Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tapelerin delil olmaktan çıkarılmasını mahkeme başkanı reddetmişti bunu tartışmaya bile gerek yok.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• benım sahsi fikrim kongreyı guzel besler ıho ve yenıden kazanır ... c.baskanın onayıyla kımsede karsısında aday olmaz aha buraya not dusuyorum demıdtı dersınız...
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yakında çıkacak zaten. Borç 450 milyon TL'ye yaklaşmışken, aklı varsa kaçar.....
        nerden biliyorsunuz, klübün muhasebesini sizmi tutuyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benım sahsi fikrim kongreyı guzel besler ıho ve yenıden kazanır ... c.baskanın onayıyla kımsede karsısında aday olmaz aha buraya not dusuyorum demıdtı dersınız...
          eğer Cumhurbaşkanının tehdidi ile adaylıktan çekileceklerse diğer adaylar ozaman kimin seçileceğinin önemide yok bence.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ........
            En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 18.09.2015, 15:33.
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eğer Cumhurbaşkanının tehdidi ile adaylıktan çekileceklerse diğer adaylar ozaman kimin seçileceğinin önemide yok bence.

sanıyormusunkı ıhonun karsısındakı aday cumhur baskanının adamı degildi ???
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sanıyormusunkı ıhonun karsısındakı aday cumhur baskanının adamı degildi ???
                ozaman niye çırpınıyoruz seçim için şimdi iho nun karşına kim çıkabilir?

Yorum

Mahkemede kabul edip, çıktıkları spor programlarında, twitter'da vs. bizi kes-yapıştır, uydurma tapelerle yargıladılar diye kendilerine koşulsuz-şartsız biat eden safları kandırmaya çalışmışlardı.....
                  yoo yanlışınız var.
                  mahkemeye gidenler bazı tapeleri dinlediklerini hatta ekşioğlunun hakime tamam teşekkür ederim dediğini söyledi.
                  cnnturk de ahmet hakan ile aziz program yaparken de ben kulaklarım ile duydum.
                  ahmet hakan tapeler doğru mu dedi. aziz evet dinledik bazılarını doğru dedi mırın kırın edip sonra başka konuya geçtiler hemen
                  ha belki sonra yeniden yargılama filan çıkınca sizin dediğiniz gibi demeye başlamış olabilirler.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tapelerin delil olmaktan çıkarılmasını mahkeme başkanı reddetmişti bunu tartışmaya bile gerek yok.
                    hayır tapeleri kabul ettiler mi etmediler mi.
                    ettiler.
                    en başından beri bunu vurguluyorum ben. tapeleri kabul ettiler. mahkeme de, tv ekranlarında evet dinledik doğru dediler.
                    bunu dedikten sonra adli yargıdan hiç ceza almasınlar önemli değil ama sportif yargıdan kesin ceza alırsın.
                    bizim asıl bunun üstüne gitmemiz lazımdı en başından beri
                    ama ne bilim kimse bu açıdan bakmadı. ben de etkim bu kadar arkadaş

Yorum

• İlk olarak Ömer_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nerden biliyorsunuz, klübün muhasebesini sizmi tutuyorsunuz.
                      Klübün muhasebesini ben tutmuyorum ama takip ediyorum. Klübün kendi açıkladığı borç 350 milyon TL ve bu tabloda oyunculara, teknik ekibe ödenecek maaşlara, primlere yer verilmemiş....Hatta konuyla ilgili yerel basında detaylı bir yazı çıkmıştı....Aşağıda iletiyorum, lütfen siz de okuyun...

Trabzonajans.com - Levent TAN

Üstünsalih'e sorular!

Trabzonspor yönetimine bakıyorum - 11 kişi kalan yönetimine - ekonomiyi bilen, anlayan bir tek kendisini görebiliyorum. Abdi Serdar Üstünsalih, Türkiye'nin en büyük 7. bankasında en etkili 7 isimden biri. Türkiye'deki en büyük bütçeye sahip dördüncü spor kulübünde ikinci en yetkili adam.

"Elbet bir bildiği vardır" diyorum ve kamuoyu adına soruyorum;

Sn. Üstünsalih;*sizin Başkan Yardımcılığı yaptığınız Trabzonspor A.Ş'nin sportif bölümünde bulunan futbolcu sayısı 29. Bir teknik direktör, bir sportif direktör ve 4 yardımcı var. Bu personellere bir yıl boyunca ödenecek garanti ücret 27 Milyon 384 bin 675 Euro + 21 Milyon 224 bin 250 TL ve 1 Milyon 900* bin dolar. Trabzonspor, sadece 9 Haziran 2015'ten sonra transfer ettiği futbolcular için 9 Milyon 950 bin Euro bonservis bedeli / imza parası ödeyecek. Türkiye'deki şartlar bilinmez ama hadi Euro ne düştü, ne de yükseldi diyelim. Bugünkü pariteye göre*147 Milyon 464 bin 290 TL.*Bunun sadece bir oyuncu için 15 bin Euro'ya varan maç başı ücretleri var, primleri var. Trabzonspor yılda en az 45 maç oynuyor.

"Ödemem, ödeyemem, ödeyemiyorum, ödemeyeceğim" diyemezsiniz. Bunlar ödenecek. Peki ama nasıl?

********************************************** **** ****** *********** *********** *

Sizin Başkan Yardımcılığı yaptığınız Trabzonspor A.Ş'nin futbolcular hariç 257 personeli var. Sadece geçtiğimiz yıl kulüp bu personele maaş ve ikramiyeler için 5 milyon 525 bin TL ödemiş. Futbol takımının seyahat, kamp ve müsabaka giderleri var. Tescil, lisans, stadyum, mutfak, danışmanlık, amortisman ve irtifak, vergi, ceza ve diğer giderleri var. Bunların tamamı birleşince*65 Milyon TL'yi buluyor.

Bu sene bunları da "ödemem, ödeyemem, ödeyemiyorum, ödemeyeceğim" diyemezsiniz. Bunlar ödenecek. Peki ama nasıl?

Sizin Başkan Yardımcılığı yaptığınız Trabzonspor A.Ş'nin futbolcularına ve teknik kadrosuna yapmış olduğu ödemelerden doğan*72 Milyon 900 bin TL*vergi, fon ve stopaj borcu var. *Trabzonspor'un 1 yıl içinde ödeyeceği banka kredisi*67 Milyon TL.*Uzun vadede durum daha da vahim.

"Ben bunları ödemem, ödeyemem, ödeyemiyorum, ödemeyeceğim" diyemezsiniz. Bunlar ödenecek. Peki ama nasıl?

************************************************** ******** *********** *********** *

Sizin Başkan Yardımcılığı yaptığınız Trabzonspor A.Ş geçtiğimiz yıl 112 Milyon TL zarar etmiş. Borçlanması Ağustos 1 itibariyle*327 Milyon 500 bin TL*olmuş. Üzerine 8 yeni transfer, 1 teknik direktör, 1 sportif direktör, 4 yardımcı gelmiş. En az*131 Milyon 837 TL*daha eklenmiş. (*)

Bu nasıl ödenecek Sayın Üstünsalih? Trabzonsporluların bunu bilmeye hakkı yok mu?

Trabzonspor geçtiğimiz yıl yayın gelirlerinden 53 Milyon 797 bin TL kazanmış. Bununla mı ödeyeceksiniz tümünü?

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nden elenmiş, turnuvada kaldığı sürede 3 Milyon 240 bin Euro kazanmış. Bununla mı ödeyeceksiniz?

Trabzonspor bu dönem 12 futbolcu göndermiş, 7'si bedava. Elde ettiğiniz gelir 4 Milyon 800 bin Euro. Bununla mı ödeyeceksiniz?

Trabzonspor 2275 kombine satmış. Çoğu taraftar gruplarına. Bununla mı ödeyeceksiniz?

Forma satışı Temmuz ayında 200 civarında. Bununla mı ödeyeceksiniz bu kadar borcu?

Satacak hisse, arttıracak sermaye, yenecek kredi kalmadı. Elden çıkarılacak bir Adrian, bir Henrique, bir Olcan, bir Tolga, bir Volkan yok. Sponsor yok, reklam geliri yok, marka değeri yok. Ne düşünüyorsunuz, ne planlıyorsunuz Sayın Üstünsalih.

Bir çıkış yolu görüyor musunuz?

Bu tablo geceleri rüyalarınıza girmiyor mu?

Benim giriyor...

Ben Trabzon'un sokaklarında yaşıyorum. Mahalle aralarında, caddelerinde geziyorum. Kıt kanaat geçinen insanların bir tek maçı izlemek, 90 dakikalık heyecan ve sevinç için yaptığı fedakarlıkları görüyorum. Vicdanım çığlık atıyor.

Sizin atmıyor mu? Uykularınız kaçmıyor mu sayın Üstünsalih?

Çıkıp kamuya cevap verme gereği görmüyor musunuz?

Beşiktaş'ı yendikten sonra*''Güzel galibiyetti, deplasmanda 3 puan aldığımız için mutluyuz. Bu sene şampiyonluğa oynayacağız''*demek kolay.

************************************************** ******************** *********** *********** *

Türkiye'nin en büyük 7. bankasında, Türkiye'nin en büyük 4. futbol kulübünde aldığınız üst düzey görevin hakkı bu mu?

Trabzonspor her yıl şampiyonluk için sahaya çıkıyor, her yıl şampiyonluğa oynuyor ama bu sezon şampiyon olmaktan başka seçeneği yok. Tek ihtimal. Ya hep, ya hiç.

Allah vere de ola!

Yüzlerce etken, binlerce değişken ve şans faktörünün yüzde 100 etkili olduğu dünyanın en riskli oyununda en uç olasılığa 48 yıllık camianın, milyonlarca insanın kaderini bağladınız!

459 Milyon sayın Üstünsalih...*

Hiç suçluluk, sorumluluk duymuyor musunuz?

Hiç,*''Biz ne yaptık böyle''*demiyor musunuz?

''Ne yapıyoruz'', ''Ne yapacağız'', ''Ne için'', ''Değer mi''*diye sormuyor musunuz kendinize!.

Siz sormuyorsanız, biz soralım...

Ne yapıyorsunuz sayın Üstünsalih?

Trabzonspor'un sürekliliği, camianın yarını adına akılcı bir stratejiniz var mı?

Bu kumarın olası sonuçlarından doğacak riski telafi edebileceğiniz bir planlamaya sahip misiniz?

Sahi ne diyorsunuz?

---------------------------------

(*) - Trabzonspor Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdiği ve* 327 Milyon 500 bin TL borçlanma gözüken yıllık bilançosunda yeni sezon öncesi Teknik heyet, sportif direktör ve transfer edilen futbolcuların maliyetleri eklenmemiştir.
                      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Klübün muhasebesini ben tutmuyorum ama takip ediyorum. Klübün kendi açıkladığı borç 350 milyon TL ve bu tabloda oyunculara, teknik ekibe ödenecek maaşlara, primlere yer verilmemiş....Hatta konuyla ilgili yerel basında detaylı bir yazı çıkmıştı....Aşağıda iletiyorum, lütfen siz de okuyun...

Trabzonajans.com - Levent TAN

Üstünsalih'e sorular!

Trabzonspor yönetimine bakıyorum - 11 kişi kalan yönetimine - ekonomiyi bilen, anlayan bir tek kendisini görebiliyorum. Abdi Serdar Üstünsalih, Türkiye'nin en büyük 7. bankasında en etkili 7 isimden biri. Türkiye'deki en büyük bütçeye sahip dördüncü spor kulübünde ikinci en yetkili adam.

"Elbet bir bildiği vardır" diyorum ve kamuoyu adına soruyorum;

Sn. Üstünsalih;*sizin Başkan Yardımcılığı yaptığınız Trabzonspor A.Ş'nin sportif bölümünde bulunan futbolcu sayısı 29. Bir teknik direktör, bir sportif direktör ve 4 yardımcı var. Bu personellere bir yıl boyunca ödenecek garanti ücret 27 Milyon 384 bin 675 Euro + 21 Milyon 224 bin 250 TL ve 1 Milyon 900* bin dolar. Trabzonspor, sadece 9 Haziran 2015'ten sonra transfer ettiği futbolcular için 9 Milyon 950 bin Euro bonservis bedeli / imza parası ödeyecek. Türkiye'deki şartlar bilinmez ama hadi Euro ne düştü, ne de yükseldi diyelim. Bugünkü pariteye göre*147 Milyon 464 bin 290 TL.*Bunun sadece bir oyuncu için 15 bin Euro'ya varan maç başı ücretleri var, primleri var. Trabzonspor yılda en az 45 maç oynuyor.

"Ödemem, ödeyemem, ödeyemiyorum, ödemeyeceğim" diyemezsiniz. Bunlar ödenecek. Peki ama nasıl?

********************************************** **** ****** *********** *********** *

Sizin Başkan Yardımcılığı yaptığınız Trabzonspor A.Ş'nin futbolcular hariç 257 personeli var. Sadece geçtiğimiz yıl kulüp bu personele maaş ve ikramiyeler için 5 milyon 525 bin TL ödemiş. Futbol takımının seyahat, kamp ve müsabaka giderleri var. Tescil, lisans, stadyum, mutfak, danışmanlık, amortisman ve irtifak, vergi, ceza ve diğer giderleri var. Bunların tamamı birleşince*65 Milyon TL'yi buluyor.

Bu sene bunları da "ödemem, ödeyemem, ödeyemiyorum, ödemeyeceğim" diyemezsiniz. Bunlar ödenecek. Peki ama nasıl?

Sizin Başkan Yardımcılığı yaptığınız Trabzonspor A.Ş'nin futbolcularına ve teknik kadrosuna yapmış olduğu ödemelerden doğan*72 Milyon 900 bin TL*vergi, fon ve stopaj borcu var. *Trabzonspor'un 1 yıl içinde ödeyeceği banka kredisi*67 Milyon TL.*Uzun vadede durum daha da vahim.

"Ben bunları ödemem, ödeyemem, ödeyemiyorum, ödemeyeceğim" diyemezsiniz. Bunlar ödenecek. Peki ama nasıl?

************************************************** ******** *********** *********** *

Sizin Başkan Yardımcılığı yaptığınız Trabzonspor A.Ş geçtiğimiz yıl 112 Milyon TL zarar etmiş. Borçlanması Ağustos 1 itibariyle*327 Milyon 500 bin TL*olmuş. Üzerine 8 yeni transfer, 1 teknik direktör, 1 sportif direktör, 4 yardımcı gelmiş. En az*131 Milyon 837 TL*daha eklenmiş. (*)

Bu nasıl ödenecek Sayın Üstünsalih? Trabzonsporluların bunu bilmeye hakkı yok mu?

Trabzonspor geçtiğimiz yıl yayın gelirlerinden 53 Milyon 797 bin TL kazanmış. Bununla mı ödeyeceksiniz tümünü?

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nden elenmiş, turnuvada kaldığı sürede 3 Milyon 240 bin Euro kazanmış. Bununla mı ödeyeceksiniz?

Trabzonspor bu dönem 12 futbolcu göndermiş, 7'si bedava. Elde ettiğiniz gelir 4 Milyon 800 bin Euro. Bununla mı ödeyeceksiniz?

Trabzonspor 2275 kombine satmış. Çoğu taraftar gruplarına. Bununla mı ödeyeceksiniz?

Forma satışı Temmuz ayında 200 civarında. Bununla mı ödeyeceksiniz bu kadar borcu?

Satacak hisse, arttıracak sermaye, yenecek kredi kalmadı. Elden çıkarılacak bir Adrian, bir Henrique, bir Olcan, bir Tolga, bir Volkan yok. Sponsor yok, reklam geliri yok, marka değeri yok. Ne düşünüyorsunuz, ne planlıyorsunuz Sayın Üstünsalih.

Bir çıkış yolu görüyor musunuz?

Bu tablo geceleri rüyalarınıza girmiyor mu?

Benim giriyor...

Ben Trabzon'un sokaklarında yaşıyorum. Mahalle aralarında, caddelerinde geziyorum. Kıt kanaat geçinen insanların bir tek maçı izlemek, 90 dakikalık heyecan ve sevinç için yaptığı fedakarlıkları görüyorum. Vicdanım çığlık atıyor.

Sizin atmıyor mu? Uykularınız kaçmıyor mu sayın Üstünsalih?

Çıkıp kamuya cevap verme gereği görmüyor musunuz?

Beşiktaş'ı yendikten sonra*''Güzel galibiyetti, deplasmanda 3 puan aldığımız için mutluyuz. Bu sene şampiyonluğa oynayacağız''*demek kolay.

************************************************** ******************** *********** *********** *

Türkiye'nin en büyük 7. bankasında, Türkiye'nin en büyük 4. futbol kulübünde aldığınız üst düzey görevin hakkı bu mu?

Trabzonspor her yıl şampiyonluk için sahaya çıkıyor, her yıl şampiyonluğa oynuyor ama bu sezon şampiyon olmaktan başka seçeneği yok. Tek ihtimal. Ya hep, ya hiç.

Allah vere de ola!

Yüzlerce etken, binlerce değişken ve şans faktörünün yüzde 100 etkili olduğu dünyanın en riskli oyununda en uç olasılığa 48 yıllık camianın, milyonlarca insanın kaderini bağladınız!

459 Milyon sayın Üstünsalih...*

Hiç suçluluk, sorumluluk duymuyor musunuz?

Hiç,*''Biz ne yaptık böyle''*demiyor musunuz?

''Ne yapıyoruz'', ''Ne yapacağız'', ''Ne için'', ''Değer mi''*diye sormuyor musunuz kendinize!.

Siz sormuyorsanız, biz soralım...

Ne yapıyorsunuz sayın Üstünsalih?

Trabzonspor'un sürekliliği, camianın yarını adına akılcı bir stratejiniz var mı?

Bu kumarın olası sonuçlarından doğacak riski telafi edebileceğiniz bir planlamaya sahip misiniz?

Sahi ne diyorsunuz?

---------------------------------

(*) - Trabzonspor Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdiği ve* 327 Milyon 500 bin TL borçlanma gözüken yıllık bilançosunda yeni sezon öncesi Teknik heyet, sportif direktör ve transfer edilen futbolcuların maliyetleri eklenmemiştir.
                        bi yazar kafasına göre bilanço çıkarıp kuyuya taş atmış buna inanmak zorunda değiliz.helede azılı muhalif spor sitesiyse yalan olma ihtimali çok kuvvetli.kaldıki oyuncuların maaşları tıkır tıkır ödeniyor,bugün onlarca milyon dolar değerinde futbolcularımız var,satıyoruz desek kapımızda kuyruk olacak bir çok takım var.

Yorum

• Şike davasının (yurtdışı) dönüm noktasındayız. 10 gün içinde CAS'a başvurmamız gerekiyor. Trabzonspor camiası kenarda İHO'yu bekleyip bu işin sorumluluğundan kaçamaz. Camia İHO'ya görevini yapması hususunda baskı yapmalı. Bu süreci takip etmeli. Medyanın boş olmadığını göstermeli. Yoksa olası bir ihanetten tüm camia sorumlu olur ki o zaman bu takımı tutmanın da pek manası kalmaz. Son düzlükteyiz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• 327 milyon borç rakamını bizzat klüp yani yönetim KAP'a bildirmiş, yani yazar kafasından bilanço çıkarmamış. Yazıyı yazan kişi bu rakamın içinde teknik heyet, sportif direktör ve transfer edilen futbolcuların maliyetlerinin eklenmediğini de net olarak belirtmiş ve siz inanmak zorunda değiliz diyorsunuz. İnanmayın, sizi inandırmak mecburiyetinde değiliz ama siz inansanız da inanmasanız da borç bu, tablo bu.
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Bugünkü şike davasında Trabzonspor'un avukatlarının Gümüşdağ karşısındaki sessizlikleri çok düşündürücü.

CAS süreci için endişeliyim. İnşaallah bir haltlar karıştırmazlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• gelecekte oyunculara ödenecek muhtemel paralar hiç bir zaman bilançoya yazılmaz işleyiş böyledir bunu idrak edemeyen yazarın çıkardığı tabloya inanmak mümkün değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X