İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu davanın sonunda hakkımızı alacağımıza yürekten inanıyorum inşallah geçte olsa adalet tecelli edecektir.
Olacak, kazanacağız.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu davanın sonunda hakkımızı alacağımıza yürekten inanıyorum inşallah geçte olsa adalet tecelli edecektir.
ama hakkimizi verirlermi bilmiyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğe CAS ve FİFA lehimize karar verirse tff nin yapacağı pek bişey kalmaz. fakat yıllarca avrupa yasaklısını göze alırlarsa orasını bilemem tabi.
...
Türkiyede futbol ,federasyonlara bırakılacak kadar basit bir oyun değildir ...
imza /SiyasetHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben TFF dedim sen başkasını anla işte Celal bey
...
Türkiyede futbol ,federasyonlara bırakılacak kadar basit bir oyun değildir ...
imza /Siyasettff tabiki kendi başına "gerekirse bilmem kaç yıl avrupaya gitmeyiz demez, diyemez"
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım fb yerel mahkemede biz beraat ettik gibi bir savunma yapacak ama orada ki beraatin nedeni başka bunlar şike yok diye beraat etmedi mahkeme kararını okuyan bunu hemen anlar. bu kakalaklar CAS ı kandırabileceklerini zannediyor.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelal kardeşim, bu kakalaklar da CAS'ı kandıramayacaklarını biliyorlar, hem de senden benden daha iyi biliyorlar ama kendi beraatlerini Yargıtay'a onattırana kadar, koltuklarını kaybetmemek için kendi taraftarlarına böyle şirinlikler yapacaklar. Yargıtay onayıp da aziz başkanlığı bırakıp köşesine çekilince tablo biraz daha netleşecek. O zamana CAS da devreye girerse fbnin sonraki yönetimi tamam kupayı verelim ama bizi küme düşürmeyin diye kulis yapmaya başlayacaktır.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Cas noktasında çok umutlu değilim.
Ama konu FİFA'ya taşınırsa, tüm bu eski yönetimin pisliğini temizlemek isteyen, temiz bir sayfa açmak isteyen yetkililer için önemli bir şans olur Türkiye'de şikeye ceza verilmesi.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCas noktasında çok umutlu değilim.
Ama konu FİFA'ya taşınırsa, tüm bu eski yönetimin pisliğini temizlemek isteyen, temiz bir sayfa açmak isteyen yetkililer için önemli bir şans olur Türkiye'de şikeye ceza verilmesi.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS kendi verdiği kararlarımı görmezden gelecek adamlar fb ye neden bu kadar az ceza verdiniz dedi
CAS UEFA'yı haklı görebilme ihtimali var. UEFA'nın Kazakistan'da aldığı kararlara göre CAS bizi haklı görebilir belki..
Bence de olay FİFA'da çözülecek..Başkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDava farklı ama. Şu anki itirazımız şikenin var olup olmadığı ile ilgili değil, UEFA'nın yerel lige karışmaması itirazı..
CAS UEFA'yı haklı görebilme ihtimali var. UEFA'nın Kazakistan'da aldığı kararlara göre CAS bizi haklı görebilir belki..
Bence de olay FİFA'da çözülecek..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS ı haklı bulabilir fakat tff yi haklı bulma ihtimali yok biz sadece uefa yı vermiyoruzdur heralde CAS a.
Umarım CAS ile bu olay sonuçlanır..Başkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum