Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ha bu arada tazminat alacağız ,Trabzonu batıracağız diye haber portallarında sosyal medyada çığıran ''salaklara'' ( ) asbaşkanları sulukule dümbelekçisi Mahmut'un RTE abimiz bize söz verdi lafını tekrar tekrar düşünmelerini tavsiye ediyorum.

Birşey vermeden birşey alamazsınız ah koçerolar!
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu adamların kumpas dedikleri şey cemaatciler ise stadlarının ismi Ülker değil mi?O adam bildiğim kadarıyla cematci.Erdoğan ile düşman.
      Ahmakça işler.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ağabey olur mu hiiç.Allah muhafaza pek muhterem devlet büyüğümüz ne der İHO'ya sonra..
        1 Kasımda AK Parti istediği sonucu alamazsa yastayız der başkan ondan siyah takılıyoruz babacığım diye de noktayı koyar.

Bizim başkan işini bilir ,siz rahat olun
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Türkiyede adalet aramak genelevde bakire aramak gibidir kimse kusura bakmasın

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Kendi takımını 1 yılı şikeden, 1 yıl da ekonomik nedenlerden ötürü Avrupa'dan 2 yıl men ettiren adam nasıl federasyon başkanı olduysa,

Hırsızlar,arsızlar,yüzsüzler,bakara makaracı münafıklar nasıl baş olduysa,

Rıza'lar,bakanlar,çocuklar,kutular nasıl aklandıysa,

Öyle oldu.

Olması gerektiği gibi oldu.Her millet hak ettiği gibi yönetilirmiş ya, tam da hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz.

Hiç öyle başkalarını suçlamaya gerek yok.Suçlu biziz.

Sen vergi kaçırmak için çalışanını asgari ücretli gösteriyorsan,3 kuruş daha az vereyim diye 500 bin TL'ye sattığın evi 200 bin TL'den gösteriyorsan sen de hırsızsın.

Naylon faturalar kestirip karşılığında hatır çekleri verip onları bankadan iskonto ettirerek bankaları hortumluyorsan hırsızsın demektir.

Yahu trilyonluk adamlar var yolunu bulup kendine işsizlik maaşı bağlatan.Hırsız oğlu hırsız seni.

Faturasız dünyanın satışını yapıp 3 milyon olan cironu 500.000 diye beyan ediyorsan sen de hırsızsın.

Polise,memura,maliyeciye,teftişçiye rüşvet yediriyorsan ya da yiyorsan hırsızsın.

Bir milletin yarısı hırsız olursa tepesinin öyle olmasından daha doğal ne olabilir? Süt neyse kaymağı da odur.

Elimize gelen her ahlaksızlık fırsatını ahlaksızlık yaparak değerlendiriyorsak yönetenler niçin öyle yapmasın?

Sen yolunu bulmayı beceriyorsun da elalem niye yapmasın bunu.Bir sen misin akıllı...

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın bu ülkede küme düşmesi falan düşünülemez.Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz siz.''E ama İtalya'da,Fransa'da,İngiltere'de böyle değil'' dersen vururum ağzına orakla.Senin ülkenin büyüklüğü ve kudreti saraya bakılınca anlaşılıyormuş.

Sen ''yiyorlar ama çalışıyorlar da'' diye gidip oy verirsen Fenerbahçe'de başarılı bir takım.Adamlar yandex yandex diye her gün çalışıyor,bir sürü iyi transfer yapıyorlar.Galatasaray Uefa Kupasını aldı,Fener yarı final gördü,Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin kapısından döndü.Adamlar yiyor da çalışıyor da...

Yorum

• aziz yıldırım elinde adalete fener yak dosyalarıyla şike algısını tam tersine çevirirken kendi yönetimin taraftar zoruyla başvuru yapıyordu.

Oy verme olayını geçtim tüm bunlar yaşanırken "kendi şehrimizde" hala şike anıtının olmayışı, yapılmaması insanı çok rahatsız ediyor.

He, bizim çabamız olmadan da olmaz mıydı ? olurdu. Olması gereken de buydu zaten. Ama Türk adaleti sağolsun. Ülkesini herkesten çok seven insanları ülkesine düşman ettiler. Hesap sormaya gücüm yetmez belki ama hayatım boyunca şu günleri unutursam namerdim.
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ülke olarak kimleri,neleri aklamadık ki ? Bu çıkacak sonuç zaten yeniden yargılama denilen safsatadan belliydi o nedenle süpriz değil yani.Ortada o kadar çelişki var ki insan hangisinden başkayacağını şaşırıyor. Bu ülkede bir olayı anayasa mahkemesi bile sonuçlandırsa şüpheyle bakacaksın. Maalesef güzel yurdumda olmayan birşeyi istiyoruz !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bu meseleden bir şey çıkmasını istiyorsanız, cemaatin ipleri yeniden ele almasını bekleyeceksiniz.
                  o zaman yeniden açılır bu dosyalar.
                  bu dava dibine kadar siyasidir.
                  biz reza'dan, a.ağaoğlu'ndan gelen paralarla transfer yaparken de itiraz etmeliydik saf anadolu çocuğu pozu keseceksek.

o artık hikaye. bize kan parası çokça ödendi. ama yönetim ahlaksız olduğu kadar beceriksiz de olunca o paralar da saçma sapan yerlerle uçtu gitti.
                  geriye küme düşmeme mücadelesi verecek bu reziller topluluğu kaldı elimizde.

geçmiş olsun.

Yorum

• Şike davasının savcısı ve mütalaasını hazırlayan.

Abdullah Mirza Coşkun'un geçmiş davalarına baktım da oldukça ilgi çekici.

Çarşı grubuna açılan terör davasında, Mehmet Baransu'nun terör yüzünden ifadeye çağrılması meselelerinde hep bu savcı var.

Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı üyesi 35 kişinin yargılandığı davada savcı, ‘darbeye teşebbüs, terör örgütü ve çete’ suçlarından beraat istedi. Savcı 10 sanığa ise ‘izinsiz gösteri’den 3 yıl hapis talep etti

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Bağımsız ve tarafsız olması gereken savcı'nın sanki birinin emir ve komutası çerçevesinde harekat ettiği gözlemleniyor.

Dolayısı ile illaki yargıda bir '' paralel yapı '' aranıyor ise bu savcıya bakmak yeterlidir.

Yorum

• Yine aynı şeyi gündeme getirmek gibi olacak ama "Trabzonspor derhal ligden cekilmeli". Bu yönetim bunu yapamaz ama taraftar baskı oluşturursa yapılabilir. Böyle bir ülkede futbolun hiç bir manası yok
                      -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                      https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Bu TFF'ye sokulan adamlara güvenenler Canhan Çakıroğlu'nun tweetlerini biraz incelesin altlarda görürsünüz ne kadar işe yaradığını

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yine aynı şeyi gündeme getirmek gibi olacak ama "Trabzonspor derhal ligden cekilmeli". Bu yönetim bunu yapamaz ama taraftar baskı oluşturursa yapılabilir. Böyle bir ülkede futbolun hiç bir manası yok
                          Bu dediğini hiç bir yönetici ve yönetim yapmaz !

Yorum

• bu şike olayında herkes yazıyor çiziyor hangisine inanacagımı sasırdım.herkes kendi acısından umutlu konusuyor toz pembe ancak dogrusu ney sosyal platformlardada öyle keza bakalım sonunda ne olacak merakla bekliyorum.

Yorum

• Yıllar önce hakim Deniz Gezmiş'e sordu neden gülüyorsun?
                              Deniz Gezmiş: Mahkeme duvarında ''Adalet' yazıyor ona gülüyorum.
                              Ruhun şad olsun güzel insan...

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yıllar önce hakim Deniz Gezmiş'e sordu neden gülüyorsun?
                                Deniz Gezmiş: Mahkeme duvarında ''Adalet' yazıyor ona gülüyorum.
                                Ruhun şad olsun güzel insan...
                                kesinlikle helal olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X