Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün ki duruşmaya aziz katılmamış. Acaba ne kadar önemli bir işi olabilirdi. Yaka paça getirilemiyor mu duruşmaya.

Bu durumdan dolayı da ceza verilemez mi, kesin bir yerden rapor almıştır. Rahatsızlığımdan ötürü katılamadım vs.

Bakalım son gelişme karşısında İHO'nun tavrı ne olacak.

Bence hiç bir şey yapmayacak. Eğer ki hakkımız savunulmazsa, kaçacak yer arasın kendisine.

Bundan sonra kıvıramaz artık.
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• Yönetim bu isi kapatti.
      Basvuruda 1 gün gecikmeli yapilir oda reddedilince biz yapacagimizi yaptik denir.

Envoyé de mon ASUS_Z00AD en utilisant Tapatalk
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Lütfen destek.....
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Uefa nın TFF den büyük bir kurum olmadığını ve ancak dandik Avrupa ülkelerinin takımlarına maksimum ''Avrupa dan men'' tarzı ceza verebileceğini birçoğumuz biliyoruz, bunu defalarca yazdık. Fenerin kupalara alınmama sebebi olayın sıcaklığıydı, risk almak istemediler sadece kendilerini düşündüler. Uefa hiçbir şekilde TFF ye karışamaz, ligden düşür kupayı ver diyemez... İstanbullular seviniyor, dalga geçiyor ama az çok öğrendik bu işleri, kapı gibi CAS var arkamızda. Bugün veya önceki süreçlerde Uefa dan bir beklentimiz (Şahsen) olmamıştı ki zaten.

Bu işi CAS bitirecek... Peki oraya nasıl başvuracağız, ne olacak, kaç yıl sürecek, gerçekten uygun adım mı ilerliyoruz ? Tarihi davayı kazanmamızı sağlayacak her türlü somut belge elimizde. Ben bu davayı düşünmüyorum çünkü topu CAS a attığımız vakit gümbürtünün kopacağını biliyorum... Avukatlarımız ne düşünüyorlar bilmiyorum ama Fifa dan da bir halt çıkmaz, en kısa sürede nasıl halledilir bilemiyorum ama şu davayı CAS ın kucağına bırakmalıyız. Sonra eğlence başlayacak zaten... Umarım avukatlarımız bütün ülkeye unutamayacakları bir ders verirler, o gün o saat karar çıktığı an yılların acısı ve yorgunluğu çıkacak, sabretsinler işlerini yapsınlar.
          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 19.09.2015, 01:29.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Öyle bir noktaya gelindi ki devletin televizyonunun spor müdürü "umuyoruz ki 5 Ekim'de beraat çıkar" diyebiliyor. Bu kadın Kanal 24'te spor müdürüyken de sürekli bize sallayıp duruyordu. Hayır yorumcu olsa anlarım kendi görüşü böyledir denir geçilir ama nerede moderatörlük, nerede müdürlük. Yazık...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ulan şike yaptı, teşvik verdi diye emek hırsızlarını 2 yıl kapından kovuyorsun.

Hakkı gaspedilen, sevinci çalınan camianın şikayetini 2 kez ciddiye almıyorsun, son darbeyi vurmuyorsun.

Tff denen kuruma yazacaksın yazıyı, fenerbahçeyi düşürün yoksa 5 yıl Avrupa'ya ülke olarak gelmeyin diyeceksin. Ama belli ki birileri size baskı yaptı, pardon teşvik primi verdi ki bir türlü bu son hamleyi yapmıyorsunuz.
              İşte ben de bunu anlamıyorum. Arkadaş bu adamlar şike yaptı diye Avrupa'ya almıyorsun. Eee şimdi biz olayı kapadık. Ben böyle bir şey görmedim .
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Başımızdakiler truva atı çıkmazsa Fifa ve CAS'ta bu işi bitirebiliriz ki hazır Fifa çalkantılı bir dönem geçiriyorken vakit kaybetmeden hamlelerimizi yapmalıyız.

Yorum

• UEFA son kuruşuna kadar haram parayı doya doya yedim dedi.
                  Son umudumuz başımızdaki satılm...ın FIFA VE CAS başvuruları olacak.
                  FIFA zaten rüşvet ve yolsuzluklarla çalkalanıyor.Şimdiye kadar yemedilerse şikebahçe kirli numaralarını orada yapamayacaktır.
                  Eski hukuk kurulu tecrübesi ve bilgi birikimiyle oralarda işi bitirebilirdi.Böyle bir başvuru halinde tekrar göreve dönmelerinin yolu aranmalıdır.
                  Yok eğer .çok sayın İHO;FIFA ve CAS'a da başvurmaz yada Cizre'den telgraf çekerse dünyanın 1 numaralı avukatı da olsa fayda etmez.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• yeniden yargılama ismi altında farklı bir formatta yapılıyor sanırım bu yagılama. ne aziz var ne de diğer şikeciler . lüfti arıboğan ve göksel ile dava mı görülür.
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://fs2.directupload.net/images/150919/cq5pw4qh.swf

Öyle bir noktaya gelindi ki devletin televizyonunun spor müdürü "umuyoruz ki 5 Ekim'de beraat çıkar" diyebiliyor. Bu kadın Kanal 24'te spor müdürüyken de sürekli bize sallayıp duruyordu. Hayır yorumcu olsa anlarım kendi görüşü böyledir denir geçilir ama nerede moderatörlük, nerede müdürlük. Yazık...
                      Bu kadının kendi başına futbol yorumlayacak bilgisi , kapasitesi var mı? Sanmıyorum. Neyin ne olduğunun bile farkında olmadan konuşuyor bence. Masum insanlara iftira atıldı gibi falan algılıyordur. Bu algıyı ortalığa yayanlar asıl çıbanın başı.
                      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Lütfi ARIBOĞAN dün duruşmada sorulan sorularda adeta 3 maymunu oynamış.

Bilmiyorum, duymadım, hatırlamıyorum.

Yahu sizde hiç mi vicdan yok, hiç mi cesaret yok?

Arılar boğsun seni Lütfi ARIBOĞAN. Kalıbından utan.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Anladığım kadarıyla 5 Ekim'de AY denen vicdansız sahtekar hırsızı beraat ettirecekler.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• UEFA sürekli reddediyor.
                            Tff düşürmüyor.

Tek ve son çare CAS.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İstediğimiz yere başvuralım ben artık hiçbir şeyin değişeceğine inanmıyorum. Bu ülkede hala RTE var hala Aziz Yıldırım var hala yarısı FB kongre üyesi olan milletvekillerden oluşan bir meclis var hala şikecileri göklere çıkaran medya var. Biz güçsüzüz onlar güçlü maalesef durum böyle.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İstediğimiz yere başvuralım ben artık hiçbir şeyin değişeceğine inanmıyorum. Bu ülkede hala RTE var hala Aziz Yıldırım var hala yarısı FB kongre üyesi olan milletvekillerden oluşan bir meclis var hala şikecileri göklere çıkaran medya var. Biz güçsüzüz onlar güçlü maalesef durum böyle.
                                Çok acı ama gerçek bu
                                Ne kadar büyük ve değerli bir savaş verdiğimiz ortada
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X