İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Fikrine saygım var ama UEFA kötü koyacak sonunda bence.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok etkilemez. Şb cezasini aldi avrupa kupalari icin. Ayrica şbnin ligten düşmesi, kupanin bize iade edilmesi artik imkansiz gibi bisey.
Uefa karismaz bu noktadan sonra benceTrabzonspor, tutkum.
Yorum
-
bende kesinlikle aklanamazlar diyorum, bakalım kimin dediği çıkacak abiİlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuçlu bulunacaklarsa niye hukuku katlettiler?Aklanıp çıkacaklar....
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Keşke Kırım gibi bizde Rusya'ya bağlanırız. Ulan bunlar bide Müslümanım diye geçiniyor arkadaş. Nasıl ödeyecekler bunca günahı, vebali. Hepinizin yeri cehennemin dibi.İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar takım ligden çekilse ne olacak.
Biz hayatımızın her alanında haksızlık yaşayacağız. Böyle bir düzenden nasıl düzgün bir yaşam çıkar? Var şurada yaşayacağımız 50 60 sene, onda da sürekli adaletsizlikle karşı karşıyayız. Lanet olsun arkadaş böyle ülkeye. Keşke bir Avrupa ülkesinde doğsaydık lanet olsun ya. Böyle olmaz.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
eyvah şimdi yandık işte..İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentv sporda hukukcu Alper kÖse Sadece karabük maciyla ilgili bölümüyle ilgili yargilama olacakmis. Cünkü emenikenin beraat durumundan dolayi.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Ya bu UEFAyı gözünüzde çok büyütmeyin 17 temmuz tarihi de bizi oyalamak için verilen bi tarihtir ve 17 temmuzda dağ fare doğuracak artık bizim için geriye tek seçenek kalıyor HÜKÜMETİ FUTBOLA MÜDAHALE ETTİĞİ GEREKÇESİYLE FİFAYA ŞİKAYET ETMEK.İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa nın kararını kesinlikle etkilemez önümüzdeki sezon fb süper ligde olmayacak göreceksizniz...Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
Insallahİlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikrine saygım var ama UEFA kötü koyacak sonunda bence.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Mahkeme heyetini ve Başbakanı kararlılığından dolayı kutlarım, her millet layık olduğu insanlarca layık olduğu şekilde yönetilir. Örnek: Buyrun TrabzonDinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum

Yorum