Hayat umuttan önce bitmeli...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayat umuttan önce bitmeli...
Bugün herkes susacak
Vicdanlar konuşacak (varsa)2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
ACI GERÇEKLER..
1- Trabzonspor , birileri '' kişiler ve kurumlar ayrılmalı'' dediği anda bu ligden çekilmeliydi..
yapamadık.. ne kadar çapsız bir camia olduğumuz ortaya cıktı..
2- Yargı kararı çıkmadan ortada yeniden yargılama sözleri duyulur duyulmaz bu camia tepki vermeliydi..
Trabzonspor 'un adı keşke KARADENİZSPOR olsaydı.ne kadar isterdim..
3- Trabzonspor , ligden çekilmedi..ve sonuçları acı oldu..
son iki seneder hakemler tarafından tokatlanıyoruz..resmen meze olduk yıllardır bu adeletsiz düzene..
4- Trabzonspor yapılan gaspa ses çıkarmayarak taraftarına ihanet etmiştir
iş yerinde , okulda heryerde alemin maskarası olduk..alay ettiler..hani kupanız dediler..hupanın sapı dediler..sinirimiz bozuldu hasta olduk
5- Trabzonspor yönetimi seçimlerden 1 hafta önce bu dava bizim için kapandı diyen bir adam destek vermiştir..
çok büyük bir hataydı..
6- Trabzonspor taraftarı ne olursa olsun şike konusunu unutun , önümüze bakalım diyemez..
derse o kişi Trabzonsporlu değildir.
7- Trabzonspor klübü mahkeme ve cas süreci sonunda eğer hakkını alamaz ise ..
a) bu durumu kabullenmez ,bende ligden çekilirim derse amenna sonuna kadar yanındayız takımımızın..
b) tamam abi ''şikemi ne şikesi '' derse ve bu şike aleminin elini öper ise
kuran hakkı için 34 yıllık trabzonsporluğumu o gün bitirip klüp üyeliğimden anında ayrılırım ve bu takımında düşmanı olurum..
özetle ben onu bunu anlamam ..
bu hiçbir zaman unutulmamalı..
ŞİKEYE EYVALLAH DİYEN TAKIM TAKIM DEĞİLDİR, TUTULAMAZ..şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleACI GERÇEKLER..
1- Trabzonspor , birileri '' kişiler ve kurumlar ayrılmalı'' dediği anda bu ligden çekilmeliydi..
yapamadık.. ne kadar çapsız bir camia olduğumuz ortaya cıktı..
2- Yargı kararı çıkmadan ortada yeniden yargılama sözleri duyulur duyulmaz bu camia tepki vermeliydi..
Trabzonspor 'un adı keşke KARADENİZSPOR olsaydı.ne kadar isterdim..
3- Trabzonspor , ligden çekilmedi..ve sonuçları acı oldu..
son iki seneder hakemler tarafından tokatlanıyoruz..resmen meze olduk yıllardır bu adeletsiz düzene..
4- Trabzonspor yapılan gaspa ses çıkarmayarak taraftarına ihanet etmiştir
iş yerinde , okulda heryerde alemin maskarası olduk..alay ettiler..hani kupanız dediler..hupanın sapı dediler..sinirimiz bozuldu hasta olduk
5- Trabzonspor yönetimi seçimlerden 1 hafta önce bu dava bizim için kapandı diyen bir adam destek vermiştir..
çok büyük bir hataydı..
6- Trabzonspor taraftarı ne olursa olsun şike konusunu unutun , önümüze bakalım diyemez..
derse o kişi Trabzonsporlu değildir.
7- Trabzonspor klübü mahkeme ve cas süreci sonunda eğer hakkını alamaz ise ..
a) bu durumu kabullenmez ,bende ligden çekilirim derse amenna sonuna kadar yanındayız takımımızın..
b) tamam abi ''şikemi ne şikesi '' derse ve bu şike aleminin elini öper ise
kuran hakkı için 34 yıllık trabzonsporluğumu o gün bitirip klüp üyeliğimden anında ayrılırım ve bu takımında düşmanı olurum..
özetle ben onu bunu anlamam ..
bu hiçbir zaman unutulmamalı..
ŞİKEYE EYVALLAH DİYEN TAKIM TAKIM DEĞİLDİR, TUTULAMAZ..
Asla bu davayı unutmak yok, unutturmak yok2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Mustafakaraca kardesim aslinda Playmaker in yazdiklari konunun gercek ozeti sadece IHO ve yaptiklari konusunda objektif olamadigini bende dusunuyorum.Kendisi de zaten o goruse yakin bir insan olarak bile RTE nin adaleti ve dogruyu degil de oy kaygisiyla sikecileri destekledigini soylemis.
Eger hepimizin kizdigi boyle bir paralel yapilanma olmasaydi su kesindi ki 1000 yilda gecse hic kimse fenerbahcenin ipligini pazara cikaracak sekilde organize olmaz,olamazdi.Basinin da siyasetin de her noktasi menfaat ve oy nedeniyle adaletin degil populizmin ve menfaatin pesinde.Unutmayalim bu ulkede basbakan bile idam edildi ama lig kuruldugundan beri kendisine problem cikmis hatta hapise girmis ilk Istanbul takimi baskani Aziz Yildirimdir.
Ulkede beni yikan bu sikenin varligi yani 3 temmuza kadar olanlar degil de sikebahceli olsun olmasin toplumun bu olaydaki aldigi tavirlar yani 3 temmuz sonrasidir.
Kendimi ilk defa devletimde oteki hissettigim,butun siyasetcilerden igrendigim(evet istisnasiz hepsinden) bir donemdir bu.
Umidi kesmek insani bir duygu degil o yuzden Allaha siginiyorum.Ama bu olayda zerrei miktar dogruyu bilip gorup hissedip yine de adalate karsi davranan sikebahce yonetiminden, hukumete ,muhalefetten, medyaya hatta konuyu bile bile bu cepheye katilmakta beis gormeyen siradan sikebahce taraftarlarina hakkim en buyugunden haram olsun.
Yorum
-
İlk olarak mustafakaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1961 darbesi yoktur , 1960 darbesi var. 1961 Anayasadır. Vay şu askeri vesayete bak meğer kupamızı çalması için Azizeyi büyütmüş. Bak şu Erdoğan'a Rıdvan'ın gazıyla şerefsizliğe göz yummaya ikna olmuş. HADİ BE ORDAN HADİ. Cemaatine de vesayetine de Rte'ne de benim sevincimi çaldılar lan. Senin o kafanın içindeki iğrenç ideolojin Trabzonspordan baskın olabilir. Rte nin eli kolu bağlıymış oy için vah vah , para için makam için namusumuzu şerefimizi satalım o zaman elimiz kolumuz bağlıkoşullar bu diyelim. Zihniyete bak. Yazıklar olsun be utanmadan bu foruma girip yazıyorsunuz. Azcık utanır insan. Vah vah ya eli kolu bağlıymış. Ya bu ülkede en tahsilli Gs lileri yazmışsın ya bu ülkenin en cahili Gs liler be. En okumamış en keko en cahil kesimi Gs li. Salladığın hikaye bir AK PARTİ MASUMİYET KARİNESİEn son gurur6134 tarafından düzenlendi; 05.10.2015, 09:35.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayat umuttan önce bitmeli...en azından günümüz şartlarında.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim bitecek bir umudumuz yoken azından günümüz şartlarında.
intihar edersem sebebi sensin2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuruşma başladı mı acaba*
burdan takip edebilirsin abi.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum