Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya peki sekip mosturoglunun kesinlesmis cezasi ne olacak sevgili seyirciler? Sekip bildigim kadariyla itiraz hakkini kullanmadi ve cezasi kesinlesti. Yeniden yargilamaya dahil olmicak yanlismiyim?

Sekip yönetimdendi. Sirf bu yüzden bile küme düsecekler

Tabiki basin bunu konusmaz. Fener taraftarlarida takimlarinin aklanacagini saniyor. Azize kendini akliyor bunlar uyuyor.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fenerbahçe Kulübü'ne İsviçre Federal Mahkemesi'nden olumsuz haber geldi.

her türlü ceza-i ve tazminat haklarını kullanmak yolundaki kararlılığını ve

http://www.milliyet.com.tr/isvicre-d...2-skorerhaber/
      Vallahi azize helal olsun. Hala şu tazminat alacağız palavraları ile milleti peşinden sürüklüyor ya. Ben böyle uyuşmuş bir topluluk görmedim.....
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ulan hala tazminat hakkı diyor ya Nasıl bir şeref yoksunusunuz öyle..

Adamlar kendi yargılamasını yaptı, artık çaremiz kalmadı demiyorda..
          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Bir hırsızlık,bir namussuzluk,ancak bu kadar savunulurdu.İşlerini iyi yapıyorlar.
            Kendilerine yakışanı yapıyorlar da yakışan bir cezayı da inşallah alacaklar.
            Teknik direktörlere gösteremediğimiz sabrı şu süreçte gösteriyoruz ya ! Helal olsun bizlere.
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• geçen kısa bir bölüm izlemiştim baransu aklayacaklar falan diyordu azizeyi 17 aralık soruşturmasını nasıl kapattılarsa öyle kapatacaklar diyordu kokuşmuş adalet sistemiyle bu mümkün zira Türkiye'de mahkeme 1 tane oda tayyip erdoğan o nederse o olur hukuk falan hikaye bu ülkede.

o programda lemi iyi laf çakmıştı şb'li bi hıyara
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Bizim yönetim hala uyumaya devam etsin.Heryerden ceza aldılar daha neyi bekliyorlar.Ne oldu Hacıosmanoğlu'na bir anda sesi kesildi?Tayyip ayarı vermiş anlaşılan..Yeniden yargılama yoluyla aklanacaklarını sanıyorlar ama bizim yönetim şimdi de yeniden yargılamanın sonuçlanmasını bekler.Doğru ya bizim Onursal Başkanımız bile Şike sürecini bu kadar hafife aldığına göre bizim AKP'li başkanın fikrini az çok tahmin edebiliyoruz ama söylemlere gelince taraftarı iyi kandırıyorlar..

Yorum

• Son zamanlarda kendi kendimize zarar verdiğimizi düşünüyorum. Hukuk kuruluna karşı biraz acımasızca eleştiriler yapılmaya başlandı. Adamlar karşımızda muazzam bir güç var, devletin kendisi var diyor. Hak, hukuk, akıl, vicdan devre dışı bırakılmış bir sistemde sistemin içinde kalarak hukukla mücadele etmeye çalışıyorsun; üstelik hakkı çalınan camia dahi mücadelenin yanında tam anlamıyla değilken. Bu kolay bir şey değil.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Şikecilere Bir Tokat da İsviçre’den

24.10.2014 İsviçre Federal Mahkemesi şikecilerin başvurusunu reddetti.

Şikeci kulüp tarafından, 11 Nisan 2014 tarihinde Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) kararına karşı yapılan itiraz İsviçre Federal Mahkemesi tarafından reddedildi. Mahkemenin kararından sonra şike sürecini bulandırmak adına şikeci kulüp tarafından yeniden yargılamaya göndermede bulunulan bir açıklama yayınlandı.

İsviçre Federal Mahkemesi’nin bu kararından sonra UEFA’nın şahıslar hakkında ki kararını açıklaması bekleniyor.

3 yıldır Avrupa’da spor ve hukuk alanında müracaat edilen tüm mahkemeler tarafından suçlu ve haksız bulunan şikecilerin Ülkemizde hak ettiği cezayı ne zaman alacağını merakla beklemekteyiz.

HAYDİ UEFA
                    ZAMANI GELMEDİ Mİ?
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Kişilerle alakalı cezaların açıklanması an meselesi diye düşünüyor ve hissediyorum.

Ülkemde vicdansız, ahlaksız, omurgasız, utanmaz alınteri hırsızlarının aklanması adına yeniden yargılanma senaryoları çıkartıldı.

Oysa 1984'den beri biriktirdiğimiz "27 yıllık şampiyonluk sevinci duyguları" çalınan onurlu camiamızın bireyleri kimsenin umurunda değil.

Tiksinmeye başladım bu filmi izlemekten.....
                      Kusmama ramak kaldı....
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Kişilerle alakalı cezaların açıklanması an meselesi diye düşünüyor ve hissediyorum.

Ülkemde vicdansız, ahlaksız, omurgasız, utanmaz alınteri hırsızlarının aklanması adına yeniden yargılanma senaryoları çıkartıldı.

Oysa 1984'den beri biriktirdiğimiz "27 yıllık şampiyonluk sevinci duyguları" çalınan onurlu camiamızın bireyleri kimsenin umurunda değil.

Tiksinmeye başladım bu filmi izlemekten.....
                        Kusmama ramak kaldı....
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Sportif yargı kararını vermiştir ve kesindir,

Tahkim kurulu kararının kesin ve değişemez olduğuna inananlar, CAS ve İFM kararlarının değişeceğine nasıl inanıyor buda ayrıca düşünülmesi gereken bir konu.
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Allah büyük.

O kupayı er geç seve seve olmasa da öbür türlü verecekler…..
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnternet baskısında göremedim ama, Hürriyet'in kağıt baskısında "Aklını mı boyadın UEFA? Sıfır tolerans mı, euro tolerans mı?" diye tercüme etmişler. Herhalde Google translate'e çevirttiler diyeceğim ama o bile böyle çevirmedi.

.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnternet baskısında göremedim ama, Hürriyet'in kağıt baskısında "Aklını mı boyadın UEFA? Sıfır tolerans mı, euro tolerans mı?" diye tercüme etmişler. Herhalde Google translate'e çevirttiler diyeceğim ama o bile böyle çevirmedi.

.
                                sonoffab*tch = güneşin çocuğu (hürriyet translate)
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X