Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar, demeyim,konuyu açmayım diyorum ama öyle sorular soruyorsunuz ki sanki bu ülkede yaşamıyorsunuz...

Yahu Demirören'i zaten şike sürecini askıya alsın,köstek olsun diye o koltuğa getirten c.başkanı,şimdi işin için de değil mi zannediyorsunuz?

Yok o desteklemiyordu da şimdi niye destekliyor diye soruyorsunuz...

Bu ülkede işlerin bir telefona baktığını hala öğrenemediniz mi?
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar, demeyim,konuyu açmayım diyorum ama öyle sorular soruyorsunuz ki sanki bu ülkede yaşamıyorsunuz...

Yahu Demirören'i zaten şike sürecini askıya alsın,köstek olsun diye o koltuğa getirten c.başkanı,şimdi işin için de değil mi zannediyorsunuz?

Yok o desteklemiyordu da şimdi niye destekliyor diye soruyorsunuz...

Bu ülkede işlerin bir telefona baktığını hala öğrenemediniz mi?
      Abi şike olayını Federasyon bağlamında çoktan kapattılar zaten. Bundan sonra tek çözüm Fifa Uefa ve dünya mahkemelerinin vereceği karardadır. Gelecek herhangi bir federasyonun ben kararı değiştirebileceğini zannetmiyorum.

Bu senede bence bir halt yediler. Daha 3 gün önce ağlayanlar Federasyona atıp tutanlar, Bu sene lekelidir diyenler şimdi destekliyor.

Bende biliyorum Cb bir halt ettiğini ama bunu taraftarları denen köpekler görmüyor. Dayanıklı dövüşü.

Beşiktaş'a parantez açma nedenim ise bizle hemen hemen eşit mesafedeler.

Yeni Stadları yapılıyor. C.B denen adam onları aradıysa bizide aramıştır. Hadi bizim başkan tepkiden korkupta çekimser kaldı desek Beşiktaş taraftarıda tepkiden korkması lazımdı.

Sadri Şener'de ilk başta Bu adamı destekledi. Olayın iç yüzü Cumhurbaşkanının araması ise Sadri'de var ozaman olayın içinde. Yada bilmediğimiz şeyler dönüyor hala tiyatro izliyoruz
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Ben çok sıkıldım bu süreçten,bu ülkeden.....

Yemin ediyorum imkanım olsa çıkacağım vatandaşlıktan...

O kadar sıkıldım.....
        En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 11.06.2015, 10:12.
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben çok sıkıldım bu süreçten,bu ülkeden.....

Yemin ediyorum imkanım olsa çıkacağım vatandaşlıktan...

O kadar sıkıldım.....
          Yemin olsun imkan olsa ben de çeker giderim,
          ve imkan olsa V for Vendetta gibi giderim,
          tüm şerefsiz godoşları bir araya toplayıp hepsini gebertip,
          malikanelerini de patlatıp öyle gitmek isterim,
          yapılan tüm haksızlıklar,tüm bu alçaklıklar beni bu ruh haline sevk ediyor malesef
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Hepimiz kupanın cumhurbaşkanında olduğunda hemfikirse, TFF başkanı o olmuş, bu olmuş önemi var mı? Bu gerçeği adı gibi bilen Cumhurbaşkanı sevdalılarının da kendilerine hayali düşmanlar (tüpçü, tff, aziz vb.) yaratmasını hayretle izliyorum......

Son 5 yılda ülkemden soğudum. Elimde olsa Norveç, Danimarka gibi bir yere gider, belki 4-5 yılda bir 2-3 günlüğüne köyüme gelirim.
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• demirören bağımlılık yapıyor galiba.

Yorum

• Ortada teknik, hukuki, mantıklı vb. bir kriter yok. Olay sadece siyaseten korunup kollanma ile alakalı. E seçimler de bitti %55 i de Trabzon verdiğine göre bir sonraki seçime kadar bekleyelim artık.
                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Son ahvalimiz;

hacıosamanoğlu şike dosyasını örtbas etsin,fb'yi koruyup kollasın,Trabzonspor'un haklarını gasp etsin diye o koltuğa oturtulan demirören'e örtülü destek veriyor...

Yine aynı hacısomanoğlu şike hükümlüsü mosturoğlu ile koyu bir sohbete tutuşuyor...

Trabzonspor efsanesi şenol güneş şikeden ceza alan beşiktaş'a imza atıyor...

Ve son olarak Trabzon halkı, şike dosyasını talimatlarıyla örtbas ettiren,fb'ye ceza vermeyeceksiniz diyen, Trabzonspor'a kupa filan vermeyin diye demirörene' açık talimat veren,Platini'ye kişilerle kurumları ayırın diye meydan okuyan zihniyete destek vermeye devam ediyor.
                  ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• gündem o kadar yoğunki şu sıralar şike mike imkansız gündeme gelmez. hele chp es kaza hükümet ortağı falan olursa şikeyi hepten unutun.

Yorum

• "akp dönemi şikeyle mücadele ile geçti onun için muhalefet iktidarın parçası olursa sekteye uğrar bu büyük mücadele."

3 Temmuz 2011 günü bir eskimo çadırında inzivaya çekilen,dünya ve iletişim araçları ile irtibatını kesen ve dün Türkiye'ye gelen bir arkadaşım bu cümleyi kurdu bana.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gündem o kadar yoğunki şu sıralar şike mike imkansız gündeme gelmez. hele chp es kaza hükümet ortağı falan olursa şikeyi hepten unutun.

Bu belirsizlik bizim avantajımıza gelir. Şu sıralar süreci hızlandırmamız gerek.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "akp dönemi şikeyle mücadele ile geçti onun için muhalefet iktidarın parçası olursa sekteye uğrar bu büyük mücadele."

3 Temmuz 2011 günü bir eskimo çadırında inzivaya çekilen,dünya ve iletişim araçları ile irtibatını kesen ve dün Türkiye'ye gelen bir arkadaşım bu cümleyi kurdu bana.
                          Çadırına geri gitsin o arkadaşın, bu kirli dünyaya hiç bulaşmasın bence

Yorum

• Çözümü siyasette aramak yersiz.

İki şeyin eksiksiz gerçekleşmesi lazım:

1-Siyasetin kurumlar ve yargı üzerindeki etkisinin ortadan kaldırılması, bu kurumların ve yargının siyasetten bağımsız kararlar alması.

2-O kurumları şerefli ve namuslu insanların idare etmesi.

Bu ikisi bir arada olmadan ülkede nasıl bir anlayış iktidarda olursa olsun şike dahil toplumsal hiçbir sorunu çözemessiniz.

Yorum

• lcimizden birinin maskesinin düstügünü görmüs olduk bugün:
                              senol günes
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                lcimizden birinin maskesinin düstügünü görmüs olduk bugün:
                                senol günes
                                benide hayal kırıklığına uğrattı.
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X