Buradaki bütün renktaslarimin ellerine , yüreklerine, kalplerine sağlık. Bıkmadan , usanmadan, düzene uyumadan ve düzene baş kaldırarak davamızın arkasından gitmeye devam ediyoruz. Önceden de yazmıştım bizim birbirimizden başka dostumuz yok. Gerçek efsane bu muhteşem Trabzonspor taraftarıdır, hiç bir çıkarı olmadan davasını sonuna kadar savunan ve takımının peşinden sonuna kadar giden bu muhteşem taraftardır.
İspanya'da ve 'Devler Ligi'nde sezonu şampiyon olarak bitiren Barcelona'ya inceleme şoku. La Liga'nın son haftasında oynanan ve Deportivo'nun ligde kalmak...
Basligi artik mümkünse kapatalim
Bize de artik 2010-2011 yılı sampiyonu sikeciler demek düşer
Hukuk kurulu da isi birakacak zaten daha mucadele etmenin bir anlamı yok
Basligi artik mümkünse kapatalim
Bize de artik 2010-2011 yılı sampiyonu sikeciler demek düşer
Hukuk kurulu da isi birakacak zaten daha mucadele etmenin bir anlamı yok
Hukuk kurulunun görevi bırakmıcak merak etmeyin bu işin peşi hiç bırakılmıcak ucunda cok buyuk paralar var merak etmeyin😉
hayirli cumalar renktaslar, bu aralar is yogunluyundan ugrayamiyorum ama misafir olarak takip etmeye calisiyorum.
senol günes ayip etti ve ona olan tüm sevgi ve saygisini yok etti. hala cok ama cok üzgünüm onun gibi birinin böyle bisey demesine. anlasilan o ki sadece biz taraftarlar olarak bu davanin ciddiyetinin farkindayiz. onlar paranin biz ise armanin pesindeyiz
Yorum