargıtay'a onattırana kadar, koltuklarını kaybetmemek için kendi taraftarlarına böyle şirinlikler yapacaklar. Yargıtay onayıp da aziz başkanlığı bırakıp köşesine çekilince tablo biraz daha netleşecek. O zamana CAS da devreye girerse fbnin sonraki yönetimi tamam kupayı verelim ama bizi küme düşürmeyin diye kulis yapmaya başlayacaktır.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Fb nin durumu ailesini notlarından, veli toplantısından ve hiçbir suçundan haber etmeyip sanki hiç karne almayacak olan yaramaz çocuğa benziyor.

Karne günü yaklaşıyor.

Biraz da onlar düşünsün sonrasında...
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Celal kardeşim, bu kakalaklar da CAS'ı kandıramayacaklarını biliyorlar, hem de senden benden daha iyi biliyorlar ama kendi beraatlerini Yargıtay'a onattırana kadar, koltuklarını kaybetmemek için kendi taraftarlarına böyle şirinlikler yapacaklar. Yargıtay onayıp da aziz başkanlığı bırakıp köşesine çekilince tablo biraz daha netleşecek. O zamana CAS da devreye girerse fbnin sonraki yönetimi tamam kupayı verelim ama bizi küme düşürmeyin diye kulis yapmaya başlayacaktır.
                  birilerinin bunlara nasıl beraat ettiklerini izah etmesi gerekiyor. gerekçeye hiç bakmadan biz şike yapmadık diyorlar

Yorum

• Hep demişimdir. O kupa birgün gelecek. Ama o kupa bize, adı sanı duyulmamış yabancı biri sayesinde gelecek.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Cas noktasında çok umutlu değilim.
                      Ama konu FİFA'ya taşınırsa, tüm bu eski yönetimin pisliğini temizlemek isteyen, temiz bir sayfa açmak isteyen yetkililer için önemli bir şans olur Türkiye'de şikeye ceza verilmesi.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cas noktasında çok umutlu değilim.
                        Ama konu FİFA'ya taşınırsa, tüm bu eski yönetimin pisliğini temizlemek isteyen, temiz bir sayfa açmak isteyen yetkililer için önemli bir şans olur Türkiye'de şikeye ceza verilmesi.
                        CAS kendi verdiği kararlarımı görmezden gelecek adamlar fb ye neden bu kadar az ceza verdiniz dedi

Yorum

CAS kendi verdiği kararlarımı görmezden gelecek adamlar fb ye neden bu kadar az ceza verdiniz dedi
                          Dava farklı ama. Şu anki itirazımız şikenin var olup olmadığı ile ilgili değil, UEFA'nın yerel lige karışmaması itirazı..

CAS UEFA'yı haklı görebilme ihtimali var. UEFA'nın Kazakistan'da aldığı kararlara göre CAS bizi haklı görebilir belki..

Bence de olay FİFA'da çözülecek..
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• FIFA topa girerse şikecilerin işi biter.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dava farklı ama. Şu anki itirazımız şikenin var olup olmadığı ile ilgili değil, UEFA'nın yerel lige karışmaması itirazı..

CAS UEFA'yı haklı görebilme ihtimali var. UEFA'nın Kazakistan'da aldığı kararlara göre CAS bizi haklı görebilir belki..

Bence de olay FİFA'da çözülecek..
                              CAS ı haklı bulabilir fakat tff yi haklı bulma ihtimali yok biz sadece uefa yı vermiyoruzdur heralde CAS a.

Yorum

CAS ı haklı bulabilir fakat tff yi haklı bulma ihtimali yok biz sadece uefa yı vermiyoruzdur heralde CAS a.
                                CAS ne derece bu işe karışır muallak bana göre.. Dünyada bir ilki yaşadığımız için söylemek oldukça güç..

Umarım CAS ile bu olay sonuçlanır..
                                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X