Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi fifa ve cas a başvurmamak en büyük ihanettir işte.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• FIFA ve CAS'tan da ümitsizim. İnşallah yanılırım.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi fifa ve cas a başvurmamak en büyük ihanettir işte.
        Fifa'dan da bir nane olacağı yok. Çok çok şike lobisine bak çizerim haaa deyip bir iki sponsorluk kopartırlar da, CAS'tan çok ümitliyim. İHO adam gibi hakkımızı ararsa, o gerekçeli CAS kararı elimizde iken fener ikinci lige düşse öpsün başına koysun.....
        En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 18.09.2015, 13:57.
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fifa'dan da bir nane olacağı yok. Çok çok onlara şike lobisine bak çizerim haaa deyip bir iki sponsorluk kopartırlar da, CAS'tan çok ümitliyim. İHO adam gibi hakkımızı ararsa, o gerekçeli CAS kararı elimizde iken fener ikinci lige düşse öpsün başına koysun.....
          İHO için köprüden önce son çıkış

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

İHO için köprüden önce son çıkış
            Yakında çıkacak zaten. Borç 450 milyon TL'ye yaklaşmışken, aklı varsa kaçar.....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yakında çıkacak zaten. Borç 450 milyon TL'ye yaklaşmışken, aklı varsa kaçar.....
              eğer seçime kadar gerekli hamleleri yapıp kupayı getirebilirse borç kimsenin umrunda olmaz yine başkan seçilir.

Yorum

• Eveeeet sevgilli IHO.. Zurnanın zırt dediği yere geldik. Aralıkta seçim var. Hadi bakalım yap başvurularını da BAŞKAN görelim. (Tabi icazet almayacağın kişiler yoksa)
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

eğer seçime kadar gerekli hamleleri yapıp kupayı getirebilirse borç kimsenin umrunda olmaz yine başkan seçilir.
                  Ya Celal abi

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya Celal abi
                    gülmesene kızım ne gülüyosun

En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 18.09.2015, 14:06.

Yorum

• Demirörene oy veren iho'mu hakkimizi arayacak

Yorum

• Mütala herkesin beraati yönünde verildikten sonra bu iş bitmiştir. Zaten aksi bir karar özellikle seçim arefesinde mümkün gözükmüyor. Bu yüzden Trabzonspor'a sürekli devlet desteği yapılıyor şeklinde yorumlara gülüp geçiyorum. Özel kanallardaki spor programlarında bile Yandex ismi RTÜK ceza verir diye söylenmezken, dün devletin resmi kanalı TRT'de alenen Yandex tanıtımı yapıldı. Kimin nasıl desteklendiği ortada...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

gülmesene kızım ne gülüyosun

Başkan diyorsun kupa diyorsun nasıl gülmeyeyim

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkan diyorsun kupa diyorsun nasıl gülmeyeyim
                            umut fakirin ekmeği Sibel.

E bende pek zengin sayılmam

Yorum

. Bugün 18 Eylül. İHO çıkıp kupa 1 aya kadar gelecek derse, en geç 18 Ekim'de kupa müzemizde olur. Hadi hayırlısı.

"Ya ben o kupayı alırım, ya o kupa beni alır" diye demeç veren İHO'yu göreceğiz şimdi.......

Yorum

• ...........
                                En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 18.09.2015, 15:30.
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X