Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hakkını arıyorsun öyle mi ?

sen "dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" lafını duymadın mı.

atilla dilaver gibiler yüzünden o kupayı alamadık. 2011 in sonuna doğru kupayı almak üzere anlaşmalar tamamdı ama bizim hukukçular illada fener düşsün diye ısrar edince tayyibi kızdırdılar. şimdi işler tıkandı , hele 17 aralık dan sonra tapeleri delil gösterip hiçbirşey yapılamaz oldu.

şimdi devam et hakkını aramaya. ama türkiye cumhuriyetinden hz. ömer adaleti bekliyorsan avucunu yalarsın.
    Sana ben ,hukuk nedir diye anlatıyorum sen bunun karşısına ''anlaşma'' ile çıkıyorsun. Şike suçu hukuki bir tanım. Bunun cezalandırılması yada ödüllendirilmeside hukukun içerisinde olur. Bu o kadar öyle dir ki şu anda ''ödüllendirilecek'' taraf dahi bu kadar güçlü iken kendine hukuki dayanak aramaktadır. Zaten bunun yüzünden yeniden yargılama safsatası oluşturuldu.

Atilla Dilaverler olmasa biz belki ilk duruşmaları bile kaybedecektik. Siz mahkeme salonlarında olan bitenden bir habersiniz sanırım. Neyse ,saplantılı kişisel hesaplaşmalarınızı yada şahıslara olan alerjinizi takımımızın aleyhine yöneltmemeniz dileğiyle.

En kötüsüde bunu saklamak için gerçekleri söylüyorum ,hakikat böyle savunmasına geçmeniz. Hakikat ; nispi olarak tarafsız ve siyasi baskıdan uzak Avrupa mahkemelerinde bizim aklanmamız diğerlerinin ise suçlarının tescilini yapan kurulların kararlarındadır.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yanlış bir algı var bence...

Kimse şikenin üstünü kapatmıyor....

Bunu fener bile yapmıyor ki zaten...

Sadece biz mi yaptık diye savunuyorlar kendilerini...

Hükümet,malum şahıs, fenere verilecek esas cezaya müdahale halinde,sorun da bu zaten.

Kimsenin şikenin üstünü kapadığı falan yok...

Kavramları karıştırmayalım...
      bence kapatiyorlar
      ama suclu hissi üretmemek icin bunu algi operasyonunla ve yatistirmaylan yapiyorlar
      yani kimse konusmas kamuoyu unutura getiriyorlar
      kamuoyu neyi unutmadiki??

ilk soruna gelince

gala li arkadaslarim sikeye karsi bir durus sergileyecek tek adaydi demesi
      artik onlarda malini taniyordur dedim
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.04.2015, 10:15.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence kapatiyorlar
        ama suclu hissi üretmemek icin bunu algi operasyonunla ve yatistirmaylan yapiyorlar
        yani kimse konusmas kamuoyu unutura getiriyorlar
        kamuoyu neyi unutmadiki??

ilk soruna gelince

gala li arkadaslarim sikeye karsi bir durus sergileyecek tek adaydi demesi
        artik onlarda malini taniyordur dedim
        Bu dava kolay kolay kapanamaz,bunu duygusal olarak değil,hakikaten inandığım için söylüyorum...

Hukuk,ne kadar müdahaleler de olsa orada duruyor çok şükür....

Artık buralara takılmıyor ama TekfurÇayır abimiz vardı buralarda bir zamanlar.Bu mızrak bu çuvala sığmaz lafını çok kullanırdı.

Bence de böyle....

Adnan Öztürk işine gelince,taraftarın ne düşündüğünün bir önemi yok ki?

gs ,şikeye sadece ve sadece fenerle girdiği laf dalaşmalarından ya da çıkar mücadelesinden dolayı karşı durursa durur.Yoksa onların da temiz futbol gibi bir derdi yok...

gs ,fenerden bile daha bedbaht bir takımdır ahlak konusunda...

O yüzden biz,kendi bağımızı kendimiz kesmeliyiz....
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ülke içerisinden. Bu adaletsiz düzenden bir şey beklemiyorum. Ne olursa Fifa nın baskılarıyla olacaktır.

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ülke içerisinden. Bu adaletsiz düzenden bir şey beklemiyorum. Ne olursa Fifa nın baskılarıyla olacaktır.
            Benim beklentim de bu yönde abi...
            Arafilboylu

Yorum

Bu dava kolay kolay kapanamaz,bunu duygusal olarak değil,hakikaten inandığım için söylüyorum...

Hukuk,ne kadar müdahaleler de olsa orada duruyor çok şükür....

Artık buralara takılmıyor ama TekfurÇayır abimiz vardı buralarda bir zamanlar.Bu mızrak bu çuvala sığmaz lafını çok kullanırdı.

Bence de böyle....

Adnan Öztürk işine gelince,taraftarın ne düşündüğünün bir önemi yok ki?

gs ,şikeye sadece ve sadece fenerle girdiği laf dalaşmalarından ya da çıkar mücadelesinden dolayı karşı durursa durur.Yoksa onların da temiz futbol gibi bir derdi yok...

gs ,fenerden bile daha bedbaht bir takımdır ahlak konusunda...

O yüzden biz,kendi bağımızı kendimiz kesmeliyiz....
              bunlari bizde biliriz eyvallah

ama birazda bizim onlari kullanma sansimiz olmasi
              gerektiginde onlari birbirine düsürebilmek, kol altinda böyle bir koz olmasida güzeldir

savasi kazanipda savas uguruna bütün degerlerimi kayibetmekde bizi memnun etmeyecekdir

hem yargi yavastir, bu yolda komuoyu önünde hakli ve magdur kalabilmekte degerlidir
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.04.2015, 10:45.

Ünal Karaman

Yorum

• bu hükümet gitmeden bu mesele sonuçlanmayacak. zaten kendileri pisliğe batmış bir hükümet fenere nasıl ceza verdirecek.

Yorum

Hakkını arıyorsun öyle mi ?

sen "dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" lafını duymadın mı.

atilla dilaver gibiler yüzünden o kupayı alamadık. 2011 in sonuna doğru kupayı almak üzere anlaşmalar tamamdı ama bizim hukukçular illada fener düşsün diye ısrar edince tayyibi kızdırdılar. şimdi işler tıkandı , hele 17 aralık dan sonra tapeleri delil gösterip hiçbirşey yapılamaz oldu.

şimdi devam et hakkını aramaya. ama türkiye cumhuriyetinden hz. ömer adaleti bekliyorsan avucunu yalarsın.
                  İşkembeden sallama bu olsa gerek

Yorum

• admin madmin forum yönetimi , o üstteki viva reklamı nedir öyle. kadın resmen uzanmış çıplak yatıyor. başka reklammı bulamadınız.

Yorum

admin madmin forum yönetimi , o üstteki viva reklamı nedir öyle. kadın resmen uzanmış çıplak yatıyor. başka reklammı bulamadınız.
                      o reklamlari google senin girdigin sitelere göre ayarliyor
                      herkesin kendi aliskanliklarina göre reklam yayinliyorlar

yani hatayi kendinde aramalisin

Ünal Karaman

Yorum

Bende o reklam nerde diye arayıp duruyordum. Neyse bizim reklamlarda sıkıntı yok
                        Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                        Hz. Ömer.

Yorum

admin madmin forum yönetimi , o üstteki viva reklamı nedir öyle. kadın resmen uzanmış çıplak yatıyor. başka reklammı bulamadınız.
                          O reklamları biz belirlemiyoruz,internet ortamı söz konusu olduğundan otomatik olarak geliyor...

Hoş herkese girdiği sitelere göre reklam çıkıyor...

Sen de kendini açığa vurmuş oldun...

İyi seyirler...
                          En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 16.04.2015, 13:41.
                          Arafilboylu

Yorum

Vay be enteresanmış. Bende de tek taş yüzük,kol düğmesi falan gözüküyor (hiç ilgilenmem ama).Herhalde o statik reklam.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

O reklamları biz belirlemiyoruz,internet ortamı söz konusu olduğundan otomatik olarak geliyor...

Hoş herkese girdiği sitelere göre reklam çıkıyor...

Sen de kendini açığa vurmuş oldun...

İyi seyirler...
                              Ne alakası var tek girdiğim site burası. Hem ben şimdi fenerbahçe sitesine girsem burada fenerium reklamımı çıkacak.
                              En son piskopatrizeli tarafından düzenlendi; 16.04.2015, 13:44.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Vay be enteresanmış. Bende de tek taş yüzük,kol düğmesi falan gözüküyor (hiç ilgilenmem ama).Herhalde o statik reklam.
                                bendede çıktı o tektaş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X