Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu yaz cok eglenceli gececek
    evet öyle olacaga benziyor
    futbolda temizlik bu sabah basliyor sanirim

zürihde bir hotelde fifa üst kategori üyeleri tutuklandi
    10 tutuklanma olabilir diyor alman medyasi

neden rüsvet, para aklamak, suc örgütü kurmak gibi suclar
    yargilanma abd de olacakmis

bakali icra kurulundan isimler olacakmi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• link paylasirmisin. bi okuyalim neler olmus

Yorum

• Die Festnahmen sind ein schwerer Schlag für den Weltfußball-Verband – und Fifa-Boss Sepp Blatter. Schweizer Polizisten haben in den frühen Morgenstunden mehr als zehn hohe Funktionäre der Fifa in Zürich festgenommen.

Unmittelbar vor dem brisanten FIFA-Kongress, bei dem es um die Wahl des neuen Präsidenten geht, sind Schweizer Sicherheitsbehörden Mittwoch früh ...

In Zürich sind am Mittwochmorgen sechs hochrangige Fussballfunktionäre festgenommen worden. Sie stehen im Verdacht, Bestechungsgelder in Millionenhöhe angenommen zu haben.

sirasiyla amerika, almanya, avusturya ve isvicre linkleri

Ünal Karaman

Yorum

• FUTBOL 6 FIFA yetkilisi İsviçre'de gözaltına alındı!
          27 Mayıs 2015 Çarşamba, 08:27:46 Güncelleme: 08:34:43 Yolsuzlukla suçlanıyorlar
          Bu haberi favori listenize eklemek için üyelik girişi yapmalısınız. Üye değilseniz tıklayın.

1 İsviçre polisi, 6 FIFA yetkilisini yolsuzluk yaptıkları gerekçesiyle gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin ABD'ye iadesi bekleniyor.
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Keşke bir operasyon da Uefa ya yapılsa...
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Keşke bir operasyon da Uefa ya yapılsa...
              malesef fbi in gücü avrupanin futbol federasyonuna uzanmaz
              uefa yi interpol yada europol ele almali

ama su yolsuzluk yapanlar fena halde tedirgindir

senez erzik yusuf yusuf ediyordur

Ünal Karaman

Yorum

• Görünen o ki Fifa dokunulmaz değilmiş.Bu durum Uefa'yı da tedirgin edecektir.

Özellikle Türkiye'den Uefa'ya gittiğine inandığımız EURO lar herhangi bir yerde bir iz bıraktıysa yandı gülüm keten helva!

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Görünen o ki Fifa dokunulmaz değilmiş.Bu durum Uefa'yı da tedirgin edecektir.

Özellikle Türkiye'den Uefa'ya gittiğine inandığımız EURO lar herhangi bir yerde bir iz bıraktıysa yandı gülüm keten helva!
                  erman toroglunun istihbaratlari doru cikarsa bu hafta sonundan sonra türkiyede ortalik tutusur

interpol is watching you diyor

tutuklananlar

bu jack warner üzerine youtubeda bir iki belgesel izlemisdim
                  miami ve floridada yasiyormus
                  bütün concacaf bölgesine hakim biri olarak geciyor
                  o ülkelerinin basbakanlarindan fazla söz sahibi oldugu yerler varmis

böyle kisileri iceri aliyorsalar ya dünyada biseyler düzeliyor yada amerika soccer denilen veletin pastasindanda bir parca istedigini anlatiyor blatter a

obama : blatter hacim sen kimsin surinamlan bana ayni sayida oy veriyorsun
                  demesini önümde görüyorum su an

En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.05.2015, 10:28.

Ünal Karaman

Yorum

• Arkadaslar selamlar
                    fifa rüşvet olayı ile ilgili, twitterda manidar ve bildiğim bir konu hakkında twit attım.
                    hedef aldığım kitle belliydi. ama görün ki rt edenler onlar cıktı hayatımda cidden bu kadar cahil bir taraftar topluluğu görmedim

adamlar 5 twit öncesini okusa neyin tarafı ve destekçisi olduğumu görecekler

1-2(Trabzonlu hariç onlar ne demek istediğimi anlayıp rt etmiş )

türkiyeden hem uefa hemde fifa'ya net para gitmiştir buna hepimiz eminiz.

https://twitter.com/FurkanDundarFD/s...59549304086528
                    En son Furkan Dündar tarafından düzenlendi; 27.05.2015, 11:27.
                    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• tsi 12:00 basin toplantisi fifa

bunlarin bizim federasyondan farklari yok
                      18.11.2014 bunlar kendiler etik kurulunda sorusturma acmis
                      bu sorusturma sonuclari gerekli kurumlarlan paylasilmis vs..
                      bugün olanlarin bir gün baslarina geleceklerini biliyorlarmis, ama bugün olacagini bilmiyormuslar
                      blatter rahatmis, suclanmadigini biliyormus
                      bugün göz altina alinma nedeni fifa genel kurulu yüzünden bütün ismi karisan kisilerin bir arada olusuymus

blatter nasil rahat olur, sahsi suclenmasada baskanligini yaptigi kurum ailem dedigi insanlar tutuklandi, sorusu tek görevliyi biraz olsun zorladi
                      ama tabiiki rahat olmasinlan simdi parti yapacak demek istemedim, baskani oldugu kurum icin son derece üzgünmüs ve ne gerekiyorsa yapacakmis
                      garcia raporuda yakinda kamuoyuna aciklanacakmis ( adam aciklanmadigi icin istifa ettikden sonra ne degeri kalmissa artik)
                      fifa bütün adli kurumlara yardimci olacakmis
                      kapilarini arama kararlari olmamasina ragmen adli kurumlara acmislar, her türlü yardimada hazirlar
                      sonucda fifaninda en büyük istegi tertemiz imajini geri kazanmakmis ( burada göz yasi akitacak duruma geldim, acayip duygulandim )

ne olursa oisun bugün avrupa saatinlen 11:26 kadar degismis bir karar yok
                      turnavalar planlandigi ülkelerde oynanacak
                      blatterde kadinlar dk si acilisina canadada katilacak ( secilirse katilacak bile demediler, prens alinin sansi nekadar büyük anlayin)

böyle güzel dünya masallarinlan devam ettiler
                      fenerasyon aciklamalarini bile aratti bunlar
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.05.2015, 13:09.

Ünal Karaman

Yorum

• 27.05.2015 İsviçre'nin Zürih kentinde rüşvet ve yolsuzluk suçlamasıyla bazı FIFA yetkilileri tutuklandı.
                        FIFA'da deprem

İsviçre federal polisinden edinilen bilgiye göre, yolsuzluk suçlamasıyla 6 FIFA yetkilisinin gözaltına alındığı belirtildi.

FIFA konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken, gözaltına alınanlar arasında FIFA Başkan Yardımcısı Jeffrey Webb'in de olduğu öne sürülüyor.

Gözaltıların, FIFA'da yeni başkanın seçileceği Zürih'te 29 Mayıs'ta düzenlenecek 65. FIFA Kongresi öncesinde gerçekleştirilmesi dikkati çekti.

FIFA'da başkanlık yarışı, Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin ve FIFA Başkanı Joseph Sepp Blatter arasında yaşanacak.

(Fotomaç)
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Adam harbiden çatıvdattı yahu.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Platiniyle infantinonun basina darisi..rusvetci pezolar..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• şenesi ter basmıştır şimdi. Tansiyonu fırlamıştır.......beter olun, alayınız beter olun....
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Önce UEFA, aylarca gerekçeli kararı acıklamadı..Sonrasında Atilla beyin belirttiği gibi Hukuk Kurulumuz şikayet edeceğini söyleyince son dakika özenilmemiş çabucak yazıldığı belli olan bir gerekçeli karar acıkladı..

Sonrasında malumunuz dün akşam FİFA için geçmiş yıllarda yaşanan mevzular nedeniyle soruşturma başlatıldı.

Bu iki olay ,çok açık ve net bir şekilde ; UEFA ve FIFA nın kirli çamaşırları olduğu ve bu süreçte iyi niyetli olmadıkları ıspatlanmıs oldu..

BMN YÖNETİCİSİ KARDESLERİME SESLENİYORUM..

Malumunuz dün avukatlarımız UEFA temyiz başvurusunda bulundu..

BÜTÜN CÜMLE ALEM ne pahasına olursa olsun gerçek TRABZONSPOR taraftarının bu ŞİKE GASPININ KABUL ETMEYECEĞİNİ BİLMESİ gerekiyor..,

Bunu bilmesi gereken ilk ve öncelikli kurumda şu anda UEFA TEMYİZİNDEKİ kişiler ..

Hazır Fifa'daki soruşturma olayı gündemde iken , bu UEFA Temyizdeki şahıslara bir hatırlatma / uyarı yapmanın vaktidir..

Uzun süredir mail organizasyonu yapılmıyor ? sizden haber bekliyoruz..

Selamlar..
                                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X