Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peki saygıdeğer abim;
    Düşünelim düşünmesinede bizim ne günahımız vardı şampiyonluk kutlamasında beşirliden beşikdüzüne yakacağım meşalelerden daha mı fazla zevk verecekti bana bilimsel düşünmek,sonuca ulaştık diyelim hakkımıza ulaşabilecekmiyiz.
    Güzel kardeşim. Senin tabiki günahın yok. Hatta hakların çalındı. Hatta sevincin çalındı. Klubun borçlandı. Kurulmuş takımın dağıtıldı. Bu yüzden olası şampiyonlar ligi başarısından ve belki 8.ci 9.cu şampiyonluktan oldun. Sen mağdursun açık ve net. Mağduriyetin gizli değil apaçık.

Bu yüzden diyrum zaten. Bilimsel düşünce de gözlem vardır. zaten hakkını yiyenler apaçık ortada. Bilimsel düşün derken başına açılan problemi çözmek için dedim. gizli güç arama

* olaylar nasıl şikeden kişiler ve kurumlara dönmüş bak yeter.
    * hadi haklı çıkmalarını geçtim neden deliller yok edilirmiş. bak bu mahkeme kararı. adi suç işleyen bir adam siyasi suçlu gibi haklı çıkıyor. senin evinden paran çalınsa, hırsız yakalansa, savunması paralel güç var dese ve haklı olsa nasıl hissedersin. her şeyde haklı olsan bile senin paran yok değil mi

yani her şey net. her şey açık. hakkını alanlar da net. şikeyi yapan bile açıkça yapmış.

Hırsıza el verirsen sonra bey olur. diyeyim bitireyim
    13 Vitor Hugo

Yorum

• Şike mücadelemizin bu şartlarda sizce hedefe ulaşma şansı var mıydı ya da var mı?..
      Bütün güçleri elinde bulunduran ve en baştan itibaren şikecilere alenen destek veren Tayyip Erdoğan'ın koyu bir hayranı olan, döneminde onun seçim otobüslerinden inmeyen bir başkanın O'na rağmen şikenin üzerine gözü kara gitme şansı var mıydı?..
      ...
      Peki kendince ne yapmalıydı?
      Mücadele ediyor gözüküp işi ağırdan alarak ve yapılması gerekenleri esneterek şişin de kebabın da yanmasını önlemeliydi...
      Öyle de yaptı!
      Bize gelince...
      Ümit işte, insan maalesef ümitsiz yaşayamıyor!..
      ...
      Ha, bir başkan elbette AKP'li, CHP'li, MHP'li vb olacaktır...
      Ama bunu taraftarın gözüne sokmamalı. Aksi takdirde tüm camiayı birleştirme şansını en baştan kaybedersin.
      Ve ayrıca kulüp bir haksızlığa uğradığı zaman da hukuk neyi gerektiriyorsa kararlılıkla üzerine gidebilecek özgürlüğe ve cesarete sahip olamazsın.
      En son Faruk UYSAL tarafından düzenlendi; 11.10.2015, 19:07.

Yorum

• ar damarları olmayanlar herşey normal gibi konuşabilen bir millet yeşermiş ülkemde
        www.akyuzkalip.com
        www.facebook.com/akyuzkalip
        www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• buna ne denir artik bilmiyorum. adi serefsizler. akli sira konuyu kapatin diyor

Ak Part Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, şike davasında beraat kararı çıkmasını değerlendirdi.

Soylu, şunları söyledi;

"Bu olay milletin vicdanında tescil edilmiştir. Millet mahkemenin tesciline hiçbir ihtiyaç duymamaktadır. Mahkemenin tescilinin hiçbir ehemmiyeti yoktur.Millet karar vermiştir. Tarih bir takım kararlarla ters düz edilemez."

Ak Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, şike davasında beraat kararı çıkmasını değerlendirdi. Soylu, şunları söyledi; "Bu olay milletin vicdanında tescil edilmiştir. Millet mahkemenin tesciline hiçbir ihtiyaç duymamaktadır. Mahkemenin tescilinin hiç

Yorum

• sike aniti icin bu sefer FIFA karari bekleniyormus. yersen

Şike davasında çıkan beraat kararı sonrası Trabzonspor camiası Trabzon’a şike anıtı dikilip dikilmeyeceğini sorgulamaya başlamıştı. Bu konuyla ilgili en yetkili ağız haber61’e konuştu.

Trabzonspor Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu konuyla ilgili daha önce ne dediyse aynı yönde düşündüklerini altını çizerek, “Konu halen FİFA’da… Bizim için Türkiye zaten bitmiştir. Karar verilmiştir TFF’den şampiyonluğun tescili istenmiştir. Biz şike anıtı için FİFA’nın vereceği kararı bekliyoruz. ” dedi.

Şike davasında çıkan beraat kararı sonrası Trabzonspor camiası Trabzon’a şike anıtı dikilip dikilmeyeceğini sorgulamaya başlamıştı. Bu konuyla ilgili en yetkili ağız haber61’e konuştu.    Trabzonspor Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, b
            En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 11.10.2015, 17:57.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sike aniti icin bu sefer FIFA karari bekleniyormus. yersen

Şike davasında çıkan beraat kararı sonrası Trabzonspor camiası Trabzon’a şike anıtı dikilip dikilmeyeceğini sorgulamaya başlamıştı. Bu konuyla ilgili en yetkili ağız haber61’e konuştu.

Trabzonspor Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu konuyla ilgili daha önce ne dediyse aynı yönde düşündüklerini altını çizerek, “Konu halen FİFA’da… Bizim için Türkiye zaten bitmiştir. Karar verilmiştir TFF’den şampiyonluğun tescili istenmiştir. Biz şike anıtı için FİFA’nın vereceği kararı bekliyoruz. ” dedi.

http://www.haber61.net/trabzona-sike...mi-241252h.htm
              fifa da ne işi varmış. sen bir anıt yap. fifa tersini soylerse yık. cak ceklerle oyalandık ha bire
              13 Vitor Hugo

Yorum

• Hukuk kurulunda kimler var şike davasıyla hangi avukatlar ilgileniyor isimlerini bilen varmı?
                ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor aşığı babamdan örnek vereyim çok net anlayacaksınız...

Babam, dün ölen insanlarımız için ''zaten çoğu ak parti düşmanıydı'' dedi. Tamamı ile gerçektir!
                  pes diyorum, ölenler sonuçta insan, böyle düşünülmeli
                  bu kadar mı gözü kör olmuş
                  nedir bu ak partiye olan koşulsuz tapma
                  Sonuç olarak Allah böyle acıları bir daha göstermesin
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak oguzhanssan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bunların hesi doğru ama senin bu lafları duymanı engelleyen siyasetçilere, senin takımının şehri hala tamah ediyor ve oy veriyor. hiçbir partiye üye değil, benim partim trabzonspor, keşke adam gibi yöneticilerimiz olsaydı, siyasete bulaşmasaydı da tkaımı ligden çekebilmenin yollarını arasaydı!
                    parayı zaten alıp kupayı sattık gerçi , para ihtiyacı yok kulübün,
                    temyize gidip belirli sonuçsuzlukları gördükten ve kulübün nasıl hükümete ve yardakçılarına satıldığını gördükten sonra yapılacak en iyi şeyler;
                    - TS yi haklı bulan siyasetçiler kim ise onları desteklemek
                    - Destekleyen yoksa bağımsız bir adayı Trabzon üzerinden seçtirip, mecliste konuşmak
                    - Ligden çekmek, başka lige başvurmak, mesela Ukrayna ligine (Alternatif önerileri de bekliyorum)
                    - Bu başkan vs yi devirip yerine deli bir TS li getirilmesini sağlamak ve para derdi olacaksa 100 milyon formalı üye kampanyası yapmak ( bir forma almıştım, 10 daha alırım)

başka rotalar varsa dinleyelim
                    ama şunu unutmayın, TS li olan hiçkimse, şikeyi savunan partilere oy atamaz!
                    Son cümlenize imzamı atarım.

Başka ligde oynamak için başvurmaya varım ama dünyada örneği var mı? Şayet varsa Ukrayna ligi, Gürcü ligi veya Azerbaycan ligini isterim.

TS sevgisi ve menfaatleri için gözünü karartmış, yani önceliği TS olan deli bir Başkan gelsin tabi, forma alırız adetine bakmadan.

Yeter ki Trabzonspor'umuz adam gibi yönetilsin ve başarılı olsun.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fifa da ne işi varmış. sen bir anıt yap. fifa tersini soylerse yık. cak ceklerle oyalandık ha bire
                      Anıtı yapacağı yok ya kıvırıyor (RTE abisi izin vermez), işi yokuşa sürüyor, yersek
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• allahım bana türkiye denen ülkede yaşamayı nasip etmediğin için sana sonsuz minnettarım .

sabah kalkıyorum uçsuz bucaksız yeşillikteki parkda koşumu yapıyorum, etrafda bisiklet sürenler, kuğulara yem verenler, birisinin hafif gözünün içine baksan merhaba , iyi sabahlar ile sana cevap vermesi, yaya geçidine adım attığın anda tüm trafiğin saygıyla durup sana yol vermesi, tüm evcil hayvanlara tamamen bir insana gösterilen saygıdan öte sevgi,
                        işe gidiyorum, egolarından arınmış, taa en tepedeki genel müdürün sana yaklaşıp, merhabalar deyip, tüm çalışanlara sıkıntı veya dertlerini sorması , sadece 7,5 saat işini yapıp eve dönmek, kimsenin kafana şunuda yap şunuda yap deyip hiçbirşey kakmaması, maaşının eksiksiz ve anında günü geldiğinde hesabına yatması,ingitere pasaportunun verdiği imkanlarla dünyanın her ülkesine hiç bir vize sıkıntısı olmadan gidebilmenin ayrıcalığı, hafta sonu oluyor, hemen bir pubda soluğu alıp birisiyle tanışıp , kaynaşma ve her konuyu rahatlıkla konuşabilme imkanı, ülkenin başbakanının ekonomiyi daha nasıl düzeltebiliriz, asgari ücreti nasıl artırabiliriz, daha çok ev nasıl inşa edebiliriz diye çözüm arayışlarını dinlemek.

bir de türkiye ile haberleri gazeteleri açıyorum, bomba, kan, terör, şike,isyan, neler neler

yahu allah aşkına şu Türkiyenin kime ne faydası var bu dünyada???
                        County of Essex

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          allahım bana türkiye denen ülkede yaşamayı nasip etmediğin için sana sonsuz minnettarım .

sabah kalkıyorum uçsuz bucaksız yeşillikteki parkda koşumu yapıyorum, etrafda bisiklet sürenler, kuğulara yem verenler, birisinin hafif gözünün içine baksan merhaba , iyi sabahlar ile sana cevap vermesi, yaya geçidine adım attığın anda tüm trafiğin saygıyla durup sana yol vermesi, tüm evcil hayvanlara tamamen bir insana gösterilen saygıdan öte sevgi,
                          işe gidiyorum, egolarından arınmış, taa en tepedeki genel müdürün sana yaklaşıp, merhabalar deyip, tüm çalışanlara sıkıntı veya dertlerini sorması , sadece 7,5 saat işini yapıp eve dönmek, kimsenin kafana şunuda yap şunuda yap deyip hiçbirşey kakmaması, maaşının eksiksiz ve anında günü geldiğinde hesabına yatması,ingitere pasaportunun verdiği imkanlarla dünyanın her ülkesine hiç bir vize sıkıntısı olmadan gidebilmenin ayrıcalığı, hafta sonu oluyor, hemen bir pubda soluğu alıp birisiyle tanışıp , kaynaşma ve her konuyu rahatlıkla konuşabilme imkanı, ülkenin başbakanının ekonomiyi daha nasıl düzeltebiliriz, asgari ücreti nasıl artırabiliriz, daha çok ev nasıl inşa edebiliriz diye çözüm arayışlarını dinlemek.

bir de türkiye ile haberleri gazeteleri açıyorum, bomba, kan, terör, şike,isyan, neler neler

Çok şanslısın kardeşim
                          Ben de öyle medeniyeti oturmuş, insanlara ve hayvanlara değer verilen, kısacası hayattan keyif alınan bir ülkede yaşamak çok isterdim.

Bu ülkede kafayı yememek mümkün değil
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            allahım bana türkiye denen ülkede yaşamayı nasip etmediğin için sana sonsuz minnettarım .

soyledigin sözlerin geçen hafta londra da yaşayan bir arkadaşım söyledi malesef. Hatta evlenip gittigi için bu yüzden eşime minnettarım dedi.
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• kuğu demişken , bu kuş ingilterenin simgesi, burda herkesin saygı duyduğu ve her biri kraliçe elizabete ait,

ingiltere tarihinde kuğu'yu gölde yakalayıp ve kesip , pişirip yiyen bir Türk. böyle bir olay tarihde burda daha önce görülmemiş.

ahahahahaaaha..........

konu saptı biraz ,ama söylemeden edemedim ))))))))))))))
                              County of Essex

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X