Verir kardeşim sanane?senin burda ona hakaret etme hakkın nereden geliyor.yavşağın,hak hukuk tanımazın,haram yiyicinin önde gidenine herkes rahatlıkla oy verdim,vereceğim diyorda biri kalkmış teröriste oy vereceğim demiş çokmu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Davalarin mahkeme salonlarinin dört duvari arasinda kalmadigi, dünyanin gözleri ve kulaklari önünde
yer aldigi günümüzde, hem davasini kazanip hemde kafasini kurtaranlarin sayisi kumpasa baglanarak
artmaktadir. Ellerinde tuttuklari iktidar ve medya gücünün verdigi güvenle davranan tuzukurular, adaletlerinin
gecerliliginin kalmadigini milletin görmedigini saniyorlar.
Türkiyede gördügüm bazi mahkemelerdeki adaletin tecellisi ve o tecelliye katgida bulunan siyasiler, sizin
adaletiniz ne belirsiz ve güvenilmez seymis.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar, hadi bu mahkeme tiyatroydu hepimiz biliyoruz, peki yargıtay aynı yargıtay, daha önce onadığı şeyin tersini nasıl onayacak şimdi, bu konuyu güzelce açıklayacak olan var mı?
orda da çeşit çeşit bölümler, satılmış olan olmayanlar mı var?
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
iyi de fatih kardeşim . ben ona cevap yazdım . sana ne oluyor . ben senden bi görüş falan istemedim .
durduk yere bana neden cevap yazma gereği duydun .
cevap hakkı doğarsa sadece yazdığım adam ve forum yöneticisi bana geri dönebilir .
sizin böyle bir cevap verme zorunluluğunuz veya yetkiniz mi var .
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu toplumsal bilinç var mı Trabzon şehrinde?
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgenekon ve Balyoz davalari düzmecedir, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin lütfen cünkü o davada söz konusu olan Tsk nin muvazzaf subaylari ve ülkenin vatansever aydinlaridir, elmayla armutu karistirmayalim.
Pkk liya gore Kck duzmece
Akp'liye gore 17-25 aralik duzmece
Fenerliye gore sike duzmece
Cemaatciye gore paralel duzmece
Biri diyor ki cumhuriyet elden gidiyordu onun icin yaptim, digeri islam elden gidiyordu onun icin yaptim vs...
Sonucta herkes ulvi gordugu amac ugruna hukuku cignemis.
Bunun bir sonu yok.
Herkes kendi yakin oldugu grubun ozelestirisini yapip,hukuku oncelik haline getirmeden bu memlekette hep boyle devam eder gider...
Yorum
-
Ya kardeşim bırak şimdi demagoji yapmayı.burada senelerdir fikirlerimizin çatıştığı anlarda sinirlerimize hakim olamadığımız anlar oldu lakin burada yek vücuduz, yanlıştan birbirimizi uyararak çıkmak varken sen kalkmış hiç sözlü yorumlaşman bile yokken adama hakaret ediyorsun.burada forum yönetimi kadar üyelerinde birbirinin hakkını koruması gerekiyor,çünkü burası kaliteli bir platform,öyle kafana göre hakaret etme şansın yok.
Yorum
-
Şu anda en acıklı halde olanlar o kararı verenler ....
Çok ama çok rahatım. Bu akşam aklandık paklandık diye zil takan gerizekalılarda dahil herkes ayarlanmış bir senaryonun oynandığını biliyor. Gerçekten şu kararın altına imza atanların yerinde olmak istemezdim. Kenefe düşeyim ,kuburda yüzeyim gene de istemezdim.
Yazık!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden hep sadece akp. chp ve mhp de bunlara destek olmadimi? Bu 3 partinin bugune kadar birlestigi tek nokta şikeciler aklamakti. Baska varsa soyleyin....
Erken seçim ister, olur. Şikecileri aklamak ister, olur. Yolsuzluk dosyalarını kapatmak ister, olur. Monarşik bir sistemle yönetiliyoruz. Demokrasi, hukuk gibi terimler sadece kağıtlarda kaldı.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
-
Burada hükümete toz kondumu hemen chp'li mhp'li damgası yiyoruz. Ben açıklamaktan uzun uzun yazmaktan konuşmaktan bıktım usandım artık... Sizlere üzülerekte söyleyim aralıkta yüksek ihtimal iho seçilecek inşallah ben yanılırım.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum