Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    acaba fifa'da da istedigimiz olmazsa, fifa'yi da geri dönüp cas'a sikayet etme hakkimiz var mi?
    Var CAS'tan sonra IFM baslar

Envoyé de mon HT20 en utilisant Tapatalk
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende biliyorum Şike kararı var olduğunu ama malesef bu işi burda bitirebilecekken Cas yokuş yaptı resmen neden yaptığınıda sadece 2013 öncesine karışamam maddesine bağlamak kendimizi kandırmak olur, Koç Yapı Kredi,Hükümet& Reis,Kodamanlar,hepsi bir olup bu işi kapattılar malesef.
      Kapata kapata kapatamadınız şu davayı be kardeşim Kaçıncı kez kapandı, bitti deniyor. Hemen yelkenleri indirmeyin. Sapmalar olsada süreç öngörülen şekilde ilerliyor. FİFA'ya taşınacağı duruşmanın ilk gününden dahi tahmin ediliordu zaten. FİFA'dan olumsuz sonuç alınırsa hep birlikte endişe etmeye başlayabiliriz. Daha erken.

İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      acaba fifa'da da istedigimiz olmazsa, fifa'yi da geri dönüp cas'a sikayet etme hakkimiz var mi?
      CAS, sonra da İFM süreci başlar o zaman.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kapata kapata kapatamadınız şu davayı be kardeşim Kaçıncı kez kapandı, bitti deniyor. Hemen yelkenleri indirmeyin. Sapmalar olsada süreç öngörülen şekilde ilerliyor. FİFA'ya taşınacağı duruşmanın ilk gününden dahi tahmin ediliordu zaten. FİFA'dan olumsuz sonuç alınırsa hep birlikte endişe etmeye başlayabiliriz. Daha erken.

Av. Nusret Bey açıkladı.
        Hangi yollara başvurmamızın doğru olacağını Avrupa'daki hukukçularımızla da görüşerek karar vereceğiz dedi.
        Daha bu iş bitmedi. IFM ve/veya FIFA son sözü söylenmedi.
        İmtihan dünyası bu dünya. Sabır ister, tevekkül ister, öldüm bittim dediğin anda gelir en güzel mucizeler
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

Istedigimizin olmamasi gibi bir durum soz konusu olamaz sonuc yuzde 100 kurallar cok acik ama sorunun cevabini vereyim emin olmamakla birlikte cas a var diye biliyorum , lakin ifm ye oldugunu kesin biliyorum..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Istedigimizin olmamasi gibi bir durum soz konusu olamaz sonuc yuzde 100 kurallar cok acik ama sorunun cevabini vereyim emin olmamakla birlikte cas a var diye biliyorum , lakin ifm ye oldugunu kesin biliyorum..

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Av. Nusret Bey açıkladı.
              Hangi yollara başvurmamızın doğru olacağını Avrupa'daki hukukçularımızla da görüşerek karar vereceğiz dedi.
              İmtihan dünyası bu dünya. Sabır ister, tevekkül ister, öldüm bittim dediğin anda gelir en güzel mucizeler
              Dondun mu hopali niye gittin niye geldin anlamadik ama hosgeldin..

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Av. Nusret Bey açıkladı.

Yorum

• Elimizde kapı gibi CAS gerekçeli kararı varken sadece süreci uzatırlar ama sonuçtan hiç şüphe duymuyorum...O değil de inşallah şikeciler gaza gelip UEFA aleyhine dava açarlar. O zaman herşey daha eğlenceli olur
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    önümüzde bir 3 yil daha var o zaman desenize...

Yorum

• FIFA ne kadar süre içerisinde karar verecek acaba? 3 ay diyen var 3 yıl diyen var herkes farklı şeyler söylüyor.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ülkedeki çirkinlikler, sahtekarlıklar, namussuzluklar, hırsızlıklar, ahlaksızlıklar, vicdansızlıklar, menfaatçilik, kutuplaşma, ayrımcılık, sevgisizlik, vefasızlık vs....beni çok yordu ve yıprattı. Bir süre ara vermiştim yazmaya ama dünkü karardan sonra rahatlamak için bu çok özel sayfaya aranıza geri döndüm.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Elimizde kapı gibi CAS gerekçeli kararı varken sadece süreci uzatırlar ama sonuçtan hiç şüphe duymuyorum...O değil de inşallah şikeciler gaza gelip UEFA aleyhine dava açarlar. O zaman herşey daha eğlenceli olur
                          O zaman zokayı yerler.
                          FIFA son kale ama 2-3 yıl sürerse bu fena
                          Sonu ne olursa olsun ve ne kadar sürerse sürsün gidilmeli
                          2010-2011 Şampiyonu 82 Alınteri puanla TRABZONSPOR
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Fifa da ceza vermezse zaten dünyada emsal oluşturur..

Düşünsenize şike yaptı kulup sadece avrupadan men yedi.. Maçlar oynanmadan biter..

Allah fenerbahçeye şike yapacağı günleri nasip eder inşallah

Yorum

• Celalcum ümidi kesmediysa sorun yok demektur.
                              Ne dersun Celal uşağum?
                              Ha pu CAS da tam şerefsiz çikti ula
                              Vazgeçmek yok uşaklar, sonuna kadar FIFA sonuna kadar IFM

Son söz söylenmedi, ezikler boşuna seviniyor
                              FIFA çok kez bu tür vakalarda hiç acımadı
                              Tabi dünya liderimiz, reisimiz fifa'ya da müdahil olmazsa
                              Unutma, unutturma, yılma, bıkma, sonuna kadar hatırla
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fifa da ceza vermezse zaten dünyada emsal oluşturur..

Düşünsenize şike yaptı kulup sadece avrupadan men yedi.. Maçlar oynanmadan biter..

Allah fenerbahçeye şike yapacağı günleri nasip eder inşallah
                                İşte işin püf noktası burası,resmen şike yaptığı belirlenip,ceza verildiği halde yerel ligdeki kazanımları elinden alınmayıp,ceza verilmeyen bir karar emsal teşkil eder ve daha önce ceza almış tüm kulüpler FIFA'nın kapısında tazminat kuyruğuna girer.
                                Astana kararlarından önceki yetkili olan FIFA gereğini yapmak zorunda,aksi düşünülemez.
                                Bizim FIFA'ya gidip gitmeme gibi bir lüksümüz de yok,bu noktadan sonra olay Kamu Davası gibi bir noktaya geldi,sen vazgeçsen FIFA bırakmaz.

Süreci ve ne olup bittiğini takip etmeden öldük,bittik diyenler biraz uzak dursunlar bu sayfaya yazmaktan lütfen,okumaya devam edin,öğrenmeye açık olun.
                                Her şey olması gerektiği gibi ilerliyor,İstanbul Medyasına inanmayın.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X