Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tüyü dikecek yer arıyoruz,bulan haber versin......

Sağol Şenol hoca....
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yani şu resimden nasıl şike yaptığını çıkarıyorsun Barcelona'nın?

Anlamıyorum arkadaş...

Ben mi ters gidiyorum bu dünyada?
      Sıfır tolerans öyle diyo.

Yorum

• Buradaki bütün renktaslarimin ellerine , yüreklerine, kalplerine sağlık. Bıkmadan , usanmadan, düzene uyumadan ve düzene baş kaldırarak davamızın arkasından gitmeye devam ediyoruz. Önceden de yazmıştım bizim birbirimizden başka dostumuz yok. Gerçek efsane bu muhteşem Trabzonspor taraftarıdır, hiç bir çıkarı olmadan davasını sonuna kadar savunan ve takımının peşinden sonuna kadar giden bu muhteşem taraftardır.

Yorum

Yahu vallahi de billahi de anlamıyorum...

He ,şike varsa da bu resimden çıkmaz....

Anlamıyorum....
          jöleliden telekinezi yöntemini öğrenmiş,beyin dalgalarıyla şike yapmışlardır belki

Olamaz mı...
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Adamların yüzleri dahi görünmezken şike tespiti yapanlar, bir dünya delili olan şikeyi sahaya yansıt(a)madılar.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              siz alttaki yorumların 1. sırasındaki ismi ve yorumunu okuyun da ona göre haberi değerlendirin.

Hakikaten ''kral'' spormuş !
              SPORTbible is one of the largest communities for sports fans across the world. With the latest sports news, pictures and videos!

İspanya'da ve 'Devler Ligi'nde sezonu şampiyon olarak bitiren Barcelona'ya inceleme şoku. La Liga'nın son haftasında oynanan ve Deportivo'nun ligde kalmak...

Yorum

• ben algı yönetiminden bahsediyorum. Ender kuyumcu kim ve kamuyounda nasıl tanınıyor? Oraya girilen yorum ne ve nasıl bir amaca hizmet ediyor?
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• CAS, Bursaspor'un Avrupa kupalarına katılmasına yönelik yaptığı başvuruyu reddetti.
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Basligi artik mümkünse kapatalim
                    Bize de artik 2010-2011 yılı sampiyonu sikeciler demek düşer
                    Hukuk kurulu da isi birakacak zaten daha mucadele etmenin bir anlamı yok
                    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                    Beşirli/TRABZON

Yorum

Ben çok sıkıldım bu süreçten,bu ülkeden.....

Yemin ediyorum imkanım olsa çıkacağım vatandaşlıktan...

O kadar sıkıldım.....

ben çıktım rahatım, 1 sterlin 4.25 lira, bozdur bozdur ye..

önceden tatile geliyordum artık gelmiyorum bile, direkt ukraynaya gidiyorum

stres falan kalmıyor, odessa arcadia beachde kafama göre takılıyorum..

ohh be yaşam buymuş..
                      County of Essex

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Basligi artik mümkünse kapatalim
                        Bize de artik 2010-2011 yılı sampiyonu sikeciler demek düşer
                        Hukuk kurulu da isi birakacak zaten daha mucadele etmenin bir anlamı yok

Hukuk kurulunun görevi bırakmıcak merak etmeyin bu işin peşi hiç bırakılmıcak ucunda cok buyuk paralar var merak etmeyin😉

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• şu herifi tanıyan bilen varsa arasında sorsun nasıl olacak bakalım. şike sürecini 15 - 20 günde bitirebilirmişiz.

Ersin Gökalioğlu@ersingokalioglu 22 sa.22 saat önce 11- Evet yarın rapor halinde açıklayacağım. Trabzonspor isterse? Bu işi yine 15-20 günde bitirir. Bunu yapar mı İHO? Sanmıyorum

Yorum

• Hürriyet'te Başakşehir'in disiplin kuruluna sevk edildiği yazıyor ama başka yerde de rastlamadım...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hürriyet'te Başakşehir'in disiplin kuruluna sevk edildiği yazıyor ama başka yerde de rastlamadım...
                              uefa nın resmi sitesinde böyle bir haber yok.
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• hayirli cumalar renktaslar, bu aralar is yogunluyundan ugrayamiyorum ama misafir olarak takip etmeye calisiyorum.

senol günes ayip etti ve ona olan tüm sevgi ve saygisini yok etti. hala cok ama cok üzgünüm onun gibi birinin böyle bisey demesine. anlasilan o ki sadece biz taraftarlar olarak bu davanin ciddiyetinin farkindayiz. onlar paranin biz ise armanin pesindeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X